„ADEVĂRUL este mai ciudat decât ficțiunea”.

 


Ați auzit dese ori aceste cuvinte. Poate c
ă nu adevărul este ciudat . Adevărul este clar și simplu, fără alambicături. Noi oamenii scornim scenarii care să ne servească interesele. Fie că ne dăm seama și o facem cu bună știință pentru folosul personal , fie că nu ne dăm seama și o facem inconștient, uneori , servim partea întunecată a acestei lumi.

Fie că ne place sau nu acest adevăr, suntem în război. Nu unul cu arme clasice ci unul mult mai rău.

Bătălia este spirituală, precum și psihologică și  după cum mulți dintre noi pot să ateste, nivelul de înșelătorie malefic și de minciuni spuse maselor depășește orice putem descrie în mod adecvat în cuvinte.

Acest lucru face ca această perioadă să fie foarte dificilă, deoarece suntem slăbiți de faptul că nu avem acces la informații actuale sau nu cunoaștem poziția războiului fierbinte atunci când este desfășurat.

Oamenii, locurile și lucrurile se pot destrăma , pentru că habar nu au ce se întâmplă și cred în fluxurile propagandistice ale minciunii și înșelăciunii.

Cea mai mare provocare pe care o avem cu toții este durerea imensă a acelor oameni pe care îi iubim și la care ținem, fiind absorbiți de înșelăciunea întunericului și minciunile ei și că mulți s-au rănit atunci când au crezut în aceste minciuni.


Acest lanț al minciunii se va rupe cât de curând iar dominoul va porni, și adevărul va ieși la lumină și va fi cunoscut .

Fiind obișnuiți cu tiparele în care am trăit , o să ni se pară adevărul cam ciudat și de necrezut.

Stați în liniște , nu vă repeziti nici să judecati și nici să dați cu piatra. Chibzuiti, cântăriti și încercați să acceptați realitatea din jurul vostru în care ați trăit mințit fiind. Fă tot ce poți, tot posibilul să nu iei negativitatea în inima ta și păstrează-ți atenția pe întărirea spirituală, cerând îndrumări și acționând în conformitate cu aceasta, stabilind intenții despre cum să fii.


Este timpul să curățați frica, să vă liniștiți mintea și să vă dezvoltați relația cu Dumnezeu .

Se întâmplă multe lucruri bune și pozitive pentru umanitate pe care încă nu le putem vedea în exterior. Si cu ajutorul nostru, va veni în timp divin și această schimbare care ne va face să explorăm o nouă societate, așa că va trebui să fim flexibili, adaptabili și conectați la inima noastră și la spiritul sfânt al lui Dumnezeu.


Acum, e timpul să ne deschidem inimile către pace , armonie și feeria sarbătorilor ce vin. Fii bun și blând. Dumnezeu ocroteste pe toți copiii săi care vin către el cu inima deschisă. Nu fiți supărați pe El că ați dat acum de greu. E doar vina noastră . Noi singuri am acceptat si am impământenit ce este în jurul nostru , ce trăim azi. El ca un părinte bun , are încredere în noi, și așteaptă ca noi să deschidem ochii să vedem și să înțelegem care și unde e greșala noastră, și să îndreptăm lucrurile.


Rămâi în lumina!

Nu fi laș!

Nu fi comod!

Nu fi indiferent!

Ridică-te din genunchi!

Chiar dacă ți se pare cumplit de greu la început , luptă pentru sufletul tău! Scoate la lumina îngerul din inima ta , să lumineze pământul și lumea, să scăpăm odată de întuneric!

Totul e în mâna ta !...chiar dacă ți se pare că Adevărul e mai ciudat decât minciunile cu care ai trăit și ești obișnuit....

Sărbători cu bine să ne dea Dumnezeu! 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu