Legătura dintre Om si Creator este tocmai CREDINTA!

 


Stiinta S-A CHINUIT TOTDEAUNA să indrepte ochii și cunoasterea omului către partea opusă adevărului. Nu pentru că oamenii de știință ar fi bajbait în nestiintă și ar fi dorit asta ci pentru că cineva din conducerea lumii, din umbră, așa a hotărât. Astfel , știința de azi, a ajuns în punctul în care oferă dovezi palpabile, demonstrate empiric. Potrivit prescriptiilor stiintei empirice, „demonstrabile”, putem desprinde concluzia că DUMNEZEU nu exista! .... cine a dorit să se ajungă aici ?

De ce li s-a închis gura totdeauna savantilor care au susținut alt adevăr ?

Și totuși... știința nu știe , nu poate măsura un gând. Dumnezeu este peste puterea simturilor trupului omului. Știința nu poate nici ea detecta sau măsura cu nici un aparat prezenta sau lipsa lui Dumnezeu.

Singura modalitate în care omul poate lua legătura cu Dumnezeu, este CREDINTA lui. Sufletul pe care Dumnezeu l-a creat cu energia Sa și l-a pus să insufletească trupul tău, este SINGURUL care poate lua legătura cu Creatorul său. Nu-ți trebuie intermediari, guru, profesori, popi, predicatori sau altfel de mijlocitori. Nu trebuie indeplinite anumite ritualuri , nu trebuie urmate dogmele bisericii. 

Privește doar în inima ta. Ascultă! Vei fi călăuzit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu