Ridică-te și stai în picioare pentru mâine



 

De când omul a uitat de el și Dumnezeu, cu fiecare pas, cu fiecare zi, cu fiecare generație, cu fiecare mileniu, omul a tot căzut și s-a prăbușit mai adânc în întuneric. Cu fiecare generație, copilului, i s-a părut firesc să-și trăiască viata cu mai multă teribilitate decât au trait-o părinții lui, căci voia „ceva” , simțea că vrea mai mult deși nu intelegea ce anume vrea, ce anume lipsește. Urâtul din viața oumului a devenit normalitate și stare firească; tot mai urât și mai intuneacat cu fiecare pas.


Umanitatea , lumea aceasta s-a prăbușit și a uitat de frumos , de iubire și lumină, de suflet și de legătură sa directă cu Dumnezeu. S-a lăsat purtată și dominata de frică. A acceptat să se supună de frica inchizitiei la legea bisericii indiferent care ar fi ea, iar azi, generația de azi, CREDE că biserica așa a fost din mosi strămosi. Crede în această minciună care i-a fost băgată pe gât cu forța acum câteva sute de ani, și azi, omul refuză să primească ce ii ofera Dumnezeu spre a se salva și a ieși din groapa acestui iad pe care îl trăiește azi.


Omul a învățat sa trăiască în frică și dominare, să fie bănuitor și suspicios față de orice iese din tiparele pe care le cunoaște, a învățat că în fata lui Dumnezeu trebuie să se târască și să implore , a învățat ca s-a născut din păcat și că este impur, a învățat ca dacă regretă cumva și se spovedește preotului, păcatul poate fi șters și luat de altcineva de pe umerii săi , a învățat ce i s-a tot spus despre Dumnezeu, neânțelegând că defapt nu pe Dumnezeu îl slujeste ci se inchină și dă putere întunericului. A renunțat la sufletul său fără a se gândi măcar o clipă că judecându-l pe Dumnezeu, cerându-i socoteală, nu face decât să se afunde tot mai adânc.


Omule, deschide ochii și ascultă cu luare-aminte șoapta ingerilor care îți vorbesc și te tot călăuzesc clipă de clipă. Acceptă miracolul din viața ta și darul divinitătii.

Celor care și-au dat seama de cărarea pe care sunt mânați de gloata lumii azi și au hotărât sa meargă înapoi în lumina lui Dumnezeu, ii indemn să se lase purtați de îngeri, și sa meargă cu încredere înainte , oricat de dificil li s-ar parea la primii pași, oricat de multe obstacole le va ridica întunericul în cale spre a-i întoarce, oricat de mare li se va parea negura din calea lor.

Lasati-vă în mâna lui Dumnezeu . Nu vă fie teamă si nu vă considerati nedemni și păcătosi. Dacă ați avut puterea să vedeți ce e greșit în viața voastră, înseamnă că sunteți deja salvați când luați hotărârea să nu mai faceți aceleași greșeli. Aveți încredere și credință. Misiunea ta omule este să creezi cerul și pământul nou.

Nu poți întoarce trecutul. Nu poți schimba ce s-a’ntamplat, dar .....

Vei salva ziua de AZI, .... te vei gândi la MAINE .


Dacă nu poți schimba nimic din ce-a fost ieri ...

Ridică-te și stai în picioare pentru cerul nou si pământul nou de mâine .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu