În acest moment ... decembrie 2018




  S-a vorbit mult de-a lungul anilor despre noul Pămant , despre separarea  oamenilor, despre cum fiecare va merge către locul in care va fi atras de vibratia sa proprie.   
  După mesajele care sunt primite de către canalizatori, se pare că, odată cu acest decembrie 2018, ar fi început numărătoarea inversă.
  În acest moment al căii noastre evolutive, ne aflăm pe drumul spre un nou destin, pe care l-am creat în mod conștient de-a lungul lunilor și pe care încă îl modelam în adâncul ființei noastre. În acest moment, trebuie să ne concentrăm în mod precis pe ceea ce construim mai degrabă decât pe ceea ce lăsăm în urmă. Atâta timp cât continuăm să alimentam cronologiile vechi, nu vom putea intra sau privi catre noi orizonturi.
 De aceea, concentrarea radicală asupra creațiilor sufletești este crucială în următoarele luni.
Într-adevăr, încheiem un  ciclu, al experienței noastre umane, în care integrarea  si dizolvarea constantă a vechiului, a fost o constantă, în acest an 2018. Ca parte a misiunii noastre principale, ca fiinte divine, suntem aici pentru a aduce înapoi amintirea cosmica a adevăratei noastre esențe, care este întotdeauna una de unitate și dragoste necondiționată pentru Toți.
Acesta este un moment în care se spune că mulți vor începe să se trezească, așa cum a fost planificat de sufletele lor, și așa cum se întâmplă în momentul de față, și vor simți impactul amintirii cine sunt cu adevărat și misiunea lor.  

Ca ancore vii ale luminii, sarcina noastră principală este de a acționa dintr-un spațiu în care am putea ajuta mai mult decât să încercăm să ne protejăm tot timpul.
Pentru cei care nu sunt încă călăuziți sau ghidati, ca să spunem asa prin Sinele lor, puteti conta pe asistenta a multor forte si fiinte de lumină venite acum să ne ajute. Ingerii sunt printre voi. Mergeti cu încredere înainte. Trăim  într-un timp foarte deosebit, care nu se va mai repeta . Aceasta oportunitate este unică pentru orice fiintă de pe pămant. Nu o ratati si nu o tratati cu neincredere si indiferentăDe tine depinde ! … Din tot ce ti-ar explica altul, tu alegi să crezi sau nu . Dacă tu singurel nu alegi "cărarea" cea bună că asa vrei tu, si îndemnul să vină din lăuntrul tău .... nu se leaga nimic , nici un viitor. 
   Către lumina lui Dumnezeu te duci că asa alegi tu , nu convins sau obligat de cineva. Putini înteleg că ei învată defapt un mod de viată, învată să se descopere, învată să îsi amintească ceea ce au uitat. Dacă si-ar da seama de asta , nici nu ar mai astepta ceva anume, ci ar fi  atenti la schimbarile din viata lor de zi cu zi.



Namaste


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu