Acum invatam sa stam acasa



Sunt tot felul de statistici. Se incearca tot felul de variante de solutionare a problemelor in lume. Fie in legatura cu clima , fie in legatura cu diferite boli , fie cu stratul de ozon, fie cu pacea mondiala care nu se mai instaleaza odata cu adevarat .
Fiecare isi da cu parerea in functie de gradul de cunoastere , de studii si nivelul de aroganta. Fiecaruia i se pare ca detine adevarul si ca doar el si numai el a descoperit cheia problemei.

Adevarul este cat se poate de simplu; omul  a cam uitat de Dumnezeu. Are impresia ca el e buricul pamantului si al Universului si ca poate orice , …mai ales daca are si o bruma de bani. Dominarea este prezenta la tot pasul; fiecare considera ca el e cel mai important si ca el trebuie ascultat. Omul nu mai stie sa fie tolerant , sa ierte,  sa fie ingaduitor cu cel mai necajit sau mai nestiutor ca el, sa ajute.
Omul a calcat in picioare totul in jur; a daramat ce era bun si trainic , a stricat paduri, a stricat ogoare , a stricat  ape , a stricat aerul , a stricat plantele , a stricat animalele , a stricat educatia , a stricat sanatatea, a imbolnavit natura , clima si intr-un cuvant ; a stricat pamantul  unde traieste.  In nebunia sau in prostia lui, omul spune ca Dumnezeu ne bate  ca lumea e rea , dar nici unul care spune asta, nu se considera a fi si el rau.

Dragii mei, NU  DUMNEZEU  NE  BATE !!!!!!!!  Singuri ne-o facem cu mana noastra, tot raul ni-l facem singuri, uneori,  doar acceptand sa fim calcati in picioare de cei care ne conduc,  sau prin nepasare.

Dumnezeu priveste la noi in bunatatea sa si rade cum ne dam noi cu parerea de toate cate sunt. Despicam firul mereu , si vorbim si iar vorbim, dar solutii nu gasim.
Nu gasim solutie,  pentru ca nu are solutie problema asta.
 Problema asta tine doar de NOI  TOTI ca intreg,  asa ca El lasa sa vada ce intentii avem ca intreg,  catre ce tindem, macar acum in ceasul al 12-lea , cand suntem cu sabia deasupra capului.
Trebuie sa multumim caci , inca odata s-a creat o solutie pentru noi, in ajutorul nostru;  acum invatam sa stam acasa , sa fim cu noi insine, sa avem timp sa ne descoperim sufletul si sa ne AMINTIM de Dumnezeu, de bunatate , de iubire , de ingaduinta fata de cel de langa noi .

Dragii mei , nimic nu este intamplator . Universul creat de Dumnezeu nu da rateuri si nici nu este , sau nu vine in calea ta ceva fara rost . Nu ignorati si nu luati in ras sansa si ceea ce vi se ofera.

Nu sustin ca este asa dar , v-ati gandit ca poate ca este ultima sansa a noastra ca omenire , aceasta izolare in casa cu noi insine ??? Depinde doar de NOI ce viitor vom avea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu