Complici la nepăsare

 


 

Orice evaluare a situației, a evenimentelor, a oamenilor și, în general, a realității actuale duce doar la un singur lucru – respingerea. 

Totusi .... Lumea se schimbă irevocabil. 

Este o perioadă de mari frământări, dar acum, mai mult ca oricând, este și o perioadă de mare oportunitate pentru evoluția conștientă a umanității și a planetei noastre! 

Este nevoie de mult curaj pentru a accepta schimbarea. 

Pentru că mulți oameni cred în același lucru nu înseamnă că acela este neapărat adevărul imuabil. Dorința întunecaților este să ademenească și să controleze mai ales sufletele curate, bine orientate spre adevărurile universale.

Folosește-ți mintea, asta e tot ce e bine sa stii. Nu credeți totul doar pentru-că v-a fost livrat de un om de încredere. Mai întâi verificați-i autenticitatea. 

Oamenii sunt tentați să creadă în ceea ce ar dori ei să li se spună. Asta nu mai oferă loc sincerității și adevăratei prietenii. 

Nu mă credeți nici pe mine, dar credeți dovezile pe care voi înșivă le puteți discerne cu răbdare și cu studiul critic al tuturor.

Acceptați că a venit timpul pentru schimbări mari. Nu fiti doar niste complici ai raului prin nepasarea voastra! Fiecare dintre noi trebuie să trăiască în momentul prezent și să avem încredere că fiecare zi va aduce creștere și învățare. 

 

Avem ocazia de a întruchipa frecvențele iubirii, onestității, curajului și adevărului. 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu