Intunericul nu poate exista laolaltă cu Lumina

 




Nu Dumnezeu a creat răul. Răul este ceea ce se petrece când din inima omului lipseşte dragostea lui Dumnezeu. Cand omul uită de Dumnezeu si legea sa, când se departează tot mai mult de Dragostea/Lumina divină, intunericul năvăleste in el. Fără să bage de seamă, este mânat pe căi nu prea frumoase. Vorbele si faptele sale , toate sunt aidoma intunericului. Nefiind lumină, omul nu mai poate deslusi bine si le vede pe toate ca fiind bine si frumoase.

Lumina sufletului sau se stinge incet iar intunericul il mână pas cu pas către adânc, in partea opusă Luminii.

Toti am fost creati de Dumnezeu din aceiasi sământă, din aceiasi Lumină a Sa. Lumina sufletului nostru ar trebui să ne fie calauză. Trebuie să avem grijă de ea. Sunt multi care din nebăgare de seamă si-au stins lumina. Doar cu iubire si căutând să te indrepti cu tot ce faci către iubirea lui Dumnezeu, mai poti să aprinzi flacara sufletului tău.

Putem compara trupul omului cu un bec; El poate lumina sau nu. Dacă esti conectat la dragostea Divină , cu sigurantă vei fi luminos, caci sufletul tău va străluci. Toate faptele si cuvintele si gândurile tale vor fi de lumină. Vei deveni astfel, o Lumină a acestei lumi. Tot ce este urât in viata ta va pieri si viata ta va avea alt curs.

Intunericul nu poate exista laolaltă cu Lumina.

Dacă iti doresti o viată frumoasă si prosperă, de ce nu ai incepe schimbarea fix cu tine mai intâi….căci stii doar, că lumea, incepe totdeauna cu tine !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu