Arhanghelul Mihail – „Vibrațiile iubirii înving orice negativitate”


 

 

  

Iubiți Maeștri: Din păcate, multe suflete au devenit ceea ce s-ar putea numi faliment spiritual .

Sau pentru că au rămas fără Particule Adamantine de Dragoste/Lumină și sunt acum scufundați în frecvențele inferioare ale lumii a treia/a patra dimensiune, nemaifiind capabili să se conecteze la râul cosmic al vieții și să atragă întregul spectru al Luminii de la Creator. ; sau pentru că încă din copilărie nu ați reușit să atingeți nivelul necesar de tipare de frecvență armonioase pentru a declanșa porțiunile voastre de Particule Adamantine stocate în Inimile voastre Sacre.

De asemenea, din păcate, multe Suflete dragi își iau cu ei majoritatea porțiunilor lor de Lumină Creatoare. Acestea sunt sufletele chinuite care se simt neiubite și au dus o viață plină de suferință și adesea izolare sau violență creată de un sentiment de deznădejde și sentimente de ură de sine și inferioritate. Adesea își concentrează furia și frustrarea în exterior, dând vina pe alții și soarta pentru eșecurile lor, în timp ce nu conștientizează constant că ei sunt sursa propriei dureri și suferințe.

Mulți dintre acești prețioși au ales să se nască în ceea ce s-ar putea numi spectrul inferior al Umbrei și Luminii. La nivel de Suflet, au ales această coperta pentru drama de viață pe care o vor experimenta pentru că doreau să depășească anumite tipare de frecvență dezechilibrate din trecut.

Cu toate acestea, este important pentru tine să înțelegi că de multe ori calea pe care au ales-o a fost probabil o provocare prea mare și astfel au ajuns să cadă înapoi în tiparele negative ale multor vieți fără rezultat. Cei care au mai puțină libertate de alegere sunt mânați de obsesie, dependențe și impulsuri inconștiente. Ele sunt controlate de influențe negative din trecut care sunt foarte greu de depășit și corectat.

Amintiți-vă, dragi inimi, nu sunteți judecați de nimeni altul decât Sinele vostru Superior și veți avea întotdeauna ocazia să depășiți transgresiunile trecute. Iertarea de sine este primul pas către vindecarea trecutului și reconectarea la puterea din interior . Poate părea crud și insensibil, dar un Stăpân de Sine va pune capăt treptat relațiilor cu oameni cu care nu mai are o relație armonioasă. Nu ar trebui să existe nicio judecată, doar o renunțare treptată și anularea sau ruperea oricărui cordon energetic de atașament. De obicei, cealaltă persoană este cea care pune capăt relației, deoarece nu mai poate primi sprijinul energetic emoțional de care are nevoie de la persoana iluminată.

Preaiubiților, este Misiunea voastră Divină să deveniți un afluent al Râului Vieții, un canal pentru forța divină a Creației. Stagnarea începe imediat prin oprirea fluxului de Particule Adamantine în Inimile voastre Sacre. Pe măsură ce deveniți Santinele de Lumină, aurele voastre vor străluci pe măsură ce sunt iluminate de strălucirea Spiritului.

Voi, casele voastre, cartierele voastre, orașele, statele, provinciile și țările aveți toate un câmp auric, indiferent dacă este deschis sau întunecat. Inima și sufletul fiecărei țări trebuie restaurate. Când conștiința unității se pierde, forța de viață spirituală a unei țări începe să scadă. Amintiți-vă, tot ceea ce există are o aură. Divinitatea și puterea incredibilă a Creatorului se află în toate!

STUDIAȚI ȘI MEDITAȚI ACESTE CONCEPTE PENTRU A INTEGRA INFORMAȚIA ȘI A LE TRANSFORMĂ ÎN ÎNȚELEPCIUNE:

  • Nu uita niciodată, ești etern și nemuritor. Corpul tău fizic este un templu temporar în care locuiește Dumnezeu. Inima Sacră este templul Sufletului. Există esența vieții în care locuiește iubirea adevărată și unde începe conștiința ta a Infinitului. Celula divină a miezului de diamant din interiorul Inimii Sacre conține cele douăsprezece Raze ale Conștiinței lui Dumnezeu, care sunt prisme de cristal eteric ale Luminii refractate numite Raze care radiază Esența Creației.
  • Moartea este o metamorfoză, o trecere de la o mantie de carne la o mantie de Lumină. Ai o singură viață și acea viață este veșnică. Ei au luat multe roluri în călătoriile lor prin eternitate. Cu toate acestea, sunteți așa cum erați la început în Inimile voastre Sacre: copiii divini ai Creatorului Suprem. A deveni hristic înseamnă a realiza Divinitatea din interior și apoi a urma fără greș îndrumarea Sinelui tău Dumnezeu. În tărâmurile superioare, corpul tău de lumină este pur, perfect și indestructibil. Imaginați-vă o totalitate care nu a fost niciodată modificată și nu are imperfecțiuni.  
  • A rămâne centrat în Inima Sacrată îți menține conexiunea cu nivelurile superioare ale Conștiinței lui Dumnezeu și asigură un flux constant de Lumină, Iubire și Viață de la Creator. Mintea Supraconștientă este un magnet pentru cel mai înalt adevăr divin. Corpul dorinței este o forță generatoare în interiorul fiecărei persoane. Sunteți dominat fie de corpul dorinței ego-ului, care este controlat de simțurile fizice, fie de întregul corp spiritual al dorinței, care este controlat de Sinele Superior. Mintea subconștientă și subiectivă este guvernată de mintea conștientă și de condiționările trecute. Este programată și reprogramată prin influențe vibratorii, prin care formele de gândire inferioare și negative ale trecutului te-au convins că ești păcătos, slab, imperfect și inferior.
  • De-a lungul multor experiențe de viață din trecut, ați creat un vârtej puternic de îndoială, depresie, frică, penurie și boli debilitante care au dus la moarte prematură. Aceste forme de gândire dăunătoare au fost repetate iar și iar până când s-au înrădăcinat ferm în mintea subconștientă a fiecărui individ, precum și în structura de credință conștientă colectivă, până când au devenit realitatea acceptată a maselor.
  • Mințile voastre sacre știu întotdeauna adevărul și în cele din urmă vor anula neînțelegerile minții conștiente, care pot fi reprogramate pe măsură ce vă străduiți să vă curățați subconștientul de influențele negative. Mințile voastre sacre sunt legătura directă cu Mintea lui Dumnezeu. Moderația în toate lucrurile are ca rezultat atenție, echilibru și un sentiment de bine. Stăpânirea de sine duce la controlul emoțiilor fizice și al proceselor de gândire ale minții inferioare. Un Maestru de Sine rămâne ferm centrat în Inimă Sacra în mijlocul haosului și schimbării, agățându-se de înțelepciunea Minții Sacre pe măsură ce adună putere și îndrumări de la Tatăl/Mama noastră Dumnezeu, un observator al procesului pe măsură ce toate iluziile dispar încet.
  • Înălțarea înseamnă obținerea unei conștientizări mai clare a Sinelui și acceptarea faptului că ești o extensie a Tatălui/Mamei noastre Dumnezeu. Pe măsură ce intrați din ce în ce mai adânc în Ființele voastre, observați legătura voastră intimă cu Creatorul. Odată ce ați simțit fericirea extraordinară a unei conexiuni inimă la inimă cu Tatăl/Mama noastră Dumnezeu și sunteți capabil să atrageți pe deplin Particulele Adamantine de Iubire/Lumină, dorința voastră de iubire este treptat satisfăcută. Foamea ta de întreținere va fi, de asemenea, satisfăcută și vei primi puterea, voința și determinarea necesare pentru a-ți îndeplini cu bucurie misiunile pământești.
  • Energia este generată mai degrabă prin modele de frecvență de atracție decât prin modele de rezistență sau frecare. Gândurile, cuvintele și emoțiile pot avea un efect benefic sau dăunător asupra corpului fizic și, de asemenea, creează o anumită gamă de frecvențe în corpurile tale aurice și dincolo. Astfel, realitatea planului tău fizic este creată. Legile universului afirmă că trebuie să experimentați întotdeauna ceea ce creați. CÂND RAFINAȚE DE IUBIRE ÎN jurul tău, FORȚELE NEGATIVE NU VA AFECTA.

Neînfricatii mei, este de o importanță vitală să vă străduiți să vă întăriți autodeterminarea și dorința de împlinire. Trebuie să evoluezi de la un „mod egocentric stare de conștiință„ centrată pe suflet . Sufletul este partea din tine care este conectată la „Întregul Universal” . Obțineți compasiune pe calea grea prin durere și suferință: „ condus de ego ”; sau cel mai simplu mod prin procesul de reunire cu Sinele Superior: „inspirat de Suflet ”.

Nimic nu poate scăpa de influența magnetică a particulelor rarefiate ale Luminii Creatorului/Particulelor Adamantine care pătrund acum acest Sub-univers, galaxie, sistem solar, Pământ și umanitate. Chakrele sunt ca niște baterii electromagnetice din corp. Vibrațiile frecvențelor electromagnetice comunică cu multele tale niveluri de conștiință. Trebuie să fiți în armonie și să fiți în acord cu învățăturile cosmice cu vibrații superioare pentru a le integra.

Frecvențele rafinate ale Luminii și ale sunetului vibrează prin fluxurile de sânge, celule, organe, oase, mușchi și țesuturi, îmbogățindu-vă astfel sentimentul de bunăstare. Frecvențele inferioare ale mediului de a treia/a patra dimensiune limitează fluxul de energie dătătoare de viață și măresc densitatea în cele patru sisteme inferioare ale corpului tău. Inimile și mințile voastre sacre, împreună cu fluxurile voastre de sânge și centrele minții ale chakrelor, poartă codificări genetice din descendența voastră pământească. Și chiar mai important, în ADN-ul tău se află holograme și Atomii Semințe ale Memoriei din toate liniile tale cosmice și moștenirea divină.

Iubiți purtători de lumină, vă cerem să priviți fiecare test și provocare ca pe o oportunitate de a elibera gânduri învechite și tipare vibraționale care nu vă mai servesc binele cel mai înalt. Vă implorăm să vedeți experiențele voastre de viață prin filtrele Inimilor și Minților voastre Sacre în timp ce desenați Particulele de Viață/Lumină cu Raza de Diamant și le infuzați cu dragostea voastră înainte de a le radia lumii și omenirii. Împreună, în felul nostru unic, toți experimentăm acest dans cosmic al evoluției. Și prin eforturile și inițiativele noastre comune, vom învinge. 

 EU SUNT Arhanghelul Mihail. 

 

Sursa: https://www.starquestmastery.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu