Când esti INCA binecuvântat cu viața și zile multe

 


Viata nu e pretuită de oameni. Li se pare firesc să facă lucruri care le pot face mult rău, lor sau altora din jur. Faptul că a doua zi isi revin poate și se ridică si merg iar, nu le pasă de consecinte , nu constientizează darul primit de la Dumnezeu.

E adevărat că umanitatea a devenit pe nestiute ROB al unor entităti (care numai oameni nu pot fi numiti) și este manipulată pentru e deveni și mai inconstientă, și mai deacăzută spiritual, pentru ca legătura sufletului cu divinitatea să se rupă și să se uite complet.

Pentru că s-a lăsat orbit de ceea ce s-a creat în jurul său, omul a mers în turmă către cădere în abisul intunecat al Întunericului. I s-a deformat, perceptia, mintea, judecata și logica si i s-au alterat atât de profund , încât întunericul a pus stăpânire pe trupul și sufletul său aproape total. Lumina spiritului său , abia mai pâlpâie .....dar nu e încă prea târziu, atât cât în voi mai licăre viața.

PRETUITI-O !!!! ...Cât încă o mai aveți . 

Voi alegeți PARTEA DE CARE APARTINETI; - Lumina Divina SAU Intunericul Divin....da am zis bine Divin, căci ambele sunt ale lui Dumnezeu . 

Ele/EL, sunt TOT și TOATE.

Pretuiti viața ! Pretuiti sănătatea! Pretuiti fiecare clipă și rugati-vă cu recunoștință pentru fiecare clipă a vietii.

Dacă lucrurile s-ar petrece cumva in asa fel si omul ar sta bolnav in pat si s-ar chinui, ...dacă ar vedea cum boala seceră viețile din jurul său și pe cei dragi lui, multi oameni, poate că abia atunci ar începe sa înțeleagă.

Nu e nevoie să stați în meditatii și în ore fără număr de rugăciune, oricare ar fi orientarea voastră religioasă, citind rugăciuni fără număr. Creșterea spirituală nu se va obtine netrăind , ne-experimentând.

Adevărul este cu mult mai simplu.

Scopul existenței pe Pământ este descoperirea de către fiecare a adevărului și creșterea spirituală într-o manieră fizică sau mod fizic, în acțiunea și reacțiunea și existența în realitatea fizică . Fiecare om are nivelul lui de înțelegere și fiecare înțelege lucrurile așa la nivelul său.

Existați ca o ființă fizică pe un Pământ fizic, așa că, este nevoie ca această vindecare și înțelegere să aibă loc la nivel fizic.

Este nevoie să integrați vindecarea cu gândurile și cu emoțiile voastre, cu modul în care acționați și reacționați la cei din jurul vostru. Doar așa!

Abia apoi dobânditi și deveniți avansarea spirituală pe care o vreți și o doriți. Aici și ASA căpătati înțelepciunea și învățați cum să vă creati lumea , viața , viitotul pe care doriți să îl traiti ca suflet intrupat. ...fizicul și spiritul impletite.

E neceasar să înțelegem importanța fiecărui cuvânt și gând, acțiunea și reacțiunea pe care le creem.

Este necesar să înțeleagă fiecare ce aduce în viața lui atunci când lucrează cu energii pozitive (gânduri bune) sau cu energii negative( gânduri urate) . Spiritul are șansa să aleagă ce vrea să devină. Trebuie doar să vă doriți și veți fi ajutați INSTANT de îngeri....ai grija ce îți dorești!


Prin urmare, alinierea cu adevărul vostru este extrem de importantă.

Ca suflet nelimitat, nu ești legat de percepțiile pe care le experimentezi acum, create și de tine în uitare și nestiinta. Ești, tot ceea ce ai căutat pe această planetă a posibilităților nelimitate!  Poți alege ce energie vrei să servești , cum vrei să arate și sa trăiască spiritul tău. Nu ai nici o opreliste. E în mâna ta viitorul și calea pe care alegi să o urmezi.

Faceți acum tot posibilul și nu regretați mai târziu!

Amintiți-vă cine sunteți, în timp ce priviți fiecare ușă care se deschide in calea voastră.

Dumnezeu vrea să-ți amintești ca poți să ai TOTUL sau NIMIC ...datorită alegerilor pe care le faci.

Dumnezeu vrea să-ți amintești că ești iubit și pretuit ca orice copil al SAU creat.

Dumnezeu vrea să-ți amintești că El ca orice părinte, vrea numai bine pentru copiii săi, și nu își chinuie copii- Tu ca și copil te rănești SINGUR prin tot ceea ce alegi să faci.

Dumnezeu vrea să-ți amintești de EL ! ...caci nimic nu e fără DUMNEZEU !


Nu irositi nici o zi! Nici o clipă !...cât esti incă binecuvântat cu viată.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu