DE CE Apocalipsa?



Despre Apocalipsa, s-a vorbit prima oara in paginile Bibliei care a fost transmisa  omului. Cu aproximativ 200 de ani in urma, nici nu se prea vorbea despre ea decat foarte rar, caci erau putini cei care stiau carte sau daca stiau , nu aveau o Bibilie sa citeasca.
In ultimii 40-50 de ani s-au intetit discutiile pe aceasta tema. Chiar daca oficial, NU se spune nimic, au fost contacte si transmisii ale altor civilizatii catre noi, care ne-au avertizat despre pericolele iminente ale umanitatii. Pentru a ne putea salva civiliizatia, ne-au aratat si ei cum poate arata apocalipsa noastra.
Ce om rational nu ar fi distrus complet de potentiala distrugere a tot ce cunoastem sau iubim? Hadeti sa ne imaginam; Daca intrezaresti viitorul, si esti speriat de ceea ce ai vazut sau auzit, ce ai face cu informatia aia? Te-ai duce la politicieni ? la capitanii industriilor?  Si cum i-ai convinge ? cu date , fapte care se vor intampla ? Mult noroc!
Faptele concrete pe care ei nu le vor contesta si le vor lua in seama, sunt doar cele care tin “rotile in miscare” si care le aduc bani  continuu.
Au cautat o cale  care ar elimina un intermediar  si au transmis  vestile critice direct in capul (mintea) tuturor dar nu s-a schimbat nimic si  probabilitatea de dezastru total  pe scara larga , a continuat sa creasca, si sigurul mod de a opri-o  a fost  sa ne  arate  si sa-I sperie  pe oameni , direct.
Cum credeti ca a fost receptionata viziunea asta ?
Cum credeti  ca au raspuns oamenii la o nimicire imineneta ?
Au inghiti-o ca pe un ecler de ciocolata. Nu le-a fost frica de moartea lor , au reampachetat-o. Poate fi  savurata  sub forma de jocuri video, show-uri tv , carti, filme.
Cartea lui Eli, 2012,  Armaghedon,  Impact minicitor, Ziua independentei, Sfarsitul lumii….. cine nu cunoaste aceste filme ? Jocurile video populare, la fel ca filmele de acțiune de top, merg pe un scenariu apocaliptic.  În viața reală, exploziile de la colțul blocului și focurile de armă din aleile lăturalnice sunt un semn al unui terorism domestic, din ce în ce mai comun. Însă în jocurile video sunt eroii puternici, acompaniați de o gașcă de prieteni renegați.
Jocurile video sunt fabrica de imaginație a secolului 21. Filmul a conturat perioada anterioară și ne-a redat imposibilul pe ecrane masive, cu sonorizare excelentă. A fost un mediu care captiva mintea.
Toata lumea a acceptat cu inima deschisa Apocalipsa si s-a grabit spre ea cu un abandon voios.
Oamenii , in mare parte,  au devenit , si sunt manati de salbaticie. Daca le  spui despre un loc frumos si placut , atunci acel loc si acel lucru e sortit pierii….nimic nu v-a supravietui….
Ce se intampla in mintile oamenilor?... Aceste avertismente pe care le-au primit, in loc sa-i faca sa gandeasca  pozitiv si constructiv , sa-i  uneasca  pe toti, ii face sa gandeasca negativ si sa se poarte tot mai nebuneste.
Aceasta  avertizare ce vine de sus, este ca o profetie care se implineste de una  singura, le arata oamenilor sfarsitul lumii, se induce ideia asta la nesfarsit, si ei  au accept-o pur si simplu. Este ca o bomba cu ceas.
Intre timp , pamantul nostru se naruie imprejur. Am avut epidemii simultane si obezitate si  infometarte. Fluturii si albinele incep sa dispara , ghetarii se topesc, algele infloresc in jurul nostru.   Animalele , pestii, mamiferele acvatice si pasarile din jurul nostru mor pe capete, si noi nu pricepem aluzia!
                                                                             ***
 In fiecare moment este posibilitatea unui viitor mai bun, si findca noi nu vrem sa credem in el, nu facem ce este necesar ca sa facem din el o realitate. Ne agatam  de  acest viitor urat , teribil si parca ne resemnam in privinta lui.

Stiti de ce ????? 
Pentru un SINGUR motiv;  findca acel viitor,  nu cere de la voi nimic , AZI!

Cineva ne spunea noua oamenilor asa; “Da , ati vazut icebergul ati castigat Titanic-ul…dar veti merge spre el oricum, cu toata viteza inainte . De ce ? Pentru ca VRETI sa va scufundati. ATI RENUNTAT!  Si asta nu e vina celui care va avertizeaza,  care va arata, ci este vina voastra, alegerea voastra”
Haideti sa visam la o lume frumoasa  chiar daca ne-am creat fara sa ne dam seama prin acceptul nostru o viata grea. Fiecare om din aceasta lume , are partea lui de vina. Deschideti ochii si hai sa gandim , sa nu mai mergem ca oile caci suntem oameni si avem pretentia ca suntem civilizati. Sunt in lumea noastra multe minti citite si savanti in domeniul lor.
Haideti sa fim frumosi ca oameni in comportamente, sa ne respectam si sa ne iubim …sa ne creem o viata frumoasa..
Viața veșnică  si  ajutorul nostru, vine prin Creatorul Suprem și este însoțită de cea mai minunata formă de iubire pe care  ți-o  poți imagina. Iubirea este energia tuturor energiilor.  
 Sunteți doar un suflet printre alții.   Toți suntem Unul .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu