Incotro omule?

 

 
 
Ingerii spun; “…Ai o mare raspundere in mainile tale pentru ca Dumnezeu revarsa asupra ta toate darurile Sale care sunt desavarsite. Pasii tai au fost fixati pe cararea care duce spre Noua Era si inaintezi mereu spre ea, invatand zi de zi si devenind pas cu pas, o parte din ea. Nu mai poti sa te ascuzi cand nu faci ceea ce ar trebui sa faci, spunand ca n-ai stiut, sau ca nu ti-ai dat seama, caci esti raspunzator ..….”


 Deci au spus clar , ca NIMENI nu mai poate spune ca nu  stie adevarul.  Adevărul în această lume este și a fost mereu luptat cu înverșunare, după care este negociat și, în sfârșit, după mult timp, toată lumea se preface că este normal.
Astazi, doar putini oameni au inteles. Putini sunt oamenii care considera ca normalitatea umana se afla in armonie si iubire. Majoritatea lumii se comporta ca si cum simte nevoia de putere dominatoare , de  durere  si  traiul in lipsa iubirii. Exista si un paradox; este o mare masa de oameni  care spun ca sunt in stare de orice sacrificiu pentru iubirea lor adevarata dar,  prin tot ceea ce fac, nu fac  decat sa indeparteze iubirea, s-o omoare, sa-si faca rau lor personal aducand in viata lor stari otravitoare pentru sufletul lor.
De asemenea , sunt multi cei care tanjesc dupa iubire dar alunga tot si toate din jur - sunt bolnavi de lipsa iubirii si nu-si dau seama ce se petrece cu ei. Au devenit rai si irascibili, neampacati cu nimic.
De asemenea sunt o multime care vorbesc in batjocura despre acest sentiment, iubirea, sau ca despre o boala  o slabiciune a omului. Analizati starea voastra interioara si incercati sa vedeti ce fel de suflet sunteti , ce va doriti de la viata.
Lasati orgoliile si mandriile. Lasati judecatile si iertati. Pretuiti si respectati  deopotriva un barbat si o femeie caci sufletul tuturor a fost creat de Dumnezeu la fel, arata la fel , difera doar forma trupului de carne.- diferenta a creat-o in mintea omului DOAR biserica, caci in ochii lui Dumnezeu sunteti egali.   
Recunoasteti si primiti iubirea in inima voastra , in viata voastra caci doar ea salveaza lumea si aceasta planeta. Iubirea , laudele si recunostinta deschid larg portile inimii pentru ca lumina Divina sa se reverse in viata voastra.
Indiferent carei categorii de oameni apartineti, indiferent carui nivel de constiinta va incadrati, lasati iubirea sa intre in inima voastra, traiti cu ea si lasati inima sa va ghideze. Cei care nu vor sa renunte la analiza mintii lor, sau la orgolii  si mandrii, s-ar putea sa vina o zi cand “socotelile” lor nu se vor mai potrivi cu lumea asta, si atunci va fi cam tarziu.
Fiti binecuvantati orice ati alege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu