Fii o Lumină, o Bucurie și Pace în haosul din jur .

 


Asta este șansa noastră de a trece cât mai lesne prin urgia din jur.

Nu spun că trebuie să bagi capul în nisip să nu mai vezi să nu mai auzi ce e în jur!... Ci, să cauți invătătura și bobul de bine din ce vezi în jurul tău.

Nu toți oamenii au puterea de a se trezi spiritual , căci nu toți sunt pe același nivel ...la fel cum și copiii nu sunt toți de aceiasi vârstă și deci trebuie să fie în clase diferite căci au înțelegere diferită.

Trezirea spirituală nu este o cale ușoară și nici o cale garantată către desăvârșirea fericirii și abundenței. De fapt, este un drum dificil și stâncos. Este râvnit si parcurs de sufletele din clasele mari, cu constiintă inaltă. Este confortabil și convenabil să stai în sistem, să dormi și să nu cunoști adevărul...asa ca si copiii care n-au habar de frământările părintilor. Trebuie să alegi dacă să treci prin viața ta ca infanterist sau dacă vrei să faci o schimbare în lume și să-ți decizi propria viață.

Putem alege să ne hrănim cu ideia că toate evenimentele cosmice sunt stârnirea LUMINII, sau putem decide că toate astfel de discuții sunt doar fantezie.

Modul în care alegem ne va determina DESTINUL. Și nu mă gândesc și nu vorbesc despre destinul doar al acestei vieți pămantene ci .... destinul advărat , cel mare , al sufletului nostru. Degeaba vă îmbătați cu ideia (spusă de popa) că urmasii vă dau colaci si colive de pomană și voi huzuriti de bine si sunteți în lumea cu verdeată și lumină ....că nu e așa!!! NICI VORBA !!!! Fiecare s-a născut aici și a venit aici cu o treabă pentru viitorul sufletului său. Iluzia acestei lumi , v-a furat conștiința și v-ați pierdut și v-ați îndepărtat și mai mult de Dumnezeire si ati uitat că n-ati venit aici pentru a aduna averi si a lăsa urmasi.

Unii văd religia organizată ca fiind spiritualitate, dar în cele din urmă capcanele, drepturile și ritualurile se vor dizolva în cele din urmă pe măsură ce omenirea continuă să se trezească. A te târâ în genunchi și a pupa icoane și moaste nu e CREDINTA în DUMNEZEU !!!! ...e doar marketing !!! Dacă s-a întâmplat să aveți implinire a dorintei , a fost doar adevărata voastră credință în Dumnezeu !!!

Atunci când oamenii permit altora decât lui Dumnezeu să-i ghideze, să-i influențeze și să le spună ce să creadă și să facă, atunci o parte substanțială a funcției creierului autoactualizat este epuizată.

O mare parte din umanitate „pretinde” să creadă în DUMNEZEU/SURSA/PREZEȚA INFINITA/ABSOLUTUL etc.

Ei citesc versetele scripturilor lor. Ei participă la ceremoniile congregației lor. Cu toate acestea, ei urmează în mare parte DOAR instrucțiunile omenirii....căci doar niște oameni simpli au stabilit regulile și ritualul.

Știu că mulți sunt cei care consideră blasfemie ce susin eu acum dar ..... dacă studiati istoria și cronicile istorice, o să vedeți că sunt datate în cronici istorice cu anii în care s-au luat hotărarile și directivele pe care le urmați voi azi in biserică...nicidecum  că le-a dat insăsi Dumnezeu.

DECI !!!!!

Lăsați doctrina și urmați inima! Căci prin ea primiti indrumare de la Îngeri și Dumnezeu! Nu este așa de greu să găsești și să vezi frumosul și binele în jurul tău caci Dumnezeu e pretutindeni si-n toate cele ce sunt..

Nu trebuie să mă credeti pe mine sau spusele altcuiva- Sincronicitatea din viata ta, este un exemplu CLAR, că sunteți în armonie cu fluxul Universal și cu Divinitatea.

Mai trebuie să avem în vedere că nici unul din noi , nu s-a născut aici din întâmplare căci Dumnezeu nu lasă NIMIC la intamplare. Chiar dacă sufletele noastre au fost făcute prizoniere în această lume cândva (cum se spune în anumite părti), sau , dacă am venit de bună voie , ideia este că ceea ce faceti ... Este exact ceea ce ați venit aici să faceți... și mulți dintre voi o faceți atât de bine. Dumnezeu indrumă prin Ingerii săi pe fiecare pe drumul său.

Trebuie să nu uiți totuși că tu ești cel care ai Liberul Arbitru. Aveți posibilitatea de a răspunde în moduri de Lumină sau întuneric, pozitiv sau negativ, la ceea ce este prezentat.

Nu ești acolo pentru a afla totul. Nu ești acolo pentru a afla cine joacă în întuneric și cine joacă lumina. Toate aceste alte ființe doar reflectă ceva înapoi la tine oricum.

Ești acolo pentru a reusi de a-ți străluci propria lumină și, cu cât renunți mai mult la doctrine și reguli, cu atât devine mai ușor.

Cu cât renunți mai mult la setul actual de circumstanțe, cu atât poți străluci mai luminos. Cu cât cauți mai mult să fii iubire în fiecare situație, cu atât vezi mai mult dragoste în jurul tău.

Să încercăm să găsim Bucurie și Pace printre haosul din jur . Tu însăți fii o Lumină pentru cei din jurul tău. Și cel mai intunecat suflet și întunecată întâmplare , tot trebuie să conțină și un dram de frumos și lumină. Dacă îl privești ca pe faptura lui Dumnezeu rătăcită, sau ca pe testul/lectia lui Dumnezeru pentru tine, cu siguranță compasiunea din tine va găsi frumosul din tot ce e urât înaintea ta.

Dacă acest lucru poate că te deranjează , fii conștient că nimeni nu ți-a promis că aici va fi ușor.

Modul în care umanitatea alege să-și folosească puterea de conștiință va dovedi modul în care apele – atât spirituale, cât și materiale – curg... atât pentru tine ca fiintă cât și pentru acesta lume.

Namaste





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu