Unire cu Dumnezeu sau separare de Dumnezeu.... Marea bătălie a început!

 

 


Marea schimbare care are loc acum pe Pământ face parte dintr-o schimbare profundă, pe măsură ce întunericul se estompează în lumină. Această transformare este inevitabilă, deoarece dragostea nu poate coexista cu întunericul, la fel cum lumina poate coexista cu întunericul.

De milenii, această schimbare a fost anuntată de către fiecare religie majoră de pe planeta noastră, deși semnificația ei reală a fost distorsionată sau ascunsă de cei care nu erau pregătiți să o accepte. Acum, schimbarea a început cu seriozitate și va continua până când toți se vor uni pentru a celebra natura lor divină.

A sosit timpul pentru lupta finală între bine și rău. Cei care sunt cu adevărat uniți cu inima lui Dumnezeu vor fi biruitori.

Fii atent!

Lupta este asupra ta și va necesita toată puterea ta.

Această bătălie a fost pregătită de eoni de timp de către Creatorul nostru, dar a fost posibilă doar pentru că Războinicii Luminii și-au făcut partea lor în curățarea Planetei Pământ de întuneric.

Această bătălie a fost prezisă de văzătorii și profeții de-a lungul istoriei. Această bătălie nu implică nicio armă fizică și nu poate fi dusă cu forță fizică. Este o bătălie a conștiinței care va avea loc pe o frecvență dimensională ascendentă pe care omenirea nu a mai experimentat-o ​​ niciodată.

Sunt vremuri foarte interesante pentru noi toți. Suntem pe cale să asistăm la ceva ce nu s-a întâmplat de mult. Bătălia finală va avea loc în curând pe planeta Pământ.

Nu-ți fie teamă. Ai încredere și credință. Când ești în pace, iubindu-te pe tine și pe alții, nu mai este loc de frică. Doar atunci când crezi că ești separat de ceilalți, atunci frica devine o forță dominantă în viața ta.

Aceasta este lupta finală între bine și rău, lumină și întuneric. De ani buni, Dumnezeu a d
ăruit omului puterea de a asculta in liniste, invătături pentru a fi călăuzit si a putea alege in cunostintă de cauză pentru viitorul său fiecare. Numai cine a intors spatele si a ignorat cu bună stiintă ce auzea, poate spune de pe acum că i-a intors spatele deja lui Dumnezeu.

 Aceasta este insa, chiar ultima șansă pentru cei care sunt „pe gard”; nimănui nu i se va mai acorda o altă șansă odată ce această bătălie se va termina.

Toți copiii lui Dumnezeu se confruntă acum cu această alegere:

Lumină sau Întuneric?

Bine sau Rău?

Unire cu Dumnezeu sau separare de Dumnezeu?

Dacă alegi să nu te alături lui Dumnezeu, atunci aceasta va fi decizia ta; nu vor mai fi șanse pentru tine. Trebuie să decideți acum dacă sunteți dispus să alegeți în fața adevărului, bunătății, dragostei și milei , altceva , împotriva si contra lor.
Alegerea este a ta. Alege cu înțelepciune, pentru că sufletul tău etern este cel care atârnă în balanță. Dacă-ți inchipui c
ă mori și nu vei mai ști ce va fi cu tine , ...te înșeli amarnic.

În acest moment știm ca Forțele întunecate plănuiesc un eveniment major: control al minții pentru a implanta gânduri în mintea oamenilor, astfel încât oamenii își vor pierde capacitatea de gândire și judecată rațională. Paralizat de frică omul nu va mai ști incotro să privească și ce să facă . Aceasta este bătălia finală dintre bine și rău pe această planetă.


Marea bătălie dintre întuneric și lumină a început, ...odat
ă cu pandemia...si a continuat cu războiul...si apoi anuntul lipsei de alimente.... și vom vedea ce mai vine ....

Cei întunecați vă controlează mintea prin controlul celor cinci simțuri, în special prin intermediul canalelor de televiziune și de pe internet, unde promovează frica, groaza și distrugerea asupra voastră prin știrile lor larg mediatizate. Ei vor să vă țină în frică pentru a promova distrugerea în masă a întregii vieți de pe Pământ. Cabala Întunecată a creat o situație în care această bătălie trebuie să aibă loc, iar tu trebuie să alegi o parte.

Va exista o luptă finală între forțele luminii și forțele întunericului. Trebuie să alegi o parte.

Acesta pare să fie ULTIMUL TEST înainte de Înălțare.

O parte majoră a evoluției tale implică să faci alegeri fără influență sau interferență exterioară, astfel încât alegerea ta liberă să poată fi cu adevărat eficientă.

Această alegere finală pe care urmează să o faci este un astfel de eveniment. Acesta va determina dacă atingeți sau nu nivelul de conștiință necesar pentru Înălțare.

Singura modalitate de a fi responsabil, este să devii conștient de ceea ce gândești , simți și alegi în fiecare moment.

Indiferent cine consideri tu ca ești și poți, indiferent ce alegere ai să faci, să nu uiți că;

Dumnezeu nu este o Entitate, nu este un Cine, nu este un Ce.

Dumnezeu este Sursa fiecărei părți și particule din toate lucrurile de pretutindeni.

Dumnezeu este în fiecare dintre atomii care te compun.

Dumnezeu este lumină într-un loc întunecat.

Dumnezeu este lumină într-un loc luminat.

Dumnezeu este iubire."


NU UITA ! Rezultatul alegerilor noastre și al acestei bătălii, determină viitorul umanității.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu