Fii vesel și plin de voie bună… E șansa ta




Sunteți conștienți de vaccinări, de manipulare a alimentelor, de manipularea apei, de alterare a aerului, de epidemiile create cu intentie, de invazia minții prin intermediul tuturor dispozitivelor  tehnice, de jugul legislativ si conditiile de muncă acceptate din necesitate si inexistenta altei alternative, de conditiile precare de ingrijire a sănătătii …etc, etc …. Insăsi biserica te invată că esti un nevrednic si păcătos. Atât de mult, atât de mult a fost adus să te facă să te simți mizerabil, parăsit, singur si pierdut ... încât este de mirare că poți să  mai zâmbesti, cu atât mai puțin să poti să participi să ridici vibrația unei întregi planete!

Exista insă o solutie, iar la conditiile actuale, nu ai ce sa mai pierzi. E sansa ta .
Schimbă-te cu totul, prin innoirea mintii tale. Traiul in bucurie si recunostintă este solutia iesirii din cercul vicios al vietii urate pe care oamenii au  creat-o  pe pămant. Este greu la prima vedere să  poti face asta dar, este deajuns să incepi, si totul curge apoi firesc pas cu pas. Este deajuns să găsesti “firimitura” de bine si frumos din tot ce te inconjoară din orice situatie, să găsesti bunătatea din adancul inimii tale, si apoi totul devine lesne. Amintiti-vă că, orice aspect al realitatii, intocmai asa cum este privit de noi, exact asa el ne va apărea după aceea. De aceea e bine să cauti să vezi frumosul din tot ce te inconjoară.
In acelasi timp, mențineți viziunea de pace, armonie, abundență, bucurie și iubire pe care noua realitate a Pământului o aduce locuitorilor…chiar dacă nu pare la prima vedere.  Începeți în fiecare dimineață într-o stare de bucurie și mențineți această conștiință înaltă pe tot parcursul zilei.
Ceea ce gandesti, ceea ce faci si felul in care te porti, pot avea o influenta imensă asupra ta si a stării lumii intregi. Dă-ti osteneala să intelegi si să accepti necesitatea schimbării, cu tot ce se petrece acum!
Cand atitudinea ta s-a schimbat si te simti in pace si armonie, vei vedea atunci că, dacă atitudinea ta este cea justă, vei face lucrul acela nu numai perfect, dar usor si repede. Dacă traiesti si lucrezi in armonie, vei cunoaste sensul adevaratei libertăti, libertatea inimii, a mintii si a Spiritului.
Cunoașteți-vă pe voi înșivă și gândurile voastre cele mai intime, deoarece acesta poate fi un aspect important al protecției de sine …Tot ce trebuie să facă o persoană în acest caz este să-și spună ; „aceasta nu este ceea ce sunt eu!” iar aceste încercări străine de a o influența (daca ele există la exterior) se vor opri. 
Pe măsură ce lumea se transformă în jurul vostru,  fiecare persoană este în permanență provocată să aducă echilibrul în sinea ei. Acest lucru facilitează oportunitatea de a crea noi începuturi și o reînnoire.
Este timpul ca voi să mergeți adesea în interiorul vostru pentru îndrumare și direcție și apoi să o urmați.
” Fii TU schimbarea pe care ȋţi doreşti să o vezi ȋn lume!”      



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu