PRIVESTE LA TINE... lăsați adevărul să vină în fața voastră

 


 

 

Arta de a măsura dimensiunea sufletului a fost îngropată odată cu civilizații „eșuate” ( Egiptul pentru ultima dată) și nici nu mai este cunoscută oficial. În zilele noastre, toți cred că toți oamenii sunt egali și au aceleași drepturi și dimensiuni ale energiei vieții sau ale sufletului, în timp ce oamenii, evident și absolut, nu sunt la fel. Vedeți unde duc toate acestea cu povestea lui Isus, aproape cel mai proeminent suflet superior care s-a întrupat pe Pământ. Majoritatea au decis să-l spânzure pe cruce. Cam acesta este modul în care cabala tratează sufletele mai mari de pe Pământ doar că peste 2000 de ani mai târziu este mult mai ascuns, organizat și stabilit prin sistemul nostru „perfect normal” - așa că nimeni nu mai vede violul. Exact asa sunt descrise în acest moment Semintele Stelare - suflete foarte mari care s-au întrupat pe Pământ, pentru a ajuta omenirea.

La fel ca și acum 2000 de ani, lumea este ținută în starea de adormire spirituală și ia în derâdere și batjocură tot ce primește ca invătătură și orientare divină a vieții. Dumnezeu a dat omului ajutor în toate formele posibile, dar omul REFUZA, Nu vede, Nu înțelege, Nu accepta!


A permite spiritual, înseamnă a cunoaște și a accepta că Sinele tău Superior, Sinele tău Divin, știe și călăuzește planul perfect pentru creșterea ta spirituală. Permiterea este abilitatea de a sta înapoi și de a privi viața desfășurându-se dintr-un loc al adevărului spiritual, mai degrabă decât încercarea de a umple fiecare moment cu activități bazate pe concepte de obligație față de o persoană, grup sau credință societală. Este o renunțare la „ar trebui și nu ar trebui” care te-au ținut în robie neautorizat.

Lăsați viața să se desfășoare după cum vi se pare cel mai bine, fără a încerca să o direcționați, să o planificați, să o forțați, să o eliminați sau să o schimbați. A permite nu înseamnă să nu faci nimic în sensul obișnuit, ci mai degrabă să ai încredere că intuiția ta (vocea Sinelui tău Superior) îți ghidează deciziile și alegerile și apoi le permite să fie ceea ce sunt.

Lăsați adevărul să vină în fata voastră să se arate pe deplin și real!

Voi, sunteți SUFLETUL creat de Dumnezeu și care a coborât aici , s-a născut în acest trup de carne pe Pământ pentru a experimenta, a învăța ce inseam să muncești și să trăiesti în lumea acesta a materiei.

În uitarea voastră v-ați lăsat păcălit de întunericul acestei lumi , v-ați plâns de milă ca o victimă care nu poate face nimic și v-ați abandonat total acceptănd statutul de SCLAV și ROB.

Ați renunțat la voi și ați acceptat tacit drumul către întuneric, deși au venit mulți și au tot strigat la voi să deschideți ochii ca să puteți să luați calea către acasă.

Mulți acceptă intelectual că sunt expresii divine, dar încă nu și-au permis să și CREADĂ. ACUM este timpul  să vă integrați .


Eu Sunt Ceea ce Sunt, și cu infinită iubire vă strig , vă chem înapoi în lumină, căci știu că îți vei reaminti, că Dumnezeu nu dăunează sau distruge. Dumnezeu este IUBIREA si LUMINA.


Totul ESTE DUMNEZEU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu