Atunci cand omul va intelege


 "Starea unirii cu Dumnezeu"… "Inţelegerea corectă a misterelor spiritualităţii"…."Treziti-va si gasiti pe Dumnezeu!"   ….."NU IGNORA PUTEREA DIVINA" …sunt doar cateva titluri ale articolelor pe care le-am scris si am tot incercat sa spun lumii. Poate ca unii au citit si au intuit si au inteles ce doresc sa tot spun. Poate ca multi  au ascultat culuare-aminte soapta tainica a ingerilor in mintea lor si au facut legatura cu ce v-am spus.

Omul trebuie sa inteleaga ca nimic din ce vine peste el in aceasta viata; fie vreme , fie boala, fie belsug sau saracie , fie fericire , fie moarte, fie bucurie , fie intamplari sau evenimente nefericite, …etc … NIMIC  NU  E  LA  INTAMPLARE !

Totul vine exact asa dupa cum traieste , gandeste si vorbeste omul. Dumnezeu a creat un univers  energetic si ingeri, care fac ca fiecare fapta sau gand al omului sa primeasca exact ceea ce a daruit el altuia, celor din jur. Mai devreme sau mai tarziu fiecare primeste plata sub o forma sau alta.

Problema este ca, de multa vreme , omul s-a lasat ademenit de raul din jur si a tot uitat si s-a tot indepartat de Legea  Divina. Au ajuns la rang mare si apreciate, toate cate erau aruncate sau hulite inainte. Sunt rari oamenii care judeca si nu se lasa murdariti de josniciile din societatea de azi.

Stiu ca multi doriti si simtiti nevoia unor vorbe inaltatoare si de incurajare . Trebuie sa va spun adevarul insa , caci stiu ca o sa va ajute daca-l aflati. Boala care matura omenirea acum, este PRIMUL SEMNAL de ALARMA  mai serios, pe care Dumnezeu l-a dat omului spre trezire. 

I-a dat omului mai intai auzul soaptei ingerilor ca sa poata sa se ghideze si sa aleaga intelept….iar acum , pentru ca omul a ales sa ignore sau sa huleasca ce a primit in dar, i-a dat aceasta boala pandemie , care ba este , ba nu este , ba are simptome , ba nu are…. V-ati  gandit ca deasta unii zac si mor , iar altii se insanatosesc desi nimeni nu spera sau altii n-au nimic, findca Dumnezeu e cel care da fiecaruia dupa cum a trait pana acum , sau sa il faca sa se gandesca la cer si sa inteleaga ca nimic nu e fara Dumnezeu?  Si va mai fi boala, pana omul va intelege ca asta trebuie sa faca; sa traiasca frumos asa cum era  si sa se salte si mai sus , asa cum l-a creat insasi Dumnezeu, un inger.

Nu va imbatati cu apa rece ! sa credeti pe cei ce va spun ca in curand va curge lapte si miere. Ba din contra , sa stiti ca va veni urgie mare peste noi. Ne vor bate ploile si pietrele pana vor ineca totul si vor lua totul la vale,  ne vor bate vanturile facand prapad, ne vor usca arsitele verii fara un strop de apa….. Natura  Pamantului ne va bate si ne va cerne la porunca lui Dumnezeu, pana ce omul va intelege si va ridica ochii spre cer si isi va indrepta ruga sa lui Dumnezeu !

 Cand omul va intelege si se va intoarce si va trai dupa Legea Divina, va rasari iar soarele in viata omului.

Nu va fie frica! 

Nimic, nici un fir de par nu vi se va misca fara voia lui Dumnezeu! Traiti frumos si viata voastra va fi frumoasa. Nu va indemn sa mergeti la biserici sau la vre-un cult sau secta. Fiecare cu sufletul sau si inima sa se poate ruga in taina ,,,,el cu Dumnezeu , asa cum ne-a invatat Isus sa facem si sa traim….caci aceia este calea , cea pe care el ne-a aratat-o.

Fiti frumosi si luminosi, blanzi si drepti, traiti in bucurie si recunostinta pentru fiecare faramitura de paine mancata, pentru fiecare bucurie cat de mica, si multumiti pentru fiecare zi, caci acum e intunericul cel mai intunecat si mai mare in lume. Sa nu va temeti caci Ingerii si Dumnezeu sunt alaturi de fiecare din voi.

 

Aveti incredere in scanteia divina a  sufletului din inima voastra! 

Credeti in  Dumnezeu!  

Pas cu pas , cu fiecare zi, noi, fiecare din noi si toti impreuna, vom aduce cerul pe pamant. Atunci cand omul va intelege ca el nu poate fi  si trai fara Dumenzeu, cand va intelege ca el a fost creat ca fiind un inger de catre Dumnezeu, abia atunci va curge lapte si miere.

Aveti  incredere si credinta!

 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu