Pe drumul iluminării ~ Credințele tale nu sunt întotdeauna adevărate


Este important să vă dați seama că nu toate credințele voastre emană adevărul Creatorului și nu toate credințele voastre emană adevărul ființei voastre. Este  important să recunoști că credințele tale nu sunt întotdeauna adevărate, iar acest lucru poate fi incredibil de provocator. Credințele voastre sunt puternice pentru că v-ați împuternicit și v-ați alimentat convingerile toată viața. Unele credințe sunt cele pe care le-ați creat, în timp ce altele vi s-au oferit prin intermediul membrilor familiei, prieteni, experiențe trecute și chiar experiențe de viață trecute. Va veni timpul si adevărul Creatorului ni se va revela tuturor iar atunci mulți care țin morțis la credințele lor , vor fi tare bulversați văzand defapt care este adevărul. Este bine să cercetați să gandiți apeland si la logica si intuiția voastră. Lasați mintea  si ideile intipărite si ghidați-vă după inima, lăsați-o să vă  dea indemnul ei.  

După cum spuneam , este important să vă dați seama că nu toate credințele voastre  emană adevărul Creatorului și nu toate credințele voastre emană adevărul ființei voastre. Când o credință iese la suprafață, aveți dreptul divin de a pune sub semnul întrebării aceste credințe. Poate fi ceva în care crezi cu tărie și cu pasiune de mulți ani. Luați în considerare de unde a venit acea credință, cum s-a manifestat credința și întrebați-vă; Această credință   aliniază adevărului ființei tale? Atunci puteți alege să renunțați la credință, poate chiar să respingeți sau să vă imaginați înconjurat  de lumină pentru a fi dizolvată sau, puteți continua să interacționați și să aveți o relație cu acea credință, orice vă simțiți  potrivit.

 In altă ordine de idei, multi , foarte multi nu vor să creadă in ceea ce sunt indrumati să invete, in soapta ingerilor pe care efectiv o ignoră sau o consideră  blasfemie si incălcare a tiparelor după care trăiesc si a ceea ce ei cunosc. V-ati pus intrebarea??? …dacă  este adevar ceea ce auziti iar voi vă incăpătanati să respingeti considerand a fi mana Satanei? …dacă insăsi Dumnezeu v-a trimis acesti  profesori care să vă călăuzească , să vă transmită  invătătura legii Sale , iar omul intoarce spatele la tot??? Ce raspuns ve-ti da la asta cand veti trece in lumea spiritului la judecata voastră? Chiar credeti că există ceva pe lumea asta fără  stirea lui Dumnezeu?

Apoi, sunt multi cei care asteaptă ca “CINEVA “ (oricine ar fi), să vină să facă schimbarea , să facă o lume mai bună , să facă curatenie , să se trăiască bine si frumos pe pamant …NOI  suntem cei care trebuie să schimbăm lumea noastră incepand prin a ne schimba intai pe noi insine. Putin mai multă constiintă , bunătate si bunsimt nu strică nimănui.

Nu uitati! Ceea ce se petrece acum , ceea ce trăim, aceste vremuri,  acesta ar putea fi marele eveniment pe care mulți dintre noi l-am așteptat. Modul în care răspundem colectiv este esențial.

Credeți sau nu, nu trăim doar un moment remarcabil din istorie, suntem de fapt cei care fac istorie și prin urmare, ceea ce facem acum, contează mai mult ca niciodată!




 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu