Drumul spiritual



    Drumul spiritual este drumul spre Dumnezeu.     Spiritul se trezeste din uitarea sa, si incepe sa caute  neancetat, caci el simte nevoia de Dumnezeire. 
   Multi oameni trec printr-o perioada ciudata si nu se inteleg pe ei insasi , caci nu stiu ce se petrece cu ei... ce cauta , ce vor .....
  Spiritualitatea este prost inteleasa de multa lume.
  A fi spiritual nu inseamna a merge la biserica, inseamna ca inima ta omule a ajuns sa aiba nevoie de Dumnezeire, acolo ii este locul de drept in acele energii divine ce le da legatura cu Dumnezeu.
  Deci, cauta drumul tau, mergeti catre  Dumnezeu cu sufletul vostru, reluati legatura cu dumnezeirea , si veti simti cum cresteti la propriu ca minte, intelegere, reusite, fericire , bucurie.... Intr-un cuvant , viata ta se va schimba in bine caci vei fi dintre cei ocrotiti de Dumnezeu.
  Spiritul are nevoie de dumnezeire, deci, cautati pe Dumnezeu in Cer, aveti grija sa il cautati doar acolo, nu in lucurile lumesti, care sunt desertaciuni ale vietii voastre, sau inventii mincinoase ale capilor acestei lumi.  
  Aminti-va invataturile pe care le-a impartasit Isus oamenilor (atat cat au mai fost ele pastrate). El ca Invatator , a spus oamenilor si i-a invatat pe oameni  cum sa gandeasca , cum sa procedeze spre a gasi calea cea dreapta si usoara catre Dumnezeu Tatal. 
  Nu va amagiti si nu luati de buna ideia care vi s-a indus , ca Isus va lua pacatele voastre ce le faceti !  NU ! El va fost Invatator si v-a aratat  chiar si calea de urmat.
  La finalul vietii, fiecare va sta SINGUR in fata lui Dumnezeu alaturi de ingerul sau , si va raspunde tot  singur, in fata lui Dumnezeu, pentru tot ce a spus , a gandit si a facut in viata sa.  
  Este adevarat ca Isus este CALEA , caci el ne-a INVATAT si ne-a ARATAT DRUMUL sigur catre Dumnezeu dar, nu va mai amagiti sa credeti ca va plati  ceva Isus pentru pacatele/ greselile voastre.  Este o mare gresala perpetuata ....CU BUNA STIINTA DE CATRE "CINEVA"  , pentru ca omul sa tot plateasca la pacate si sa nu mai iasa in veci din  ........ 

Oare cine sa aiba acest interes , ca omul sa fie captiv in tenebrele iadului, platind  perpetuu tot felul de greseli pe care nu le-a luat in seama in viata sa ?????
Este mult de vorbt pe aceasta tema.
Fiecare e liber sa gandeasca si sa judece dupa puterea sa. 
Fiecare va alege ce crede ca e mai bine si mai nimerit pentru viata sa.

Fiti binecuvantati orice veti dori sa alegeti si sa credeti.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu