ACCEPTATI SAU NU .....

 



 

Creați propria voastră realitate, ascultând pe cât mai mulți, fără a urma pe nimeni !

Gândurile noastre sunt o sabie puternică cu două tăişuri care ne sculptează realitatea acum şi după ce murim, şi ca şi rezultat, noi ne creăm atât paradisul cât şi infernul propriu. Acum mai mult ca niciodată îmi dau seama că trebuie să fiu extrem de atent la modul în care îmi focalizez gândurile şi intenţiile.

Omenirea are încă mentalitatea infantilă să creadă că cineva din afară îi va rezolva problemele cu care se confruntă, ea neavând nicio obligație, nicio responsabilitate, alta decât cea de a se prosterna în fața divinității „celui de sus”.

Pentru tot ce traiti, acceptați sau nu, vina vă aparține. Desigur, sunteți interferați, sunteți manipulați, sunteți înjosiți, sunteți maltratați...dar toate astea există pentru că acceptați. Cine spune că nu a știut nu are decât să caute mereu și mereu, să se informeze, să descopere realitatea, să gândească, nu să plece capul a supunere. 

Schimbarea gândurilor tale în putere și iubire va schimba complet realitatea vieții tale.


                                   

 ...Un om a venit la Dumnezeu și a zis: "Până nu voi vedea, nu voi crede!" Și Dumnezeu a răspuns: "Până nu vei crede, nu vei vedea."....

 

 

 

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu