Arhanghelul Rafael - Dumnezeu Atotputernic te privește și îți vorbește


Bună ziua, eu sunt Arhanghelul Rafael.
Sunt fericit să vin la tine pentru a-ți trimite acest mesaj.
Există un moment în care totul se schimbă pentru tine. Intrați într-o nouă eră de dragoste și pace. Până la urmă, ești ridicat la rangul de om avansat, a ceea ce trebuie să fi fost ca om în creația sa.

Dumnezeu Atotputernic te privește și îți vorbește, nu auzi?
El este prezent peste tot în fiecare dintre voi și sunt puțini care îndrăznesc să-l privească.
Ești făcut să crezi că era inaccesibil. De fapt, el este prezent în toate.
Ai fost făcut să crezi că el trebuie să fie vrednic să-l vezi și că el îți va vorbi numai la moartea ta. Într-adevăr, te privește în fiecare zi și în fiecare noapte, îți cunoaște toate gesturile și gândurile tale în fiecare suflare a vieții tale, pentru că tocmai te-a creat.

Sunteți părți divine asamblate în materie cosmică pământească. Depinde de tine să te eliberezi de greutatea materiei  pentru a accesa cele mai înalte categorii. Entitățile voastre cerești își au locul în noi.
Nu ești foarte departe de realizarea personalităților tale și schimbarea este frapantă.
Depinde de tine să te deschizi la El, să-ți ceri scuze pentru greșelile tale,  slăbiciunile tale din trecut sau această viață. Pentru că Dumnezeu iubește iertarea, pentru că Dumnezeu este iertat.
Odată eliberat, viața ta poate lua în sfârșit culoarea vântului și a apei. El devine bogat în orice și în nimic, devine infinit, gândit de Dumnezeu și prin realizarea lui. Deveniți elevul și discipolul său atent, intrați în planul său divin, cel care vă privește.
Iertarea este o cheie importantă pentru eliberarea sufletelor , pentru performanța aripilor tale desfășurate. Odată ce aripile tale sunt recuperate, îți găsești locul în acest univers, locul tău cu Dumnezeu, fără a trece prin moarte.

Eu sunt Arhanghelul Rafael și vă rugăm să luați în considerare acest lucru:
fiecare om vrednic își va îndeplini sarcina, apoi ușa Divinului se va deschide înaintea ochilor lui uimiți și se va forma lumină în el și în fața lui, mai puternică decât soarele amiezii, mai cald în inima lui decât un cer înstelat care se deschide cu brațele către copilul iubit. Cine crede în parintele nostru divin va fi atașat de prosperitatea sufletului său, va da inima iubirii pure și a luminii curate.

Repet că DUMNEZEU este peste tot, așa că nu mai aștepta asta, uită-te la asta.
El este în aproapele tău, e în cel care te minte, cel care te trădează, dar mai ales în cel care te iubește; privește-l într-o altă formă, la animal, în râul care curge, în cochilia adormită, în floarea care își deschide petalele, în nori ...
DUMNEZEU este peste tot și evaziv, și de aceea este DUMNEZEU.
Da, DUMNEZEU are multe fețe, multe personalități ... Dar totul este asamblat și arată la fel.
DUMNEZEU este sus și jos.
DUMNEZEU este la mijloc.
DUMNEZEU are dreptate.
DUMNEZEU este iubire și pace
DUMNEZEU este feminin și masculin.
DUMNEZEU este etern și infinit.
DUMNEZEU este.
DUMNEZEU este maiestuos și mare
Micul DUMNEZEU este un element
DUMNEZEU este lumină și jumătate ușoară
DUMNEZEU este totul și opusul lui.
Opusul DUMNEZEU este nimic;
Fără DUMNEZEU, nu suntem nimic.

Este timpul să fii iertat pentru că l-ai uitat, este timpul să ne gândim la asta în fiecare zi, fără să trecem la  religia asta sau aceea, sau alta,… nu vorbesc despre asta; vorbesc despre DRAGOSTE, despre iubire a tuturor vieților și a tuturor formelor.
Vorbesc despre concepte, forme de gândire.

 Fiti binecuvantati
Arhanghelul Rafael

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu