Întoarcerea zeilor - Alpha și Omega

(transmis de Ramathis-Mam)




Din centrul plasmatic al galaxiei, unde pulsează flăcările energetice ale evoluției, Alpha și Omega, zei ai galaxiei tale, te salută.

Este pentru prima dată când intervenim între voi, în acest spațiu de dezvăluire internațională și chiar dacă vi se pare neobișnuit, este o realitate foarte tangibilă care vă marchează mințile tridimensionale.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru pulsarea energetică și vibratorie care se manifestă în prezent pe planeta voastră, al cărei punct de plecare este în miezul central al galaxiei, unde are loc o mutație evolutivă cosmică mare. Cu milioane de ani în urmă, înainte ca planeta dvs. să dobândească o structură mai densă, care să permită dezvoltarea vieții, Zeii studiaseră deja cum să echilibreze porțiuni din galaxie în timpul crizelor de energie și vibrații. Momentan vă aflați într-o astfel de porțiune a mai multor sisteme solare.

Universul este un set de structuri evolutive, dincolo de realitatea noastră. Posibilitățile infinite coexistă, toate valabile, al căror scop este de a exprima puterea creatoare a lui Dumnezeu într-o unitate a iubirii. În caz contrar, pot apărea situații haotice și pot provoca perturbații în structurile de evoluție ale universului. Prin urmare, este necesar să existe o supraveghere continuă în armonie și echilibru din partea secțiilor administrative cosmice. Aceste inteligențe sunt foarte puternice și au diverse responsabilități; ele sunt desemnate de Marea Ierarhie a Universului.

Totul din univers se supune unei ordini pe care numai Marii Reganți cosmici o cunosc. Atunci când apare o anomalie și acest lucru destabilizează orice sector al mecanismului cosmic, trebuie să efectueze reajustările relevante. Acest lucru se întâmplă chiar acum, iar planeta și sistemul dvs. solar obțin efectul discordant dintr-o porțiune din galaxia noastră, pe care o cunoașteți drept „centura anti-magnetică sau linia Bond”.

În vremuri îndepărtate, când a fost creată școala evolutivă a pământului, Zeii au trimis un contingent de ființe speciale pentru a-l direcționa și a stabili bazele evolutive care să permită o transformare și reintegrare pentru dizidenți.  Vorbim despre eoni, unde secvențele timpului relativ sunt evenimente simbolice ale unei realități cosmice care se extinde până la infinit.
Până în prezent, planeta Pământ a fost un câmp spiritual de pregătire și o oportunitate de readaptare a ființelor opuse legilor universului. Multe civilizații s-au succedat reciproc și chiar oamenii de știință, antropologii și istoricii dvs. nu pot concepe asta, pentru că nu există nicio dovadă. Cu toate acestea, pământul continuă să reprezinte emblema magnanimității și oportunitatea de va trezi. În Analele Akashice ale Pământului se pot vedea toate perioadele și procesele evolutive care au ajutat ordinea cosmică să se stabilească.

Zeii au ales această sferă albastră pentru a echilibra și transforma acea porțiune a galaxiei unde vă aflați. Adică, pământul a fost construit în scopul transmiterii ființelor subversive către dinamica cosmică a evoluției. În timpul diferitelor sale cicluri evolutive, Zeii au intervenit, direct sau indirect, sub formă de emisari, mentori și reprezentanți ai Sferelor Înalte, pentru a supraveghea marea reajustare a energiilor terestre.

De ce pământul a suferit astfel de conflicte, invazii extraterestre sau distrugeri masive? Toate documentele pe care le dețin oamenii de știință și antropologii dvs. au cel mult cinci mii de ani, restul sunt simple presupuneri sau produc speculații ale omului. Unele rămășițe au fost interpretate greșit de cercetători. Există atât de multe teorii care au fost adoptate până acum; unele sunt plauzibile din punctul de vedere al unei anumite coerențe intelectuale ... Dar, de fapt, umanitatea nu ar putea dezvălui decât un procent mic din realitatea care este ascunsă în registrele Akashic ale Pământului.

Atâtea civilizații din vârtejurile evoluției cosmice au traversat suprafața planetei. Cu toate acestea, pământul își continuă procesul evolutiv și misiunea sa, prin valuri de învățătură care se schimbă în funcție de circumstanțele și nevoile elevilor. Pământul a avut momentele sale de splendoare, decadență, reînnoire, nu ca un fenomen evolutiv propriu-zis, ci mai degrabă ca o structură care permite aplicarea diferitelor programe de învățământ. Ea a dat întotdeauna capacitatea de a se ridica la entități cosmice cu frecvență vibratorie joasă.
Multe ființe au trecut prin școala lui; s-au văzut ei înșiși ca proprietari sau conducători ai teatrului cosmic al evoluției. Ce s-a întâmplat cu ei și cu civilizațiile lor? Și-au continuat cursul evolutiv, iar pământul continuă, imperturbabil, să ofere învățături studenților care doresc să primească o elevare și o transformare energetică și vibratorie. Unii profită de situația educațională, iar alții nu. Pământul nu aparține nimănui, este sub controlul dinamicii cosmice a evoluției.

Toată evoluția este asistată și direcționată din sferele superioare. Și zeii, ce fac în toate acestea? Ei, în spatele scenei, s-au limitat întotdeauna la supravegherea programelor evolutive ale planetei și, uneori, au intervenit personal pentru a da cursuri de alchimie spirituală anumitor colectivi umani.

În prezent, în cel de-al treilea mileniu și de când in epicentrul galaxiei, Părinții zei  se întorc la tine cu un mesaj de reflecție. Această întoarcere a Zeilor înseamnă deschiderea conștiinței divine care este în fiecare dintre voi și vă face să vă percepeți esența intrinsecă, poziționându-vă în cercul interior al ascendentului. 
Nu ești pe pământ pentru a construi mari imperii și a-ți hrăni ambițiile egoiste, ci pentru a colabora cu programul de evoluție cosmică al umanității. 
Nu sunteți pe pământ pentru a subjuga, manipula sau exploata domnii sau creaturi, ci pentru a crea o interacțiune între ele și pentru a îmbunătăți armonia, iubirea și perfecțiunea. Zeii vibrează întotdeauna în armonie cu legile cosmice.
La fel ca ei, înaintați într-un scop altruist, trezindu-vă natura divină pentru a vibra în dragoste și serviciu voluntar. Energia pe care o pui în ambițiile tale personale, poate fi canalizată într-o comuniune cu ordinea cosmică prin intermediul modelelor pe care vi le propunem din sferele superioare. A uita pe sine în detrimentul celorlalți, permite să descoperi această inepuizabilă fântână a iubirii. Trebuie să vibrezi atât de sus activând ființa ta de lumină încât îți vei uita total ego-ul.
În fiecare dintre voi există imaginea Dumnezeului vostru interior care se hrănește cu energiile pure ale serviciului și iubirii, este un act de perfecțiune și de putere creatoare divină. Ori de câte ori negi legătura cu Dumnezeul tău interior, generezi un văl care, ca sedimentul, îți îngroapă conștiința spirituală. Generozitatea spirituală este inerentă naturii divine a ființei.

În acest al treilea mileniu, abilitățile tale sunt puse la încercare pentru a putea obține întoarcerea zeilor. Aceasta produce o trezire a conștiinței divine în interiorul vostru. Dacă virtuțile generozității, onestității, compasiunii se manifestă, aceasta se numește Întoarcerea Zeilor sau activarea conștiinței. Sperăm pentru fiecare dintre voi. Aceasta nu este o întrebare teoretică, ci pragmatică pe care trebuie să o activați. Hainele vechi pe care le porți trebuie abandonate complet. În acest fel veți putea să vă îmbrăcați ținutele divine ale Ființei voastre interioare vibrante, în armonie cu conștiința voastră.

Zeii cosmici ai serviciului divin au cucerit sferele evoluției proiectându-se în zonele creative ale iubirii, generând lumină și armonie. Doar atunci vei descoperi originea ta și vei înțelege că Dumnezeu și universul sunt esența ființei tale interioare.

Zeii s-au întors și sunt aici pentru a deschide ușile care duc la planul divin al perfecțiunii, unde predomină dragostea de serviciu, precum și plăcerea de a fi colaborator și un instrument al lui Dumnezeu.

Sfârșitul transmisiei ...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu