Găsește lumina din tine si trăieste Adevărul

 


  Găsește lumina în tine, zeul din tine, eul superior.   Treseste-te din somn si traieste cu adevarat , constient.
Ești o ființă care deține toată cunoașterea lumii, a Universului.  Ai ajuns atât de jos pentru că ai limite aici. Te-ai născut fără nici o conoștință, deci ceea ce știi sunt doar învățăturile acestei lumi.  Fii foarte atent că ce ai cunoscut si invatat aici, nu este buricul acestui Univers, astfel încât să considerați învățăturile de aici unice, să păstrați și  sa le considerati adevărul absolut!
  Tot ce este aici pe această planetă sunt învățăturile umanității. De unde provin ele?.... nu se știe clar de unde provin, dacă sunt cumva aduse de alte ființe din alte lumi sau sunt pur și simplu coarnele conducatorilor celor din trecut, care au trebuit să tină gloata in mană să fie docilă, să o poată manevra mai usor, si cum  nu era nici prea multă conștientizare în trecut, si cum numai anumiti oameni aveau acces la invătătură.. atunci, iată astăzi rezultatul;   Omul crede cu tarie ce i s-a "băgat pe gat" de generatii intregi. Nu lua de bun , tot ce spune lumea, iar apoi sa te lasi tarat si incorsetat de dogme. Incearca sa afli adevarul.

Conform istoriei consemnate in acte si cronici, în anul 325 impăratul Constantin a convocat la Niceea primul conciliu ecumenic al bisericii creștine, care atunci A PUS BAZELE DOGMATICE  SI CANONICE  ale acestei religii crestine, definind mai precis dogmele creștine de astăzi, drept răspuns la provocarea reprezentată de erezia arianistă . Erezie a fost considerat  de atunci orice altceva care incălca legea dată de el.  A ars pergamente lăsate de apostoli , inscrisuri istorice de la Marea Moartă, … a schimbat tot ce dorea in biblie, ca să nu stie omul de rand, pentru a fi cat mai usor de condus. Toți episcopii prezenți atunci s-au declarat de acord cu pozițiile teologice majore propuse de proto-ortodoxie, dat fiind că în acel moment alte forme de creștinism fuseseră  deja excluse, suprimate, reformate sau distruse.

Ceea ce creștinii numesc  Vechiul Testament din Biblie, este rezultatul activității a circa 100-150 scriitori diferiți, provenind din cărturarii aflați în serviciul conducătorilor politici și clericali din regatele Israelului și Iudeei antice. Cărțile acestea au fost adunate în secolele I-II d.Hr. pentru a forma prima Biblie  ebraica si reprezinta in mare parte DOAR istoria poporului evreu de la facerea lumii pana in acele vremuri...
 
Scrierea Noului Testament s-a încheiat în jur de 120 d.Hr.  Modificarea  sa facuta de imparatul Costantin la primul conciliu ecumenic al bisericii creștine  din anul 325 de la Niceea,  a continuat cu nenumarate modificari (stergeri de text sau adaugiri in functie de interese) , până în anul 1522 d.Hr, aceasta fiind ultima modificare consemnata de istoricii vremii.  La origini a avut cincisprezece sau șaisprezece autori .
Invătăturile lui Isus lăsate omului, au fost denaturate  sau scoase total din context pentru ca omul să inteleagă cu totul altceva, sau , ce se dorea de capii bisericii.

Mai tarziu, tot  erezie  si necredintă a fost considerată  incalcarea legii , si de catre INCHIZITIE, care a omorat milioane de oameni…chiar daca azi nu se sufla un cuvant despre acest holocaust.

Iata deci , daca priviti putin in urma in istorie, daca aveti o minte deschisa si doriti sa intelegeti, legea pamantului a fost hotarata , scrisa si aplicata de pamanteni , oamenii conducatori din trecut ai acestei planete; nu de nu stiu ce inger sau arhanghel. OMUL si-a facut-o singur cu mana lui.  A acceptat in nestiinta sa de viata si de carte, sa fie doar o OAIE din turma, iar, daca s-a intamplat vreodata ca cineva sa intuiasca sau sa inteleaga adevarul, a fost alungat,  umilit si omorat.  Intunecatii acestei planete si-au facut bine treaba inseland, zapacind si dezbinand bine lumea... ba i-am ridicat la rang de sfinti si ii si cinstim acum ( 21 mai - Sfintii Constantin si Elena (mama lui), ca doar despre ei e  vorba). Daca nu ma credeti , nu va ramane decat sa cititi putina istorie.  

 Omule, găsește adevarul si alege-ti apoi calea cea buna.  Lasă-i pe alții care nu pot sa inteleaga, cu credințele lor , si gaseste adevarul tau. Fii bun , iubitor si luminos asa cum te-a creat Dumnezeu. Uita de umilinta si nu te mai tara in genunchi. Nu mai cersi, caci  Dumnezeu a pus liberul arbitru in mana ta si ai viata in mana ta. Ai puterea de-a alege unde sa te duci ; catre lumina Sa, fiind bun si traind o viata frumoasa, sau catre intuneric traind toate cate le poti trece. 
Nimeni nu te opreste sa alegi cum vrei tu. Deschide ochii. Fii bun si bland si intelept iar viata ta va fi la fel.
 

Fiti binecuvantati de Dumnezeu cu intelepciune  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu