Oameni au fost oare invinsi de rau?


 






  
C
ea mai mare schimbare  de pe planeta in acest moment, pe care , daca sunteti atenti , o puteti remarca , se refera la cresterea nivelului de haos in aproape toate domeniile. 
Oservati cum a crescut nivelul urii si al lacomiei, de parca aceste metehne ar trebui sa fie  acceptate de toata lumea ca un dat, un mod natural de comportament in familie ori in societate. 
 Prin legi si acte normative se incearca legiferarea abuzului. 
Sunteti liberi, si totusi ingraditi maxim.
Este in puterea voastra sa alegeti  sa va schimbati.  Fiti buni , blanzi si iubitori asa cum v-a creat Dumnezeu. Nu va lasati ingenunchiati de intunericul acestei  lumi. Puneti-va intrebari despre tot ce va inconjoara! Cercetati ! Aflati adevarul!  Curand va “rasare Soarele”  noii lumi.
Si asa este


Pentru a vindeca fricile



FRICA , este o spaima care roade pe dinauntru. Oamenii sunt otraviti de frica pe dinauntru.
  FRICA e o boala.Va cuprinde sufletul oricarui om care se va  lasa coplesit de ea.
 Ti-ai zdruncinat deja pacea launtrica doar vazand pe altcineva care este bolnav de frica. Nu ai crescut in aceasta lume ca sa  traiesti in frica . Alung-o din inima ta. N-o duce in casa ta.
                                          ***
Oamenii traiesc in frica si cu frica.
    Pentru a putea vedea si simti lumina si adevarul lui Dumnezeu , este neaparat necesar sa eliberati frica. Eliberarea fricii este un preț mic de plătit pentru extazul de fuzionare completă cu Divinul.
Călătoria noastră spirituală este o cale de a ne preda gândurile de teamă și de a ne permite să primim inteligența infinită creativă a Universului. Când avem gânduri care se bazează pe frică, ele umbresc posibilitățile care există în același timp.
  
Frica este o energie devastatoare. Cea mai bună modalitate de a goli această roată a vietii de aceste energii devastatoare este o retragere în tine și o ascultare interioară profundă, cu analiza motivelor acestei pierderi de echilibru.
Nu este necesar să intri în mâinile unui terapeut, pentru că soluția este în tine.
Trebuie să înțelegeți că frica nu este străină de nivelul dvs. de energie, ci că este diferențiată și că este posibil, prin dialog intern, să o neutralizați fără a o respinge.
Toți cei care sunteți pe pământ sunt în experiența pe care ați ales să o trăiți fiecare din voi. Și toți sunt condiționați de temerile sale, indiferent dacă este sărac sau influent.
Tu, din cauza temerilor tale, creezi situații identice cu cele de care te temi. Așa că încetați să mai inventați planuri pentru viață care pot apărea din cauza temerilor voastre. Recâștigă-ți încrederea pe care ți-a dat-o sufletul tău și asta îți era în minte la nașterea ta pe pământ.
Ți-e frică de viață în general și mai ales de oamenii din jurul tău și de problemele pe care nu le ai, dar îți afectează indirect situația ta.
 Prin gândurile tale necontrolate și nestăpânite, iti atragi inconștient , toate energiile cu aceleiași vibrații care sunt cele ale temerilor, dar și ale devalorizării, lipsei de respect de sine, lipsă de încredere în general etc.
Fobiile provin tot din această energie. Când ești obsedat de orice frică, creezi un canal direct cu acest egregoar .Prin faptul că lăsați deschis acest canal alimentându-vă gândurile cu aceleași temeri, deveniți debitori ai panicii orchestrate de toate aceste energii mixte.
Gândiți-vă, închideți această supapă care nu vă aparține  și care vă încetinește în viață.
Cei care se tem și nu pot scăpa de ea trebuie să lucreze absolut la controlul lor refuzând să le fie frică, alungându-și gândurile imediat ce apare o idee de frica.

Dragostea lui Dumnezeu este cea mai bună asigurare împotriva stării de inimă, a sufletului și a spiritului. Și este gratuit! Doar crede în ea și acceptă-i participarea la calea vieții tale.
Ești liber și Dumnezeu nu va impune niciodată nimic. Depinde de tine să-L întrebi.
Frica este antidotul bucuriei de a trăi și de seninătate. Când te temi, nu vezi.

Vei citi tot felul de prognoze futuriste, care sunt corecte sau greșite. Pe de altă parte, nu te vei opri niciodată foarte mult pe mesajele care vorbesc despre frumusețea pașnică și armonioasă a Lumii care este creată pe Pământ. Aceasta este o naștere. Când o femeie naște, viitorii părinți se gândesc mai mult la suferința nașterii sau la copilul care va veni? Această minune a vieții este cea care ajută să treci peste perioade dificile. Vezi minunea Renașterii Planetei tale și nu contracțiile acesteia.

Lasă teama în urmă și privește înainte. Așa va începe noua ta viață, cu credință, speranță și echilibru.
   Eliberarea de frica , recunostinta si bucuria pentru fiecare lucru marunt din viata ta ,  fac posibila fuzionarea completă cu divinul, te aliniază cu spațiul Inteligenței Infinite, în care se întâmplă miracole.
Namaste





Arhanghelul Rafael - Dumnezeu Atotputernic te privește și îți vorbește


Bună ziua, eu sunt Arhanghelul Rafael.
Sunt fericit să vin la tine pentru a-ți trimite acest mesaj.
Există un moment în care totul se schimbă pentru tine. Intrați într-o nouă eră de dragoste și pace. Până la urmă, ești ridicat la rangul de om avansat, a ceea ce trebuie să fi fost ca om în creația sa.

Dumnezeu Atotputernic te privește și îți vorbește, nu auzi?
El este prezent peste tot în fiecare dintre voi și sunt puțini care îndrăznesc să-l privească.
Ești făcut să crezi că era inaccesibil. De fapt, el este prezent în toate.
Ai fost făcut să crezi că el trebuie să fie vrednic să-l vezi și că el îți va vorbi numai la moartea ta. Într-adevăr, te privește în fiecare zi și în fiecare noapte, îți cunoaște toate gesturile și gândurile tale în fiecare suflare a vieții tale, pentru că tocmai te-a creat.

Sunteți părți divine asamblate în materie cosmică pământească. Depinde de tine să te eliberezi de greutatea materiei  pentru a accesa cele mai înalte categorii. Entitățile voastre cerești își au locul în noi.
Nu ești foarte departe de realizarea personalităților tale și schimbarea este frapantă.
Depinde de tine să te deschizi la El, să-ți ceri scuze pentru greșelile tale,  slăbiciunile tale din trecut sau această viață. Pentru că Dumnezeu iubește iertarea, pentru că Dumnezeu este iertat.
Odată eliberat, viața ta poate lua în sfârșit culoarea vântului și a apei. El devine bogat în orice și în nimic, devine infinit, gândit de Dumnezeu și prin realizarea lui. Deveniți elevul și discipolul său atent, intrați în planul său divin, cel care vă privește.
Iertarea este o cheie importantă pentru eliberarea sufletelor , pentru performanța aripilor tale desfășurate. Odată ce aripile tale sunt recuperate, îți găsești locul în acest univers, locul tău cu Dumnezeu, fără a trece prin moarte.

Eu sunt Arhanghelul Rafael și vă rugăm să luați în considerare acest lucru:
fiecare om vrednic își va îndeplini sarcina, apoi ușa Divinului se va deschide înaintea ochilor lui uimiți și se va forma lumină în el și în fața lui, mai puternică decât soarele amiezii, mai cald în inima lui decât un cer înstelat care se deschide cu brațele către copilul iubit. Cine crede în parintele nostru divin va fi atașat de prosperitatea sufletului său, va da inima iubirii pure și a luminii curate.

Repet că DUMNEZEU este peste tot, așa că nu mai aștepta asta, uită-te la asta.
El este în aproapele tău, e în cel care te minte, cel care te trădează, dar mai ales în cel care te iubește; privește-l într-o altă formă, la animal, în râul care curge, în cochilia adormită, în floarea care își deschide petalele, în nori ...
DUMNEZEU este peste tot și evaziv, și de aceea este DUMNEZEU.
Da, DUMNEZEU are multe fețe, multe personalități ... Dar totul este asamblat și arată la fel.
DUMNEZEU este sus și jos.
DUMNEZEU este la mijloc.
DUMNEZEU are dreptate.
DUMNEZEU este iubire și pace
DUMNEZEU este feminin și masculin.
DUMNEZEU este etern și infinit.
DUMNEZEU este.
DUMNEZEU este maiestuos și mare
Micul DUMNEZEU este un element
DUMNEZEU este lumină și jumătate ușoară
DUMNEZEU este totul și opusul lui.
Opusul DUMNEZEU este nimic;
Fără DUMNEZEU, nu suntem nimic.

Este timpul să fii iertat pentru că l-ai uitat, este timpul să ne gândim la asta în fiecare zi, fără să trecem la  religia asta sau aceea, sau alta,… nu vorbesc despre asta; vorbesc despre DRAGOSTE, despre iubire a tuturor vieților și a tuturor formelor.
Vorbesc despre concepte, forme de gândire.

 Fiti binecuvantati
Arhanghelul Rafael

A venit timpul si viata iti cere sa te schimbi


Desi energiile care coboara pe pamant sunt tot  mai inalte, noi, traim inca intr-o lume bolnava care nu are nici o sansa sa mearga mai departe. Trebuie sa schimbam totul, incepand cu noi insine. 
  Trebuie sa fii de acord sa arunci afara, una dupa alta, toate ideile comfortabile pe care le-ai lasat sa se fixeze in tine pana cand vei deveni complet liber si gata de a primi ceva cu totul nou si revolutionar. Nu poti sa primesti ideile noi atata vreme cat esti ancorat in cele vechi si nu vrei sa te desparti de ele. 
  Aduceti  fiecare in parte , pacea si seninatatea in viata voastra, pentru ca lumea sa se poata  vindeca. Ati uitat, sau ati ignorat cu buna stiinta pe Dumnezeu si lumea a devenit pustie de iubire si armonie.  Dumnezeu a binecuvantat lumea cu o planeta cu locuri minunate dar oamenii, in uitarea lor , au stricat si calcat totul in picioare. Noi oamenii am devenit chiar noi, raul casei noastre.
   Treziti-va dragii mei ! 
  Voi singuri , sunteti cei care va puteti imbunatati viata si sfinti locul in care traiti.  Dumnezeu v-a binecuvantat  oferind , dar , voi sunteti cei care alegeti ce anume doriti sa traiti!  Daca nu alegeti  sa va schimbati cat mai curand modul de comportare , lumea  aceasta e sortita pieirii.
  Ingerii au venit si au strigat in toate partile de ani de zile .
  Au aratat semne de toate felurile pe tot globul.
  Au venit printre voi  si  v-au  aratat calea si ce sa alegeti spre binele vostru cel mai innalt.
 Nu ignorati toate acestea  !  Cei care au dorit, au fost ajutati si calauziti .
 Sunt multi cei care citesc si considera ca totul  e doar vorbaraie frumoasa si vise nerealizabile.  Atat timp cat tu ca om nu vezi ca ai ceva de schimbat la tine, nici nu vei putea sa vezi altceva in aceste cuvinte “frumoase” decat vise utopice.
 Am sa repet iar si iar , caci trebuie sa se inteleaga foarte bine !  
 Pe  Dumnezeu  il alegi si traiesti in legea LUI,  doar daca asa alegi si vrei tu  singur, nu de frica , nu de nevoie , nu obligat!
 Daca doriti ca Raiul sa vina pe pamant , este deajuns ca voi sa alegeti asta! E in mana noastra …NU va condamnati pe voi si Pamantul, alegand neiubirea ! 
Sa nu iti fie frica de nimic ! Lasa-te indrumat de acea cunoastere interioara .
Namaste 

Întoarcerea zeilor - Alpha și Omega

(transmis de Ramathis-Mam)




Din centrul plasmatic al galaxiei, unde pulsează flăcările energetice ale evoluției, Alpha și Omega, zei ai galaxiei tale, te salută.

Este pentru prima dată când intervenim între voi, în acest spațiu de dezvăluire internațională și chiar dacă vi se pare neobișnuit, este o realitate foarte tangibilă care vă marchează mințile tridimensionale.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru pulsarea energetică și vibratorie care se manifestă în prezent pe planeta voastră, al cărei punct de plecare este în miezul central al galaxiei, unde are loc o mutație evolutivă cosmică mare. Cu milioane de ani în urmă, înainte ca planeta dvs. să dobândească o structură mai densă, care să permită dezvoltarea vieții, Zeii studiaseră deja cum să echilibreze porțiuni din galaxie în timpul crizelor de energie și vibrații. Momentan vă aflați într-o astfel de porțiune a mai multor sisteme solare.

Universul este un set de structuri evolutive, dincolo de realitatea noastră. Posibilitățile infinite coexistă, toate valabile, al căror scop este de a exprima puterea creatoare a lui Dumnezeu într-o unitate a iubirii. În caz contrar, pot apărea situații haotice și pot provoca perturbații în structurile de evoluție ale universului. Prin urmare, este necesar să existe o supraveghere continuă în armonie și echilibru din partea secțiilor administrative cosmice. Aceste inteligențe sunt foarte puternice și au diverse responsabilități; ele sunt desemnate de Marea Ierarhie a Universului.

Totul din univers se supune unei ordini pe care numai Marii Reganți cosmici o cunosc. Atunci când apare o anomalie și acest lucru destabilizează orice sector al mecanismului cosmic, trebuie să efectueze reajustările relevante. Acest lucru se întâmplă chiar acum, iar planeta și sistemul dvs. solar obțin efectul discordant dintr-o porțiune din galaxia noastră, pe care o cunoașteți drept „centura anti-magnetică sau linia Bond”.

În vremuri îndepărtate, când a fost creată școala evolutivă a pământului, Zeii au trimis un contingent de ființe speciale pentru a-l direcționa și a stabili bazele evolutive care să permită o transformare și reintegrare pentru dizidenți.  Vorbim despre eoni, unde secvențele timpului relativ sunt evenimente simbolice ale unei realități cosmice care se extinde până la infinit.
Până în prezent, planeta Pământ a fost un câmp spiritual de pregătire și o oportunitate de readaptare a ființelor opuse legilor universului. Multe civilizații s-au succedat reciproc și chiar oamenii de știință, antropologii și istoricii dvs. nu pot concepe asta, pentru că nu există nicio dovadă. Cu toate acestea, pământul continuă să reprezinte emblema magnanimității și oportunitatea de va trezi. În Analele Akashice ale Pământului se pot vedea toate perioadele și procesele evolutive care au ajutat ordinea cosmică să se stabilească.

Zeii au ales această sferă albastră pentru a echilibra și transforma acea porțiune a galaxiei unde vă aflați. Adică, pământul a fost construit în scopul transmiterii ființelor subversive către dinamica cosmică a evoluției. În timpul diferitelor sale cicluri evolutive, Zeii au intervenit, direct sau indirect, sub formă de emisari, mentori și reprezentanți ai Sferelor Înalte, pentru a supraveghea marea reajustare a energiilor terestre.

De ce pământul a suferit astfel de conflicte, invazii extraterestre sau distrugeri masive? Toate documentele pe care le dețin oamenii de știință și antropologii dvs. au cel mult cinci mii de ani, restul sunt simple presupuneri sau produc speculații ale omului. Unele rămășițe au fost interpretate greșit de cercetători. Există atât de multe teorii care au fost adoptate până acum; unele sunt plauzibile din punctul de vedere al unei anumite coerențe intelectuale ... Dar, de fapt, umanitatea nu ar putea dezvălui decât un procent mic din realitatea care este ascunsă în registrele Akashic ale Pământului.

Atâtea civilizații din vârtejurile evoluției cosmice au traversat suprafața planetei. Cu toate acestea, pământul își continuă procesul evolutiv și misiunea sa, prin valuri de învățătură care se schimbă în funcție de circumstanțele și nevoile elevilor. Pământul a avut momentele sale de splendoare, decadență, reînnoire, nu ca un fenomen evolutiv propriu-zis, ci mai degrabă ca o structură care permite aplicarea diferitelor programe de învățământ. Ea a dat întotdeauna capacitatea de a se ridica la entități cosmice cu frecvență vibratorie joasă.
Multe ființe au trecut prin școala lui; s-au văzut ei înșiși ca proprietari sau conducători ai teatrului cosmic al evoluției. Ce s-a întâmplat cu ei și cu civilizațiile lor? Și-au continuat cursul evolutiv, iar pământul continuă, imperturbabil, să ofere învățături studenților care doresc să primească o elevare și o transformare energetică și vibratorie. Unii profită de situația educațională, iar alții nu. Pământul nu aparține nimănui, este sub controlul dinamicii cosmice a evoluției.

Toată evoluția este asistată și direcționată din sferele superioare. Și zeii, ce fac în toate acestea? Ei, în spatele scenei, s-au limitat întotdeauna la supravegherea programelor evolutive ale planetei și, uneori, au intervenit personal pentru a da cursuri de alchimie spirituală anumitor colectivi umani.

În prezent, în cel de-al treilea mileniu și de când in epicentrul galaxiei, Părinții zei  se întorc la tine cu un mesaj de reflecție. Această întoarcere a Zeilor înseamnă deschiderea conștiinței divine care este în fiecare dintre voi și vă face să vă percepeți esența intrinsecă, poziționându-vă în cercul interior al ascendentului. 
Nu ești pe pământ pentru a construi mari imperii și a-ți hrăni ambițiile egoiste, ci pentru a colabora cu programul de evoluție cosmică al umanității. 
Nu sunteți pe pământ pentru a subjuga, manipula sau exploata domnii sau creaturi, ci pentru a crea o interacțiune între ele și pentru a îmbunătăți armonia, iubirea și perfecțiunea. Zeii vibrează întotdeauna în armonie cu legile cosmice.
La fel ca ei, înaintați într-un scop altruist, trezindu-vă natura divină pentru a vibra în dragoste și serviciu voluntar. Energia pe care o pui în ambițiile tale personale, poate fi canalizată într-o comuniune cu ordinea cosmică prin intermediul modelelor pe care vi le propunem din sferele superioare. A uita pe sine în detrimentul celorlalți, permite să descoperi această inepuizabilă fântână a iubirii. Trebuie să vibrezi atât de sus activând ființa ta de lumină încât îți vei uita total ego-ul.
În fiecare dintre voi există imaginea Dumnezeului vostru interior care se hrănește cu energiile pure ale serviciului și iubirii, este un act de perfecțiune și de putere creatoare divină. Ori de câte ori negi legătura cu Dumnezeul tău interior, generezi un văl care, ca sedimentul, îți îngroapă conștiința spirituală. Generozitatea spirituală este inerentă naturii divine a ființei.

În acest al treilea mileniu, abilitățile tale sunt puse la încercare pentru a putea obține întoarcerea zeilor. Aceasta produce o trezire a conștiinței divine în interiorul vostru. Dacă virtuțile generozității, onestității, compasiunii se manifestă, aceasta se numește Întoarcerea Zeilor sau activarea conștiinței. Sperăm pentru fiecare dintre voi. Aceasta nu este o întrebare teoretică, ci pragmatică pe care trebuie să o activați. Hainele vechi pe care le porți trebuie abandonate complet. În acest fel veți putea să vă îmbrăcați ținutele divine ale Ființei voastre interioare vibrante, în armonie cu conștiința voastră.

Zeii cosmici ai serviciului divin au cucerit sferele evoluției proiectându-se în zonele creative ale iubirii, generând lumină și armonie. Doar atunci vei descoperi originea ta și vei înțelege că Dumnezeu și universul sunt esența ființei tale interioare.

Zeii s-au întors și sunt aici pentru a deschide ușile care duc la planul divin al perfecțiunii, unde predomină dragostea de serviciu, precum și plăcerea de a fi colaborator și un instrument al lui Dumnezeu.

Sfârșitul transmisiei ...




Semne ale Ingerilor pentru voi




      Când faceți alegerea conștientă de a lua calea dumnezeirii si de a asculta si lucra cu îngerii voștri, sa stiti ca ei vă dau semne prin  secvente numerice și chiar si pene pentru a vă spune că sunteți pe calea cea dreaptă sau pentru a vă călăuzi. Acestea vă oferă semne subtile, sugestii și mesaje pentru a vă arăta calea și pentru a vă spune că ei sunt cu voi.
  Aceste semne sunt, de obicei, repetitive, în afara coincidențelor obișnuite, semnificative personal, anormale sau neașteptate.
   De asemenea, ne dau semne de pericol iminent sau avertismente atunci când trebuie să acordăm o mai mare atenție la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
   Când întâlniți un semn de avertizare, nu vă faceți griji. Opriți ce faceți sau luați aminte de avertisment.
  Îngerii vă vor trimite semne și mesaje de avertizare atunci când voi, ați ignorat semnele subtile pe care le-ați   primit. În cazul în care mesajul nu este inteles de voi și vă tot întrebati,  aceștia vor încerca să vi-l trimita în moduri diferite.
 Dacă  ați cerut si  ati  întrebat pe îngerii voștri pentru un semn și ați simțit că nu primiți unul, încercați să cereți ca acesta să vină într-un mod pe care îl puteți înțelege , cum și ei vor continua să încerce.
Iată cinci semne de avertizare pe care îngerii voștri le pot folosi pentru a comunica cu dvs.

1. Auzirea unei vocii  
      Toată lumea spune mereu că vor să audă de la îngerii lor o voce tare înfloritoare, spunându-le să meargă așa, să facă asta sau să nu facă asta.
  De obicei, o voce cu un glas tare este un semn de avertizare din partea îngerilor tăi că ceva este pe cale să se întâmple că vrei să fii conștient și, de obicei, nu pentru că e ceva bun cum ar fi  "cumperi un bilet loto".  De obicei, este un avertisment despre ceva pe care doriți să îl evitați.
Iată o poveste de la unul dintre cititorii  :
   "Îmi amintesc una dintre primele  momente când am auzit o voce  , in timp ce călătoream  prin oraș catre servici .  Am auzit cum un gals m-a strigat pe nume … Nu eram sigura dar parca era galsul unei colege care m-a strigat.  Am intors capul din mers sa privesc in urma sa o vad. Strada era goala deja dupa ce toata lumea a urcat in autobus. Nu se vedea nimeni in spatele meu . Am continuat sa merg. Am auzit iar strigatul. De data asta m-am oprit pe loc si m-am intors. Era pustiu cum am spus . Cei mai apropiati oameni erau la sute de metri si nimeni nu imi facea semne. M-am intors si am pornit  nedumerita mai departe catre servici mergand agale pe trotuar .
   Dupa cativa pasi , pe strada a trecut in viteza o masina care a calcat cu roata pe un ceainic din material  ceramic  aruncat … cazut pe asfalt. O bucata din el care s-a spart, a sarit  cu viteza , a trecut la 30 de centimetri distanta prin fata genunchiul meu , si s-a infipt in portiera masinii parcate pe trotuar. A ramas infipt in tabla portierei.
   Daca nu as fi zabovit pret de 2-3 pasi , cand m-am intors sa vad cine ma striga, piciorul meu ar fi avut ligamentele taiate la nivelul genunchiului…iar viata mea alt curs.”
  Câteodată vocile dau explicatii sau chiar si mesaje de iubire. 

Astazi , pentru marele final, in marea majoritate a timpului, Dumnezeu a daruit omului darul si bucuria de a auzi si a invata in permanenta din glasul ingerimii, nu numai de la cel al ingerului calauzitor. 
Numai cine nu vrea sa asculte si va ignora ce aude, nu va cunoaste  voia lui Dumnezeu si astfel va fi socotit ca ii intoarce spatele si ca i se impotriveste. Ce carare va avea la final acel om..... numai Dumnezeu cunoaste.

2.Visele sau Premonițiile
     Una dintre cele mai ușoare căi prin care îngerii noștri pot comunica cu noi este prin visele noastre.   Suntem, de obicei, mai deschisi față de mesajele din spirit atunci când E-ul uman este adormit.
    Sa visezi la un eveniment inainte de a se intampla - cum ar fi un accident de autoturism sau avion, sau daca ai o premonitie  puternica ca ceva "rau" se va intampla poate fi bulversant daca nu chiar poti fi chiar speriat. Premonițiile pot provoca, de asemenea, anxietate datorită cunoașterii puternice interioare, care vă permite să  aflați de pericol , dacă sa faceți sau  nu puteti sa faceți ceva.
   Mulți supraviețuitori ai accidentelor avioanelor au raportat că au avut coșmaruri cu câteva săptămâni înainte de zborurile lor.
   Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci ori de câte ori ai un astfel de vis sau premoniție încărcat emoțional este să-i acorzi atenție. Acesta este un alt semn comun de avertizare timpurie de la Dumnezeu și îngerii.
  Intrați in linistea voastra și puneți întrebările, cereți claritate pentru sentimentul vostru  și apoi acționați .
Visele și premonițiile sunt menite să vă ajute să vă asezati gândurile și sentimentele și apoi să decideți ce acțiuni să faceți, și cum să vă guvernați viața.


3.Sentimentul neconfortabil în  stomac

   Această zonă a corpului dvs. este acolo unde este plexul solar. Acest centru energetic este cel mai adaptat la lumea mentală și este adesea zona în care provin semne de avertizare.
  Această zonă este deosebit de sensibilă și îngerii voștri vă vor trimite o senzație în această zonă pentru a vă informa că ceva nu este corect. Acest lucru se poate simți ca greață, strângere, fluturi și chiar disconfort.
    Nu ignora aceste sentimente. Acordați atenție la ceea ce se întâmplă imediat ce apar oricare dintre acestea.
   De exemplu, dacă simțiți greață de fiecare dată când vă aflați lângă o anumită persoană, acesta este un semn că ceva este oprit și trebuie să fiți conștient și să acționați în consecință (evitând să fiți singuri cu această persoană). Acest lucru ar putea varia de la un sentiment gretos în stomac la un sentiment general  "speriat".
    Opriți-vă imediat și adresați-vă echipei spirituale , cereti o protecție suplimentară, precum și protecția în dragoste și lumină. Cereți îngerilor să vă ajute să înțelegeți sentimentul, astfel încât să puteți acționa în consecință și să vă mențineți în siguranță în orice moment.
   Aceste tipuri de avertismente sunt menite să vă ajute, să nu vă sperie. Nu este nevoie să vă simțiți nesigur când știți că îngerii voștri sunt mereu acolo pentru a vă informa când lucrurile sunt oprite și pentru a fi atenți.

                                                       4.Întârzieri stranii sau defecțiuni mecanice
   Eșecurile mecanice inexplicabile sunt unul dintre cele mai comune semne de avertizare pe care îngerii le folosesc pentru a vă atrage atenția. Destul de remarcabil, odată ce nu sunteți în pericol, problema mecanică dispare adesea în mod magic sau un înger uman vine cu o reparație rapidă pentru a vă face pe drum când timpul este corect.
  Ingerii utilizau tactici de întârziere pentru a vă încetini și a vă atrage atenția.  Accidentele auto care încetinesc transportul la muncă, școală sau alte destinații, în timp ce frustrant sunt adesea acolo pentru a vă învăța ceva sau pentru a evita o situație în care altfel s-ar afla dacă ați fost la timp. Un autobuz sau un tren care nu mai este programat, zboruri anulate și vremuri neplăcute sunt alte întârzieri ciudate care pot fi avertismente semnificative din partea îngerilor tăi.
Nu vă lăsați să vă prindeți într-o situație proastă sau să întârziați și să vă distrugeți restul zilei.  Utilizați aceste semne sau evenimente pentru a vă relaxa și pentru a căuta sensul mai profund, întotdeauna există unul. Gândește-te la ele ca la oportunități de a face timp pentru a face lucrurile mai bune, de vreme ce nu le poți schimba oricum.


5.Bolile bruște sau avertismentele  de rău augur  spuse                                                                                                             de alții

  Au existat multe povesti de la familiile victimelor din 9/11 care afirmau că cei dragi s-au trezit cu boli bruște și  au ignorat.  
   O alta poveste menționează despre un om care s-a trezit cu un caz extrem de vertij. Fiind un bărbat destul de sănătos, el și-a ignorat simptomele și a decis să meargă oricum la lucru, în ciuda rugămintei soției sale de a rămâne acasă și de a se odihni.
  Povestiri similare au fost documentate de persoanele care au pierdut lucrul acea zi după ce nu s-au simțit bine, așa că au ales să rămână acasă de la locul de muncă și au supraviețuit în timp ce colegii lor nu au făcut-o.
  
  Îngerii folosesc adesea alte persoane pentru a vă avertiza de posibile pericole; dacă sunt prieteni și familie sau străini, aceste mesaje au un sens care te face să te oprești și să asculți.   Cineva te descurajează să faci un anumit traseu. Cineva vă pune la îndoială noul prieten sau iubită.  Luați asta ca pe un semn pentru a privi mai adânc. Nu trebuie întotdeauna să vă opriți să vedeți acea persoană, dar știți că există un motiv pentru a întrerupe și a lua în considerare o imagine mai mare.

Nu ignora avertismentele unui înger!
      Când primiți un semn de avertizare de la îngerii voștri, nu vă faceți griji! Opriți-vă și luați aminte. Este cu adevărat un DAR din partea îngerilor pentru voi.
  Dacă este un mesaj de pericol iminent, acționează repede.
  Dacă este un sentiment, opriți ceea ce faceți și faceți o evaluare mai profundă.
  Ingerii voștri nu doresc să vă chinuie sau să va facă viața dificilă, sunt aici pentru a vă sprijini și a vă ajuta să găsiți o cale mai bună.
 Acum de ceva timp , ei incearca sa va trezeasca la realitate , sa va faca sa cresteti in constiinta pentru a ascensiona. Este pacat sa pierdeti acest lucru , ignorand semnele lor atat de evidente pretutindeni in jurul vostru. Este deajuns sa fii putin atent si ai sa observi aceste semne.
   In momentul cand ati reusit sa observati semnele lor, si aveti acea stare de nauceala si surpriza placuta , imediat ei vin cu un alt semn  care sa va intareasca  convingerea ca ei cu adevarat sunt in preajma voastra. Faptul ca semnele iti arata ca un inger este in preajma ta si iti si atat prezenta sa , iti da un sentiment sublim care nu poate fi descris in cuvinte. EI sunt trimisi ai lui Dumnezeu. Onoreaza-i cum se cuvine.
  
Namaste 





Pace si armonie



   Cand dorinta ta este sa aduci pace si armonie in lume, va trebui sa incepi prin a gasi pace si armonie in inima ta. 
   A vorbi despre pace e o pierdere de vreme. Trebuie sa cauti si sa gasesti constiinta pacii pe care nimeni si nimic nu o poate tulbura. Apoi sa o pastrezi. In aceasta stare de constiinta vei putea fi de un real folos, ajutand pe cei multi sa aduca pacea si armonia in sufletele lor. 
  Mai intai trebuie sa fii constient de pacea si armonia din sufletul tau si acestea, intocmai ca cercurile care se fac dupa ce ai aruncat o piatra in lac, se vor largi mereu, ajungand si cuprinzand vietile multor oameni. 
"Veti recolta ceea ce semanati". 
Cand semeni discordie, culegi discordie, dar cand vei semana pace si armonie, recolta de pace si armonie va fi mare, nu numai pentru tine, dar si pentru toti cei cu care vei veni in contact.

Pace si armonie



Adevarul lumii si REALITATEA


   
Majoritatea fiintelor umane considera si cred cu tarie ca realitatea este ceea ce este palpabil, indiferent de ceea ce crede unu sau altul. 
  Despre spiritualitate si credinta,  fiecare si-a creat o parere a sa de la care nu este dispus sa abdice. Nu ii pasa daca este adevarat sau nu, si nici nu se framanta prea mult. A preluat de bun ce a pomenit in familie sau societate. A ales sa creada ca este totul adevarat si  merge prin viata asa  cum vrea, fara a-si pune intrebari daca ceea ce face este spre binele lui sau al intregului.
  Haosul lumii creste cu fiecare zi si cu cat viata lui este mai grea, cu atat este mai incredintat ca vorbele , invataturile si indemnurile frumoase n-au ce sa caute in calea lui, caci sunt de prisos …ori le considera doar vorbe si le vede ca pe niste vise utopice.
  Altii, unii dintre cei treziti, s-au agatat de promisiunile din articolele trimise prin canalizatori asteptand schimbarea;  schimbarea lumii in care traiesc , schimbarea lor, asteapta sa ascensioneze caci considera ca asta se va petrece oricum, asteapta o viata mai buna , etc.….  
  Adevarul este ca realitatea fiecaruia este rezultatul unui cumul de convingeri si credinte, indiferent cum arata adevarul. Vezi si traiesti ceea ce vrei sa vezi si ceea ce esti dispus sa crezi. Cand schimbi modul in care te uiti la viata, pe negandite viata ta incepe sa se schimbe. Trebuie doar sa vrei si sa incepi sa o faci.
 Doar traind la intamplare si lasandu-te prada simturilor si gandurilor joase, doar asteptand CEVA…. nu se va intampla NIMIC frumos in viata ta. Te vei afunda tot mai mult in tot ce nu doresti si nu iti place.

  Omul acestei civilizatii, astazi, fie ca accepta sau nu, fie ca vrea sa creada sau nu, fie ca a aflat sau nu, are doar doua alternative pe care le poate trai;
 - ADEVARUL, este prima varianta, este cararea pe care va tot indemn sa o urmati; Sa deschideti ochii si sa fiti  atenti la alegerile voastre si sa va schimbati. Sa fiti buni si blanzi, iubitori si intelegatori cu cel de alaturi si cu natura toata. Sa credeti si sa simtiti legatura voastra directa cu Dumnezeu fara alte doctrine religioase. Sa traiti asa cum v-a invatat Isus, cu iubire, recunostinta si armonie pentru a putea sa traiti si sa ascensionati odata cu planeta. “Doar cei buni si drepti vor mosteni pamantul” . Trebuie sa alegeti cararea pe care doriti sa mergeti inca de acum caci foarte curand, cand ingerii si trimisii lui Dumnezeu vor cobora, va fi cam prea tarziu.

- REALITATEA, (daca asa o considerati), cealalta varianta a omului, este sa nu credeti nimic din ce va spun si sa traiti mai departe dupa legea voastra si a societatii asa cum ati pomenit voi. Sa considerati ca a incerca sa te schimbi si a fi mai bun e o mare prostie si gresala pentru aceasta lume, sa spuneti ca sunt doar vorbe frumoase si doar vise utopice si pierdere de timp. Sa considerati ca este bine pentru voi sa fiti cat mai “ancorati in realitatea” lumii si sa participati la ea cum va pricepeti si cum puteti "sa dati din coate" mai bine…sa sustineti in continuare ca una e lumea reala si alta e treaba cu Dumnezeu si lumea spiritului, sa asteptati nu-stiu ce chemare catre Dumnezeu...

Fiecare are libertatea de a alege cararea pe care vrea sa o urmeze.
Fiecare are posibilitatea de a alege doar una din variante.
Neutralitate fata de anandoua, sau cale de mijloc nu exista
Timpul este la final!!!
Fiti intelepti.




Tu esti


 Tu esti in lume , dar obarsia ta nu este in lumea aceasta. 
 Nu trebuie sa te lasi tras in jos de lucrurile lumii acesteia.
 Bucura-te de ele, dar nu incerca sa le posezi si nu te lasa posedat de ele. 
 In Noua Era nu este nevoie sa te imbraci in panza de sac si sa iti pui cenusa pe cap, sau sa spui ca esti un pacatos mizerabil si nevrednic. Invataturile acestea sunt din era cea veche si nu sunt reale. Ridica-te catre lumina, deasupra intunericului acestei invataturi false. Lasa in urma vechiul sa moara de moarte naturala. Intra in nou, renascut in Spirit si in adevar si intelege sensul adevaratei libertati. Trebuie sa fii liber, nu ingradit de eul tau lumesc. Fii ca un copil, liber si vesel si traieste in vesnicul prezent.



Noua era si-a inceput numaratoarea



   Cei ce s-au trezit si au citit literatura spirituala, cu siguranta au aflat de mesajele extraterestrilor catre umanitate…. Mesaje calauzitoare, sfatuitoare, de incurajare , pline de optimism. Din cuvintele lor, ai zice ca uite acum “curand” vor cobora si ne vor darui tehnologie avansata care sa ajute omenirea sa  scape de foame, frig, boli , mizerie , saracie…
  Multi inca viseaza cu ochii deschisi la acele clipe.
  Multi care s-au trezit cu cativa ani mai inainte, si-au pierdut rabdarea si n-au mai vrut sa stie de nimeni si nimic si si-au vazut de viata cum au invatat de mici copii.
  Poate ca trebuie sa dam acest test al rabdarii, sau poate ca ceva nu este in ordine cu noi, cu alegerile noastre.
  
  Orice ne-ar darui cei veniti din stele, nu va avea nici un efect bun asupra lumii noastre, daca noi insine ca oamnei nu avem grija fiecare in parte de comportarea noastra. Daca omul nu este indeajuns de intelept, tehnologia avansata ii va face  un mare deserviciu caci o va folosi  fara chibzuinta cuvenita si de obicei doar pentru distrugere.
 Pentru ca societatea umana sa evolueze in bine , trebuie ca fiecare om in parte sa evolueze. Este necesar ca macar doua treimi din omenire sa se ridice ca si constiinta, pentru ca sa se poata declansa transformarea intregului de la sine.
 Omul, in marea sa majoritate nu s-a trezit si nu stie de ascensionare si evolutie sau,  daca a intalnit cateva articole, sau a ascultat de soapte ale ingerilor , se vede clar ca ignora cu buna stiinta totul si nu ii pasa sau nu crede nimic.  Nu ii pasa prea tare mici de el , si nici de ce va fi sau de cel de alaturi de el.

  Raul din “curtea” noastra trebuie stopat pentru a nu ne mai face noua viata grea si urata si pentru a nu mai deranja si alte lumi. Ni s-a transmis clar acest lucru. Daca noua ca oameni nu ne pasa de casa noastra pamantul, si de raul cu care deranjam si alte lumi…acele alte lumi avansate, doresc sa traiasca in liniste pace si armonie.
 Daca nu facem ceva sa ne schimbam comportamentul, sa terminam cu toate energiile negative, sa ingrijim planeta si sa  o vindecam, s-ar putea ca intr-o zi , cei ce ne-au avertizat,  sa-si piarda rabdarea cu nepasarea noastra inconstienta.
 Ni se spune si in Biblie;    Vegheaţi, dar, pentru că nu ştiţi când va veni stăpânul casei : sau seara, sau la miezul nopţii, sau la cântarea cocoşilor, sau dimineaţa. Temeţi-vă ca nu cumva, venind fără veste, să vă găsească dormind.”

Vegherea = constientizarea, aduce tăria spirituală . 
 Vegheaţi, fiţi tari în credinţă, fiţi oameni noi ai  noii ere!
Alegeti si voi  sa mergeti catre lumina divina. Alegeti sa traiti ca un inger pentru a va bucura de iubirea Divina! Alegeti sa pretuiti ceea ce v-a fost daruit , caci nu de pomana vi s-a daruit.  Nu ratati acest moment , caci va veni o clipa , cand va fi poate prea tarziu.

Namaste