~ Totul stă în mâna Ta~

 



 

În prezent, viata voastră si mai ales procesul de ascensiune care are loc pe Pământ, stă în mâna voastră . Probleme vor fi mereu in calea voastră, dar dacă stiti să vă detasati de ele, veti sti să le rezolvati.

Când ești pe cărarea iluminării, te afli continuu într-un spațiu de iubire, si e bine să fii cu ochii deschiși, să dizolvi toate judecățile, îndoielile și neîncrederea. Simti imboldul de ați exprima deschis adevărul cu alții, acceptându-i pe ceilalți cât și pe tine însuți cu înțelegere așa cum ești. Observând ce nu îți place fără să judeci, vei ști ce anume ai de schimbat la tine în primul rând. Făcând astfel inseamnă să stai în puterea ta, inseamnă că totul e în mâna ta.

Când stai în puterea ta, stai în rolul tău de lumină, stai în înțelepciunea, cunoașterea, iubirea, pacea și adevărul Creatorului. Poți să o faci , căci ai puterea de a schimba, atât pe tine însăți cât și tot ce e în jurul tău, totul e în mâna ta, e alegerea ta. In felul acesta, se produce transformarea, schimbarea și schimbările care au loc în ființa ta și în jurul tău. Aceasta este aproape cheia iluminării.

Vă stă în putere, și este foarte mare nevoie ca hotărârea ta să își facă simtită prezenta. Umanitatea are nevoie de suflete, care să stea în puterea lor, adică să stea în lumina lor, în iubire, în adevăr să fie o  expresie creatoare.

 Este totodată important să vă îmbrățișați intuiția. Pot exista momente în care simți că nu poti sau nu îți permiți să iubești necondiționat ceea ce intuiesti. Aveți încredere în voi. Acestea sunt momentele în care chiar trebuie să ai încredere în intuiția ta, să ai încredere în tine și în orientarea ta interioară. Adevărul tău interior iese întotdeauna din ființa ta.

Permiteți inimii voastre să se umple cu dragoste, și revărsati-o tuturor deopotrivă fără a judeca voi acea fiintă. Chiar dacă considerati că v-a făcut rău, are și ea rostul ei în tabloul de ansamblu, în creșterea voastră spirituală.

Este timpul să înțelegi că TOTUL este în mâna ta. Viața ta, lumea si tot ce te înconjoară este cum este acum, datorită ție omule. Tu le-ai accepatat si le-ai creat asa cum sunt astăzi . Puterea de a le schimba pe toate în bine este în mâna ta! Dacă tu nu intenționezi măcar să faci această schimbare, nici Ingerii lui Dumnezeu nu pot interveni pentru a te ajuta, căci ei nu pot trece peste liberul tău arbitru, peste alegerea ta.

Nu trebuie să uiți că Pămantul este viu (chiar dacă omul nu acceptă asta) si are drumul său către ascensiune. In energiile sale vor putea trăi numai cei cu constiință înaltă.

Se vor genera multe transformări și schimbări pe Pământ care vor permite Creatorului să fie prezent și manifestat pe deplin. Viata se va putea schimba din temelii, urmându-si cursul după legea Divină. Suntem singurii responsabili să facem această schimbare. Nu te costă nimic să faci un gest sau o faptă bună pentru un zambet al celui de lângă tine…si dacă fiecare ar face la fel, am avea o lume frumoasă.

Cantăreste pe ce drum alegi să mergi si ai incredere in tine, și mai ales nu uita! ..... TOTUL stă în mâna ta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu