NECREDINTA NE-A ADUS AICI !

 



..
.I-AM LASAT PE ALTII SA DECIDA IN NUMELE LUI DUMNEZEU CE ESTE DREPT SI CE NU ESTE ...am consimtit ca în numele tolerantei să se permită incălcarea legii naturale, degenerarea moralei creștine, coruperea copiilor și a întregii lumi .

Pas cu pas, epocă după epocă, umanitatea s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de „amprenta” divină ca un sistem informatic aparent sofisticat care „crede”, că poate funcționa singur, fără a-și primi puterea de la o conexiune wifi.

Omul în nebunia care l-a cuprins, a uitat complet de sufletul său , de legătura lui cu divinul. De multe ori s-a bătut cu pumnul în piept și l-a ridicat  la cer, vrând să arate cât e de puternic și că el nu are nevoie de nimeni și nimic. A plecat urechea și s-a lăsat dus de nas și păcălit de întuneric atât de lesne. A răsturnat scara valorilor și acum apreciază ce altă dată blama și infiera. Uratul a devenit frumos în ochii lui. Hotul a devenit de admirat, întreprinzător și descurcăreț. Criminalul are circumstanțe atenuante. Cinstitul și onestul a devenit fraier. Indrăgostitul un handicapat sentimental. Cel ce a rămas credincios și a păstrat calea și legea divină a devenit proscrisul de azi.


Providenta ne arată azi, cum poate deveni lumea când se abandonează legea divină si omul se pune în sclavia întunericului.

Trăim ceea ce trăim de câțiva ani încoace. Pământul e primul care s-a saturat de noi și alegerile noastre, de micimea noastră.

Să ne gândim serios cum vrem să arate și să fie lumea noastră, planeta noastră. Ni s-a dat mai multă putere în conștiința noastră individuală și colectivă decât ne dăm seama.

Creatorul este singura putere care stă la baza evoluției, deoarece el permite ca tot ceea ce este bun sau rău, dorit sau nedorit, temut sau neînfricat, iubit sau neiubit, să fie văzut dintr-o perspectivă superioară. Creatorul este singura putere pentru că EL este tot ce există.

De unde ar putea veni o a doua putere dacă Creatorul este singura substanță?


Ni se spune ca avem deja multă LUMINĂ în noi și ea se dezvoltă în mod constant în ADN-ul nostru. ...Că suntem creatori ai vieții pe care o trăim.

Fiecare gând, cuvânt sau acțiune ne aduce mai aproape de o altă alegere. Voi trebuie să faceți fiecare o altă alegere pentru ca viața să ia alt curs. Fiecare alegere poate fi făcută și schimbată și inversată și repetată de câte ori este necesar până când ne atingem scopul. Fiecare din noi face parte din întregul cel mare deci fiecare contează!

 

..I-AM LASAT PE ALTII SA DECIDA IN NUMELE LUI DUMNEZEU CE ESTE DREPT SI CE NU ESTE, ...am crezut ce au spus alții ca ar vrea de la noi Dumnezeu ...am consimtit ca în numele tolerantei să se permită incălcarea legii naturale, degenerarea moralei creștine, coruperea copiilor și a întregii lumi .

Deschideți ochii , inima și si mintea si alegeți altă cărare a vieții câtă mai este aici și alt drum pentru sufletului vostru cât încă nu e prea târziu .


Eliberați sufletele voastre din intunericul cale l-a legat !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu