Nu irosi sansa pe care o ai astazi in viata ta

 



Fiecare fiinta stie, a aflat, de marea sansă ce o are in aceasta viată. Nimeni nu mai poate spune că nu a aflat ci doar că a ignorat cu bună stiintă ceea ce află
A fi conștient înseamnă, a fi în orice situație a eternului ACUM, a fi conștient de gândurile, sentimentele, cuvintele și faptele tale.
Fiecare dintre acțiunile tale ar trebui să fie pusă la îndoială, dacă vrei să trăiești o viață conștientă. Tot ceea ce faci, în fiecare secundă, ar trebui să înceapă cu întrebarea: „Acțiunea aceasta susține cu adevărat adevărul inimii mele? "
Crezi că este foarte obositor? Depinde de tine, de percepția și de judecata ta, dacă vei găsi calea dificilă sau simplă. Ceea ce simți este în puterea ta și asta este o problemă de conștiință.
Fiecare suflet poate atinge o stare de constiintă ridicată. Dar aceasta se poate dobandi numai din interior, prin cunoastere launtrică, prin inspiratie si intuitie care nu necesită cunoastere si intelepciune exterioară. Totul se găseste acolo inlăuntrul fiecărui suflet, asteptand să fie recunoscut, scos la iveala si trăit.
Tot ce trebuie să faci este să stai linistit, să ai răbdare să cauti ce zace in lăuntrul tău, căci cu siguranta vei afla. Răspunsul este acolo.
Nu irosi sansa pe care o ai astăzi in viata ta, mai ales că divinitatea ti-a dat atat de mult ajutor. Depinde doar de tine ca om, ce alegere vrei să faci.
 Nimeni altcineva nu o poate face pentru tine. Tu ești cel care judecă și numai conștiința adevărată te poate elibera complet de propriile tale judecăți și evaluări.
Depinde doar de tine și nici lumea spiritelor, nici ingeri, nici frații și surorile extraterestre nu te pot desprinde de ea, de ceea ce mintea ta alege să judece , să creadă, să idolatrizeze , să venereze.  Inima ta este împărăția ta și în acest regat al tau, începe întotdeauna creația  lumii din jurul tău. 
Nimeni , absolut nimeni oricine ar fi, nu iti poate impune nici un crez. Tu cu inima, mintea si constiinta ta esti cel ce poate “muta muntii din loc” dacă asa doreste să creadă. Sufletul omului a uitat de el si menirea ce o are in clipa in care a coborat si s-a născut in aceasta lume. Este adevarat ca se ivesc pe drumul tău spiritual multe obstacole si de toate felurilre, dar ele reprezintă “testele” pe care trebuie sa le treceti pentru a putea sa “promovati examenele”.
  Multe suflete se trezesc în această perioadă, pentru angajamentul lor de a lua parte la pregătirea oamenilor pentru ceea ce urmează. Sunt echipate cu o mare experiență în spatele lor și mulți se numără printre tinerii care au viziunea de a vedea ce sunt.
 Cunoasteti că sufletul, are el insăsi viață veșnică, dar, viața veșnică  a trupului vine prin Creatorul Suprem și este însoțită de cea mai exotică formă de iubire pe care nu îți poți imagina, caci Iubirea, este energia tuturor energiilor.  

 Chiar dacă sunteți doar un suflet printre alți, nu irostiti sansa acestei vieti. Fiecare din noi contează căci suntem parte din aceasta lume si  Toți suntem Unul. Indiferent de varsta pe care o ai , nu renunta la destinul frumos al sufletului tau!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu