De la Întuneric spre Lumină

 


Ce înseamnă asta pentru voi depinde de fiecare dintre voi. Este necesar și oportun să acționați acum.

Mențineți în ochiul minții viziunea glorioasă a noului vostru pământ. Așteptați-vă să-l vedeți cu ochii fizici și tot ceea ce este fals va cădea. 

Gândurile și sentimentele creează realitatea fizică. CREDE cu toată inima ta.

Oamenii care caută sincer ridicarea la stări superioare de conștiință vor fi cu siguranță martori la situații dizarmonice, dar nu trebuie să se implice intrinsec în ele. Așa cum ne-a învățat Isus: „Fiți în lume, dar nu din ea!” El a mai spus: „Scură-ți praful de pe picioare și lasă-ți pacea să-ți revină!

 

Amintiți-vă că nu sunteți niciodată singur și că ajutorul este întotdeauna în apropiere și vă va răspunde când îl chemi. Aduce adesea oameni noi în viața ta care îți sunt de folos atunci când ai făcut cunoscut spiritului că ești gata să înveți mai multe, sau, când ai nevoie. Mulți dintre voi sunteți gata să învățați mai multe și în acest moment aveți toate oportunitățile de a face acest lucru.

S-ar putea să existe distrageri de atenție, iar cei întunecați își vor încerca toate trucurile și înșelăciunea pentru a vă duce în rătăcire. Așa că aveți grijă de tacticile menite să vă inducă în eroare și rămâneți la planul dvs. de progres pe măsură ce apar oportunitățile.

Ești protejat, dar totuși trebuie să fii alert, deoarece nu știi niciodată ce este după colț. Aveți răbdare, deoarece am pictat o imagine care promite să devină realitate pe măsură ce progresați.

Cât de departe este depinde foarte mult de tine și de alții ca tine.

Ești creatorul tău, te bucuri de viața și aduci spre tine fericirea .

Mențineți în ochiul minții viziunea glorioasă a noului pământ. Așteptați-vă să-l vedeți cu ochii fizici și tot ceea ce este fals va cădea.

Și așa și este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu