Povata unui inger

 


Atat de rapid va trece viata, … si te trezesti ca a trecut intr-o clipa.   Veti avea multe altele, dar in tot ceea ce faceti   este important sa nu pierdeti nici o clipa…..

~Nu-ti critica corpul atat de mult caci este doar ca Dumnezeu.

~Binecuvanteaza si  nu te plange atat de mult, ca ai mai mult decat vor avea multi! Nu te lasa ingenuncheat.

~Nu pierde nici o ocazie si saruta-ti iubita, nu stii cand va fi ultimul sarut de dragoste in aceasta viata.  

~Bunurile si lucrurile de rezistenta trebuie castigate de fiecare, dar nu va dedicati acumularii de averi sa lasati mosteniri . Tot ceea ce vine usor este o cerere usoara. Nu lasati averea sa va iroseasca viata.

~ Lasati cainii mai aproape de voi caci ei sunt niste picaturi ale iubirii lui Dumnezeu in viata voastra.

~ Utilizeaza, foloseste  tacamurile cele noi, parfumul  preferat, viziteaza obiective  turistice, poarta si cel mai bun pantof, cele mai bune haine… atunci cand mori nici hainele tale de sicriu pe care le alegi nu mai au nici o valoare ….   de ce sa nu fii acum multumit si fericit???

~ Asculta-ti inima, el este glasul lui Dumnezeu! de aceea, de ce sa  nu te rogi acum in loc sa astepti  sa te rogi inainte de culcare ?  Si nu spune  rugaciuni repetate de gura ta. Nu iti transforma  relatia cu Dumnezeu  intr-un  ritual rece. In loc sa repeti  doar cuvinte,   spune rugaciuni de dragoste din inima ta, care chiar sunt auzite , ele vorbesc cu Dumnezeu.

~ De ce sa nu-l chemi acum pe Dumnezeu,  de ce nu ierti acum?

~ Este de asteptat mult pana la Craciun sau pana vine celalalt an cand ai bani … Cand iubesti  ajunge. Totul este perfect .  

~Aici si acum , este o oportunitate de a invata. Nu lasa sa mai treaca clipe. Nu pierde sansa.

    ~Bucurati-va de aceasta repetitie a vietii vesnice si faceti fiecare secunda sa conteze. Universul asteapta, dar evolutia  pentru a ajunge la stele,  se va face aici.

~ Iubeste mai mult, iarta mai mult,  imbratiseaza si traieste mai intens aceasta  viata plina si glorioasa care e mostenirea voastra.

~ Sa nu va temeti de nimic. Aveti in voi toata intelepciunea, toata puterea si toata intelegerea.

~ De ce incerci sa cauti indrumare prin altcineva? Nu stii ca Dumnezeu este in tine? 

~ Trebuie sa alegi singur daca vrei sau nu sa cauti si sa gasesti.

~ Asculta-ti  inima, el este glasul lui Dumnezeu. Cauta intotdeauna raspunsul in adancul tau si nu mai pierde timp incercand sa-l gasesti inafara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu