Azi si ACUM




Masuratorile si graficele de rezonanță Schumann au început să arate un model neobișnuit . Mulți cred că blocajul ar reprezenta o resetare. La scurt timp după întrerupere (2-3 ore), diagramele de rezonanță Schumann  au început să arate un model nou și neobișnuit.

Au existat deasemenea numeroase rapoarte despre soarele care pulsează . După cum am văzut, Soarele și-a schimbat nuanța de radiație de la galben la alb începând cu sfârșitul anilor 1980, când întregul sistem solar a intrat în Centura Fotonică. Asta a provocat schimbări climatice dramatice pe toate planetele din sistemul nostru solar. Rețineți că suntem încă la marginea exterioară a Centurii Fotonice și nu suntem chiar în strânsă legătură cu ea. Cu cât înaintăm în ea, fenomenele  se  vor  amplifica.

 În combinație cu Soarele pulsatoriu și anomaliile Rezonanței Schumann, ne uităm la dovezile fenomenelor - „accelerarea timpului și trecerea lui mai rapidă”, care se desfășoară deasemenea  chiar înaintea ochilor noștri.

Acestea sunt zile fără precedent și extraordinare în care trăim. 
Indiferent de timp , rezonanță Schumann , Soare si vreme, OMUL, este cel mai important in aceasta ecuatie.
El este cel care trebuie sa se trezeasca si sa constientizeze realitatea din jurul sau.
El este cel care trebuie sa faca o imensa schimbare in viata sa cu constiinta sa, deoarece el este o veriga importanta dintr-un lant. Este in acelasi timp pionul principal in marea schimbare si in vremurile care vin.
Dumnezeu isi va face simtita vointa si pe mai departe, chiar daca multi ignora mesajele sale cu buna stiinta. Lumea se schimba, planeta se schimba , fata  Soarelui o vom vedea altfel , vremea se schimba,…absolut  totul va suferi o mare schimbare.
 Fiti intelepti in alegerea drumului vostru mai departe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu