DE MANA CU DUMNEZEU

 

 


 Trebuie sa invatam sa mergem de mana cu Dumnezeu, altfel vom gresi drumul si vom ajunge sa plangem intr-o zi cand, la judecata lui Dumnzeu ni se va spune…

 

"Eu eram acolo, tu unde erai cu mintea ta de nu m-ai vazut in fata ta?"

 

Aveti grija pe ce lume traiti, a voastra sau a lui Dumnezeu!

....sunteti atat de intelepti , sau cei de langa voi, sa spuneti ca ce alegeti voi este calea buna de urmat?

 

 

 

 

Nu te lăsa înlănțuit și îngenunchiat de NIMIC !

 

Cam greu de urmat acest sfat la prima vedere, dar nu imposibil. Cu multa durere in suflet la inceput (caci nu prea iti vine a crede ca e adevarat), iar mai apoi cu acea putina intelepciune dobandita  din acea experienta, daca vrei , cu credinta, daca lumina divina ti-e draga si simti cum te cheama, TE RIDICI!   

  Te ridici in picioare si parca simti cum toate grijile si durerile se desprind de tine si cad , iar tu te ridici curat , linistit si LIBER!
  Indiferent cine te-a ranit, ca a fost parintele tau , ca a fost sotul/sotia ta  , ca a fost copilul tau, ca a fost nestiinta si alegerea ta,  ca a fost din lumea asta sau de aiurea … nu are importanta. 
  Pentru tine este important, si trebuie sa nu uiti, ca TU, esti pentru tine, cel mai important in orice imprejurare!  Pasii pe care ii ai de facut pe drumul care s-a deschis omenirii, sunt cei mai importanti. Evolutia sufletului tau este cea mai importanta. Restul? …. E doar fum si experienta. Fiecare fiinta , intamplare sau lucru vine in calea ta cu un scop anume, nu la intamplare.  
 Credințele noastre, sunt lucruri pe care le-am construit singuri, cu bună știință sau nu, pentru a ne proteja sau pentru ca asa am considerat noi.  Uneori , am ridicat pe piedestal si ramg inalt pe cei de alaturi din viata noastra si de fapt, în multe cazuri, acestea pot fi cauza problemelor noastre.  Ele/ei  sunt adesea în dezacord cu ceea ce credem că sunt in credințele noastre.

Nu te lasa inlantuit si ingenunchiat de NIMIC !
 
Acum , este momentul sa va eliberati de orice atasament , de orice durere. Sa o intelegeti si sa va detasati profund. A iubi pe cineva nu inseamna a sacrifica sufletul tau in favoarea cuiva, oricine ar fi. Dumnezeu ti-a daruit aceasta viata pentru a te bucura de ea de experienta ei, nu ti-a dat-o sa o sacrifici.

Nu te lasa inlantuit si ingenunchiat de NIMIC ! 
Esti ACUM si AICI pe Pamant pentru o experienta unica; Ascensiunea!
E bine sa ganditi la ideia ca noi nu suntem aici pentru a fi salvați de cineva. Suntem aici să o facem noi înșine (schimbarea)….incepand cu noi insine. Lumea suntem NOI si noi suntem cei ce trebuie sa se schimbe.
Felul in care gandesti, schimba lumea. Privind , observand ceva, îi schimbi realitatea / atributele. Ești proiectat să fii aici, din bunăvoință de la Dumnezeu. Suntem cu totii în zorii unei mari schimbării. Nu ratati acest eveniment din calea voastra. 
 
Nu te lasa inlantuit si ingenunchiat de NIMIC ! 
Marea majoritate  a oamenilor traiesc acum in frica , frica de boala din cauza unei pandemii sau alte boli.  Nu e bine sa traiti in frica caci insasi acest sentiment va duce la un sistem imunitar tot mai  slabit cu fiecare zi. Traiti cu incredere si credinta , caci Dumnezeu nu permite sa se petreaca nimanui nici un rau  daca el cauta si traieste in legea Sa. 

Nu te lasa inlantuit si ingenunchiat de NIMIC ! 
  De exemplu, ați putea crede , si chiar sustineti că aveți încredere în Creatorul dvs. cu toată inima, însă…  întrebați-vă de ce vă împotriviți schimbării sau petreceți o gramada de timp fiind îngrijorați de viitor?  Oare considerati ca parintele vostru Creator nu e in stare sa va asigure traiul si viitorul? De ce va indoiti de EL?
Nu lasa nimic sa te faca sa te indoiesti. Credinta adevarata, muta muntii din loc.  
  
    
 Din credinta si cu credinta, eu m-am ridicat!  Am considerat ca oamenii sunt aidoma mie ….  Am avut parte de multe lacrimi si dureri.   Am inteles ca doar fiind eu insami si cu mine insami, cu sufletul liber si curat in lumea din inima mea , imi este bine si pot merge in pace si armonie. Am lasat lumea cu ale lor, am incercat sa-i inteleg, i-am tratat cu ingaduinta, si mi-am vazut de drumul meu .
 Credeti in voi!  
Credeti in iubirea Divina! 
Dumnezeu din inima voastra nu va va trada niciodata! 

Fii in pace si lumina  

 

 

 

 

Nauceala celor treziti spiritual

 



  Multi oameni , al caror suflet a inceput sa se trezeasca spiritual, sunt nauciti de mesajele pe care le tot gasesc pe net. Nu vreau sa judec pe nimeni, desi sunt tare multi cei care ar merita  o judecata si o demascare in public pentru ceea ce fac pentru propriul castig material, sau pentru scopuri ascunse.

Sunt de asemenea multe mesaje ale unor oameni care poate ca au intentii bune dar, pentru faptul ca nu au inca intelepciunea  necesara si au inteles gresit, au si interpretat gresit ceea ce sustin in articolele publicate.

Sunt multi care in goana dupa liku-ri, aprecieri si senzational, publica . Ce este trist, este ca lumea noastra este atrasa de senzational mai tare ca de adevar.

Mai exista o categorie a celor care publica, cea, a celor care in mod voit , fac aceasta munca in scopul de a manipula  masele in directia dorita de ei. Acestia sunt din pacate si cei mai multi. Isi iau nume si semneaza articolele, cu nume de stelari care au comunicat cu noi, de ingeri sau de arhangheli.

Dragii mei, cei care pot sa primeasca mesaje celeste divine , ii numeri pe degete  in aceasta lume  a noastra, nicidecum asa puzderie cum le gasim la tot pasul pe net, in toate partile. Acei oameni care primesc, sunt stiuti si ei sunt paziti si ocrotiti.  Ele sunt mesaje scurte, concise, si la obiect, fara multa vorbareala. Nici nu e nevoie de prea multe vorbe ca sa il sfatuiesti pe om, cum e bine sa se poarte, si cum sa traiasca ca sa ii fie bine.

In alta ordine de idei, e devarat ca tot vin energii deosebite de cele din trecut pe planeta, si ele se simt, mai mult sau mai putin …fiecare cu simptomele sale  in functie de varsta si gradul de constiinta. Nu se poate generaliza.
Sa nu fiti tristi ca; nu simtiti nu stiu ce simptom, sau nu vedeti nu stiu ce, sau nu puteti plati nu stiu ce cursuri de initiere, sau sa traiti cu ideia ca ati ratat ascensiunea si trecerea nu stiu carui portal, findca  n-ati putut participa la o mare meditatie , sau ….sau…. 

Mai sunt multi, care o tin una si buna cu randuiala bisericeasca. Dragii mei; Dumnezeu e pretutindeni, nu e musai sa mergi la biserica. Daca respecti legea bisericii nu inseamna ca gata, te numesti credincios. Amintitiva ca pustnicii stateau in pustie retrasi, si se rugau cu cuvintele lor, fara a merge la biserica, si asta findca fiecare suflet are puterea de a face singur legatura sa cu Dumnezeu, daca vorbeste el cu inima lui. E adevarat ca cuvintele au puterea lor creatoare , dar, una e sa fie doar citite si alta e sa fie concepute si sa iasa din inima ta. Nu mai incercati sa amestecati capra cu varza ca nu se poate.

Dragii mei. Cheia este in inima voastra. Ascultati soaptele ingerilor care va calauzesc si veti sti cum e mai bine. Ascultati indemnurile din inima voastra si iar nu veti rata calea. Important este SA CONSTIENTIZATI ; de ce e bine sa traiti cu recunostinta si bucurie ; de ce e bine sa-ti iubesti aproapele; de ce e bine sa gandesti pozitiv; de ce e bine sa-l respecti si sa fii bun si ingaduitor cu cel de langa tine…Intr-un cuvant , de ce e bine sa traiesti in legea lui Dumnezeu .
Trebuie doar sa intelegi , care este avantajul tau ca om si ca suflet , daca respecti ceea ce te-a invatat si Isus si alti invatatori trimisi de Dumnezeu omului pe alte meridiane. Nu va obositi mintea cu tot felul de fraze sau invataturi yoghine caci ei vorbesc  despre adevarul descoperit de ei conform lumii lor.

 Nu uitati nici o clipa ca imprejur, sunt si cei care vor sa va impiedice sa constientizati ceva, vor ca voi sa stati cuminti  in turma , fara idei si fara pretentii.
Fiti buni si blanzi cu mintea deschisa catre orice adevar venit in cale si veti mosteni pamantul asa cum a spus Isus.


DACA TE SIMTI PIERDUT... E DEAJUNS SA ALEGI IAR

 

 


 

În ultimii ani a devenit evidentă folosirea tot mai intensă a FRICII pentru manipularea şi supunerea maselor. A apărut Criza Sanitară. Peste ea, a venit Războiul. Apoi Criza Energetică. Şi Criza Aprovizionării. Şi Inflaţia. Şi Foametea. Şi Seceta.Si Inundatiile .  Si Furtunile ....

Toate, ni se spune, ameninţă existenţa însăşi a Omenirii.

 Niciodată Sfârşitul Lumii nu a părut mai aproape.

Citat; ".......Scheunând ca o javră alungată de-acasă, bătut de toți, cu coada între picioare și urechile pleoștite, bietul OM, nu ştie unde să se mai ascundă.

Ar face orice să scape de teroarea care îl încolţeşte din toate părțile. Doamne, dacă ar apărea un Salvator, i-ar linge mâinile și picioarele, ar face sluj...

Omul jigodizat simte tot mai imperios nevoia Lesei şi a Botniţei.

Tânjește după protecţia unei cuşti. După certitudinea unui blid de lături infecte împins printre gratii.

Jinduieşte după un Stăpân.......

                                                                              **********

 

Sună urât acest citat luat dintr-o carte SF ?????   NU urât , e puțin spus urât ! ...si totuși , cam așa a ajuns omul, marea majoritate așa trăiește, chiar dacă nimeni nu vrea să recunoască și să spună cu glas tare..... fiecare, ascuns în găoacea lui de căsuță, caută să găsească pentru el si ai lui, o fărâmă de stabilitate.... Tânjeste după vremurile cu acea oarecare libertate, când avea din destul, aproape detoate.

A uitat omul complet de Dumnezeu si puterea Sa, cu desăvârsire și caută un sprijin în orice fantasmă. Lumea lui, viața lui, e atât de întunecată că nu mai poate vedea luminița divină din inima lui cătrănită.

Omule !!! ...esti pe fundul prăpastiei !!!!!!!!!!!!!!!!

N-ai purtat de grijă și fără să-ți dai seama, ai lăsat Întunericul să pună stăpânire pe tine , pe viața ta, să-ți cotropească  si sa-ti inrobească sufletul!

Nu încerca să mă combati în gândul tău , căci vezi bine că am dreptate!. Caută în fiecare faptă a ta , în fiecare vorbă ce o spui , în fiecare gând al tău , în tot ce ai lăsat să ia naștere în jurul tău în lumea ta , ..... și ai să vezi ca am dreptate. Nu e nimeni vinovat....

TU SINGUR AI PERMIS SA FIE, TOATE CATE SUNT AZI IN VIATA TA!

 

Dumnezeu, în iubirea lui de părinte fată de tine, ți-a dăruit semne la tot pasul și, ba a lăsat, si  încă „un bob zăbavă” să te dezmeticesti și să ALEGI altceva ...cât încă nu e prea târziu pentru tine.

E deajuns să vrei !...să-ti dorești... SA CERI! ..... și ingerii te vor ajuta să ieși la LUMINA !  Nu va fi usor de răzbit , dar se poate!

Nu trăi cu ideia că ce ți-e scris în frunte ți-e pus ...a fost adevărat pană mai ieri asta. 

AZI, fiecare TREBUIE SA FACA ALEGEREA !!

Nu e greu . Ai doar două variante : ori LUMINA lui Dumnezeu unde vei găsi pacea , libertatea, fericirea și vesnicia ....ori Frica Întunericului unde vei sta doar în genunchi și chinuri , tot o veșnicie...dacă nu cumva vei fi ars definitiv.



Indiferent cine ești și de unde ai venit pe pământ în această viață, ai venit să trăiești în aceste vremuri , pentru a face această alegere pe care trebuie să o faci azi, pentru drumul tău ca spirit mai departe.



Lăsați joaca de-a viața cu ce vrea familia , ce zice popa, ce vrea șeful de la servici, ce povată dă pastorul , ce să mai agonisesti , ce să mai vizitezi, ce polite pline de ură să mai plătești unora..... TOTUL E FUM!

Singurul tău avut și cel mai de preț, este sufletul tău.

Deschide ochii CONSTIENT si alege !


SANSA DARUITA DE DUMNEZEU

 






   Multi  dintre voi, vor spune ca  Dumnezeu  e peste tot, in tot si in toate, ca e deajuns sa cititi o rugaciune sau sa mergeti la biserica.
  Dumnezeu, este in tot si in toate, este adevarat, dar omul a fost invatat si o multime de lucruri neadevarate. Citirea unei rugaciuni,  sau chiar daca o invatati pe de rost, indiferent de cate ori o rostiti, nu are darul de a va face auziti de catre Dumnezeu, caci nu inima voastra e cea care vorbeste! Sunt doar vorbele si simtirea altui suflet.
   Nici faputul ca mergeti la biserica, sarutati icoane (facatoare de minuni spuneti voi)  si faceti matanii fara numar, nu va va face sa auziti si auziti de Dumnezeu!   
   Incercati sa va ganditi putin si iesiti din tiparele lasate de milenii, caci dovada este in fata voastra;  NIMIC  bun nu s-a petrecut! E clar ca ceva, poate s-a inteles prost  inca de la inceput, sau s-a pierdut si denaturat pe parcurs. Lumea e cu fiecare zi tot mai stramba si mai nedreapta cu vietile noastre. Este clar  ca ceva este gresit in gandirea si abordarea noastra fata de divinitate.
   
Oamenii nici nu mai cer binecuvantarea lui Dumnezeu , nici nu se mai gandesc la EL atunci cand vor sa faca ceva. Traiesc cu sentimentul ca sunt invincibili si ca puterea este doar in mana lor.  Pun totul pe seama intamplarii.  Se lasa condusi ori de capii bisericii (care numai razboaie , inchizitie si dezbinare au sadit in lume), de politicieni  (care din totdeauna au promis si si-au vazut de propriul interes care le umplea buzunarul), sau de orgolii (care l-au facut totdeauna pe om sa piarda averi, iubiri si chiar vieti).
Oamenii  s-au lasat dusi de val si s-au indepartat de Dumnezeu.  Necredinta a facut sa cladim o lume stramba, cu legi strambe, si o viata tot mai chinuita...dar ne consideram indreptatiti sa ne vaitam, sa ne plangem de ceea ce noi am cladit. 
Dumnezeu a daruit omului o sansa cum n-a mai fost nicicand pe pamant - soapta de invatatura pe care o poate auzi fiecare in linistea lui. Ce face  omul ? ....considera ca e pus la incercare  de Satana!  In loc sa chibzuiasca si sa cantreasca daca cumva se indoieste de ce invataturi aude, si  apoi sa asculte cu luare-aminte ce este invatat, el , omul ,  ignora total. 

Daca nu e asa ? Daca nu e Satana si chiar va este dat sa auziti  glasul ingerimii si chiar sa  ii si vedeti? .... Daca spuneti ca Dumnezeu  e peste tot, in tot si in toate, de ce sa sustii ca ce auzi e de la Satana, cand poti oricand sa cantaresti  sfaturile pe care le auzi? 
Sau? De ce daca iti este dat sa auzi pe Dumnezeu, spui ca e cu neputinta ca El sa-ti vorbeasca , ca este o dereglare a mintii?  
Daca hotarati sa ignorati darul Sau, sunteti constienti ca asta inseamna ca inca odata omul ii intoarce spatele lui Dumnezeu?  ... ca inca odata omul il rastigneste (metaforic) pe Isus (invatatorul trimis pe pamant de Dumnezeu pentru a invata omenirea calea cea adevarata si dreapta) ?  
Va dati seama ca odata ce muriti, nicicum nu veti ajunge in loc cu verdeata cum va invata biserica?... ca doar nu faceti altceva decat sa sfidati pe Dumnezeu.

    Cei ce ignora dumnezeirea, cu totii se trezesc la sfarsitul vietii pustii si goi, caci Dumnezeu nu se afla in inima lor. Cand  traiesti  fara iubire dupa tipare  deja stiute si umbli pe carari batute de altii inaintea ta milenii la rand, NU poti ajunge decat la acelasi final!
      Treziti-va si priviti in voi, in inima voastra...simtiti!  Cand spun credinta , nu ma refer la ritualul bisericii. Dumnezeu si invatatorul Isus ne uneste, ne inalta  si ne indeamna la iubire si lumina si fericire, iar biserica (oricare ar fi) ne indeamna doar la SUPUNERE.
      Rugati-va! Cateva cuvinte spuse asa cum va pricepeti voi , cu vorbele voastre, caci sunt mai de pret  si AUZITE de Ingeri si Dumnezeu ! caci in acele momente chiar vorbeste sufletul tau !  Legatura lui cu Dumnezeu se va face simtita instant, iar tu poti sa simti cum ti se umple inima de liniste, pace si bucurie. Iti vei da seama ca ai gasit acea stare pe care  ai cautat-o toata viata.! ....nestiind  si neantelegand, ce anume iti doresti si ce iti lipseste. 
Miracolele vor apare si ele in viata ta, caci ele apar doar atunci cand ai aceasta legatura cu Dumnezeu, caci EL te intareste , te sustine si lucreaza pentru tine in viata ta. 
   Roaga Ingerii si pe Dumnezeu sa te calauzeasca sa gasesti calea catre ACASA. 
Nu mai ignora darul lui Dumnezeu . 
Nu  rataci  pe carari  pustii si intunecate! care te duc catre pierzanie. Nici un preot, si nimeni altcineva,  nu are puterea de a te ajuta sa refaci acesta legatura cu Dumnezeu. 
Tu trebuie, doar sa-ti doresti, cu toata inima ta.

Fiti binecuvantati 

DEPINDE DOAR DE TINE

 


 

Dumnzeu  vrea  pentru tine tot ce e mai bun si mai inalt.
 Daca din vointa ta, care este libera, ti-ai ales ceva de calitate inferiora si esti  multumit cu ea, Dumnezeu nu mai poate sa indrepte nimic.
 
 NICIODATA sa nu crezi ca nu esti vrednic sau nu ti se cuvine tot ce este mai bun. Spunand ca esti doar un pacatos, nu faci decat sa jignesti pe Dumnezeu, caci EL, in lumina sa, nu a creat  asa ceva. Nu considera tu, ca cei dinaintea ta au cunoscut adevarul absolut si trebuie sa faci asa cum ti se dicteaza. Ei , au fost si ei, simpli oameni, si au avut doar intelegerea lor de atunci. Nu mai accepta ideia de pacatos care nu se poate curata si ridica in lumina. Si hai sa spunem ca ti-ai dat seama, ca ai trait urat , ca un “pacatos”, pana acum. Nimeni si nimic nu te impiedica sa alegi si sa faci altceva, sa traiesti altfel.
  Pot exista multe carari, dar tinta e aceeasi pentru fiecare. Intotdeauna exista o cale usoara si una dificila pentru a ajunge la aceeasi tinta. Exista drumul direct si drumul ocolit, se poate merge pe soseaua principala sau pe caile  laturalnice, ca sa ajungi in acelasi loc.  Alegerea apartine intotdeauna drumetului. Esti absolut liber sa-ti alegi calea. 
  De milioane de ani, schimbarea de pe planeta noastră a fost relativ blândă și progresivă. Acum suntem martorii unei evolutii spirituale fulminante si a unei mari tranziții posibile  in istoria Pamantului, ceea ce înseamnă o schimbare  rapidă a conștiinței dimensionale superioare.
  Totul depinde de noi cât de departe putem merge pe aceasta cale, care este determinata de gândurile, imaginația noastră si prin conștiința noastră. Odata ce constiinta creste, si faptele omului vor fi altele, mult mai elevate.
  Această schimbare este una internă și este determinată numai si numai de tine, caci nimeni nu poate sa-ți modeleze  sufletul  si  sa aleaga in locul tau ce sa gandesti , ce sa faci , ce sa spui si cum sa te comporti. 
  Niciodata sa nu iti fie teama de ce este nou, de ce este neobisnuit, de ce este neconventional. Fii gata sa iti asculti intuitia, inspiratia care poate sa iti descopere un lucru complet nou pentru tine.
 Orgoliul intelectual poate sa fie un adevarat handicap in evolutia spirituala si poate sa fie o piedica reala in cautarea adevarului. Nu atat de intelect ai nevoie, cat de intuitie si inspiratie. Intelectul vine din ce ai acumulat din exterior, pe cand intuitia si inspiratia vin dinlauntrul tau si nu pot fi influentate de nimic din afara. Invatatura ta sa vina din interior, hraneste-te din tot ce se afla inlauntrul tau. Te vei minuna de bogatia pe care o contii. Este nemarginita, pentru ca vine de la Dumnezeu.
  Uita-te in jurul tau. Tot ce se vede în lumea noastră fizică a început ca o idee care a continuat  să  crească până când s-a materializat într-un obiect  fizic printr-o serie de pași.
 Tu omule, te transformi  literalmente în gandurile tale cele mai frecvente.
 Viața ta a devenit si devine in permanenta, ceea ce ți-ai imaginat și ai crezut tu.
Lumea este chiar oglinda voastră, si vă permite să experimentați tot ceea ce credeți că este adevărul în acest plan  ... până când hotarati sa îl schimbati. 

 Fiecare suflet poate sa atinga inaltimile. Fiecare suflet poate sa obtina legatura directa cu Dumnezeu. Fiecare suflet poate sa-i  fie apropiat lui Dumnezeu si sa vorbeasca cu el.  Nu este nevoie de o viata intreaga sau mai multe vieti ca sa-l realizezi.  Nu este deloc nevoie de timp pentru aceasta. Poti sa te transformi intr-o clipa, daca ai facut aceasta optiune. De ce sa te ancorezi in trecut cand lumea din jurul tau se transforma si se schimba continuu  in ochii tai, incepand cu gandirea si pana la obiectele din jur? Daca nu dorersti progresul si crezi ca noul este ceva rau in viata ta, de ce folosesti  telefonul mobil , becul, masina, avionul , televizorul, …si ai adoptat toate conceptiile si apucaturile cele noi, caci ele nu sunt din “mosi-stramosi”? …si apoi , mosii si stramosii  stiau doar ce era in jurul lor la acea vreme . Ei cunosteau doar calul cu caruta si se luminau cu lampa sau opaitul. Ei erau docili si ascultau de ce li se cerea fara a indrazni sa gandeasca. 


Fii intelept omule si incearca  sa lasi pacea si iubirea lui Dumnezeu sa te umple si sa te cuprinda?
Acele suflete care salasluiesc in Dumnezeu si traiesc in lumina si iubirea Sa, sunt deplin aparate de toate fortele distrugatoare. Deci nu te lasa incovoiat de grijile acestei lumi sau de conditiile in care traiesc semenii tai. Fiecare si-a ales in mod constient  sau  nu, calea si viata pe care sa o duca.
Trăiți în iubire pentru voi si întreaga creație!


 

De ce m-aș chinui să evoluez și să trăiesc curat ca un inger?

 


De ce ??????

Pentru acea bucurie si fericire care-ti inunda inima, inconfundabile cu orice bucurie a pamantului, pentru ocrotirea divina pe care o ai in aceste vremuri tulburi,  pentru finalul acestui “joc” care se va sfarsi frumos pentru cei evoluati care merg in lumina divina.

Intrebarile astea ar trebui sa si le puna orice om macar odata in viata.

In primul rand, trebuie sa clarificam un lucru; Nimeni n-a fost creat de Dumnezeu pentru a urma calea întunericului, si absolut nimeni nu trebuie sa duca o viata cu probleme, in durere si nevoi de tot felul. Nu acesta e firescul.

Este adevarat ca sufletul se trezeste si evolueaza mai repede daca omul duce o viata cu probleme, dar, totul are o limita si tu ca om poti pune punct calvarului din viata ta, daca vrei.

 De ce sa evoluezi?... pentru ca sufletul tau este un alt inger creat de Dumnezeu  si pentru ca acum este sansa ta sa scapi de aici si sa te ridici la locul tau ! …acum si aici in aceasta viata, ai parte de aceasta sansa despre care s-a vorbit  si  s-a transmis ca avertisment lumii in Biblie. Acum , se da  batalia  finala intre  LUMINA si INTUNERIC. Chiar daca nu pare, si chiar daca omul nu este constient inca , acum , acest razboi , se poarta , pentru FIECARE  SUFLET  IN  PARTE.

In multe dintre vechile scripturi ni se spune si ne avertizeaza despre aceste vremuri. Ni se explica ce si cum sa facem sa iesim din aceasta incurcatura , cum sa porocedam. De-a lungul vremii , au venit tot felul de invatatori trimisi de Dumnezeu. (pacat ca in nebunia si uitarea noastra, indemnati si lasandu-ne controlati de intuneric, i-am omorat cam pe toti la rand )

 In cele din urmă este vorba de suflet. 

V-ati intrebat, ce este sufletul și de ce nu mai auziți prea multe vorbindu-se despre asta?  Dacă ne uităm înapoi la numeroasele teologii și mitologii antice de pe tot Pământul, multe dintre ele vorbesc despre viața după moartea fizică. Reîncarnare, purgatoriu, viață de apoi, stare bardo, samsara - sunt cuvinte din timpuri îndepărtate care vorbesc despre o continuare a conștiinței după moartea corpului fizic. Și, deși există filozofii și ideologii spirituale care îmbrățișează conceptul de viață după moarte, societatea noastră occidentală seculară, afectată de frică, a evitat și aparent  A  ABOLIT  noțiunea că omul este altceva decât o mașină fizică. V-ati intrebat, cine are interesul ca omul să nu mai gandească la sufletul său , care cu adevărat este bunul său cel mai de pret?

 Lumea asta materiala cu tot ce inseamnă  ea ( case, bani, haine, bijuterii,  automobile, putere,…etc) nu are nici o valoare pentru sufletul tău. Viata asta pe care tu o percepi si  ti se pare ca o vezi, o simti si o traiesti , se spune ca este doar o holograma,  un fel de proiectie , ca un program pe calculator , sau ca un film, o lume virtuala si nimic mai mult. Haosul si boala, pe care le vezi în jurul tău sunt proiecții ale mintii tale, un răspuns al Universului la gandurile si faptele tale.

 Mintea ta, zbuciumul tău interior, este oglindit in ceea ce se asterne in calea ta.  Ceea ce te arunca în mediul tău extern , in viata pe care o percepi ca fiind reala , esti chiar tu – gandirea ta face ca viata ta sa fie ceea ce este si drumul care se asterne in fata ta.

 

Sunteți PUTERI Dumnezeiesti , niste ingeri, fiecare dintre voi. Este important să știți acest lucru, deoarece problema  care provoacă multe tulburări pe planetă cumulate este  puterea ta. Atat timp cat tu crezi, simti si traiesti cu inima toata viata ta, TOTUL devine si pare real in viata ta.

Doar de tine depinde ce drum vrei sa aiba sufletul tau, chiar daca aceasta lume pare si este invadata la propiu de forte intunecate care vor cu orice pret sa suga lumina si  energia sufletului tau. Ingerii si Cei de lumina,  pot sa te apere, dar , daca tu  nu le ceri ajutorul si nu le dai acceptul sa fie langa tine, nu stiu ce sorti de izbanda ai singur  nefiind constient ce e in jurul tau , ce se petrece cu adevarat .

 

Ceea ce se petrece acum pe pamant este o adevarata anomalie care a fost dusa si de frica  oamenilor  la extreme,  datorita necunoasterii la care a fost supus omul de mii de ani.

Sunt si oameni care dintr-o gresala neconstientizata  in viata lor , au decazut , si au tot cazut pe scara uitarii si a degradarii sufletesti, fiind si manipulati de intuneric, ajungand acum din ingeri de lumina, umbre ale intunericului.

Dumnezeu este cu tine, mai aproape decat respiratia ta.  Numai cand cunosti adevarul numai atunci el te poate elibera.

 Poate coplesiti de greutatile de zi cu zi , ati ajuns la capatul rabdarii.

VIATA  TRAITA  FRUMOS  CA  UN  INGER, IN  BUCURIE  SI RECUNOSTINTA  FATA  DE  DUMNEZEU,  CU CREDINTA IN EL  SI  CONSTIENT   DE  SUFLETUL  TAU,  ESTE CHEIA  dilemei  acestor vremuri.

Omul a uitat de Dumnezeu !  A uitat de el insasi si de sufletul sau. A uitat de menirea lui pe Pamant. Mintea sa a luat-o razna si creaza monstri care il poarata pe carari intunecate, facand sa aiba alegeri impotriva sa insasi si a vietii.

Exista si entitati care ii sug energia sufletului  prin supararile si frica pe care le tot traieste zi de zi si ii pandeste fiecare gresala urmarind sa il faca ROB !!!!! …pe vecie.

Dumnezeu cel adevarat , nu te vrea rob , caci pentru el esti copilul sau mult iubit. Robi sunteti doar daca asa alegeti voi ….in fata cui si fata de cine alegeti sa fiti robi.

 

Omeni buni , nu va jucati cu aceasta viata. A fi credincios  e una si a fi bisericos  e alta. Nu confundati!

 TOT CERUL (din  fizic si din spirit) LUPTA  PENTRU  SUFLETELE  VOASTRE !!!   

Luptati si voi! … ca doar pentru  voi o faceti.

Nu va lasati coplesiti! Cautati dramul de frumos din jurul vostru si multumiti pentru ce aveti azi , …caci maine va veni si mai mult!

Fiti fumosi ! Traiti frumos deacum inainte folosind toata intelepciunea voastra.

Omule ……..lasa plansul si jelitul si invata iar pas cu pas sa fii ingerul care te-a creat Dumnezeu, pentru ca viata ta sa fie iar curata si frumoasa.

Lasati bucuria si fericirea divina sa va inunde inima, caci nu este nimic mai minunat.

Multumesc Doamne !