Christul ....Anticristul




..." Ce anume vă împiedică să cunoaşteţi şi să deveniţi totalitatea lui Dumnezeu? Eul fals – deoarece eul fals vă deconectează de Dumnezeu prin faptul că refuză să accepte toate frecvenţele de gând ale lui Dumnezeu, pentru a putea trăi în siguranţă, în afara pericolelor.

De aceea eul fals este numit Anticrist, întrucât neagă că sunteţi fiul lui Dumnezeu. El nu vă lasă să acceptaţi ideea şi să înţelegeţi că voi şi Tatăl Una sunteţi.

Anticristul este eul fals, iar împărăţia sa este conştiinţa socială. Este ceea ce nu permite gândirea nelimitată; iar dogma sa este frica, judecata şi lupta pentru supravieţuire.

Christul este omul ce exprimă în întregime puterea, frumuseţea, iubirea şi viaţa nelimitată a Tatălui care trăieşte în interiorul său. Este omul care conştientizează că este Divin şi devine această conştientizare, depăşind dogma, profeţia şi frica, întrucât el ştie că dincolo de conştiinţa socială se găseşte tăria nelimitată, numită Dumnezeu.

Prin urmare, Anticristul şi Christul împart acelaşi templu – iar acel templu sunteţi voi. Totul se află în interiorul vostru, deoarece Dumnezeu ce sunteţi permite existenţa atât a Christului, cât şi a Anticristului. Permite şi viaţa şi moartea. Limitarea şi nelimitarea.

  Ei bine, voi aţi trăit-o pe tot parcursul vieţii. Apocalipsa, Armaghedonul, reprezintă lupta dintre conştientizarea lui Dumnezeu şi recunoaşterea Anticristului – acest eu fals care nu permite ca gândurile nelimitate să pătrundă în creier, pentru a da naştere exprimării nelimitate. Ea reprezintă războiul dintre conştiinţa socială şi cunoaşterea nelimitată. Acesta este Armaghedonul – nu o luptă din afara voastră, ci una din interior – conflictul din interiorul vostru, între trezirea Christului şi încercarea eului fals de a menţine controlul. Prin urmare, în aceste vremuri, profeţia se îndeplineşte cu adevărat.

 

A fi Dumnezeu înseamnă să fii cunoaştere nelimitată, existenţă nelimitată. A fi om înseamnă să fii o fiinţă limitată, care nu îşi deschide mintea spre o cunoaştere mai amplă, care acceptă dogma şi nu are experienţă de viaţă, care este cel învăţat şi nu învăţătorul; cel îngrădit şi nu cel ce explorează.

 

Aveţi capacitatea si acum posibilitatea de a cunoaşte tot ceea ce se poate cunoaşte. Aveţi capacitatea de a materializa tot ce v-aţi dorit vreodată. Totodată, aveţi capacitatea de a trăi veşnic în corpul vostru, dacă asta este ceea ce vă doriţi. Dar la toate aceste posibilităţi, eul fals spune „Nu”.

 

Din acest motiv veţi şti cine este omul – dar Dumnezeu va rămâne pentru totdeauna un mister pentru tine...."

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu