Începutul Erei Vărsătorului

 


Marea conjuncție, care se întâmplă la doar opt ore după solstițiu, este considerată de mulți ca un marker semnificativ pentru Epoca Vărsătorului. Nu este începutul Erei Vărsătorului, ci un punct revelator în desfășurarea ei. Mulți se întreabă când a început sau va începe Epoca Vărsătorului. Există o ceață în jurul

acestui fapt, deoarece perspectiva noastră a fost miopă în loc de galactică. Datele care evidențiază acest răspuns au fost ignorate pentru a permite atenției noastre să ne oprim asupra seducătoarei date de sfârșit a calendarului maya, 21.12.2012. Tranzitul, de lungă durată, marchează începutul Noii Ere, a fost redusă la un simplu moment în timp, solstițiul de iarnă din 2012.

Ideea că un tranzit de o asemenea importanță ar trebui să aibă loc într-o singură noapte din 2012 și că întreaga planetă ar trebui să treacă printr-o schimbare imediată și totală de la vechea limitare tridimensională a paradigmei la o nouă paradigmă libertatea celei de-a cincea dimensiuni este absurdă și imposibilă, produsă de naivitate.

Marea Conjuncție” a planetelor ar putea fi o explicație pentru „Steaua Magilor”

Dacă ar fi să puteți obseva cerul doar o noapte în 2020, alegeți noaptea de 21 decembrie! Acesta este sfatul pe care îl dau specialiștii de la Observatorul Astronomic București.

Marea conjuncție”: cele mai mari planete din sistemul solar, Jupiter și Saturn, se vor afla aparent foarte aproape una de cealaltă, atât de aproape, încât vor părea un astru dublu. S-a spus că aceasta ar fi, de fapt, explicația pentru „Steaua Magilor”.

Da ! 21 decembrie 2020 este ziua în care lumea începe să se schimbe. Contează informația, schimbarea, surpriza, experimentarea, noul, joaca, încercarea, dispoziția spre altceva, mintea. Timpul se va schimba, vom dori timp foarte mult pentru noi, pentru mințile noastre, pentru dezvoltarea noastră personală.

Cum co-creem Noua Eră?

Să ne uităm bine la noi înșine.

Deci, deoarece este evident că nu am urcat pur și simplu în ceruri la sfârșitul anului 2012, a trebuit să facem munca dificilă de a ne înfrunta în fiecare zi și de a privi ceea ce nu vrem să vedem. Această lucrare este „Da”-ul nostru pentru a fi liber. Aceasta este cea care ne ridică vibrația și ne pune într-o dimensiune superioară, deoarece: A fi prezent cu sine însuși face ca unul să fie întreg. Dacă cineva încă se întreabă de ce această trecere la o nouă eră a fost atât de dificilă, a fost pentru că am refuzat să nu mai luptăm cu inamicii, să ne ridicăm, să respirăm adânc și să ne uităm bine la noi înșine. Suntem, în cele din urmă, puterea din viața noastră.

Lasă-te de lupte și folosește-ți imaginația !

Știm acum că corpul nostru se vindecă cu utilizarea corectă a minții noastre și că lucrurile artificiale, cum ar fi produsele farmaceutice, nu sunt (de obicei) aliniate cu sănătatea, deoarece nu sunt naturale. Natura corectează totul în echilibru și armonie cu întregul, iar mintea noastră trebuie să funcționeze în același mod pentru a crea o societate sănătoasă. Dacă vrem unitate și pace, trebuie să încetăm lupta. Dacă vrem să vedem o nouă eră, trebuie să renunțăm la cea veche. Timpul și Forțele sunt alături de noi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu