Este timpul ca umanitatea să se maturizeze.





Ce alegem, uram sau iubim, haosul sau ordinea, instabilitatea sau echili
brul? - Ia-l. 

Vrem să jucăm război, suferință și Armaghedon? - Vă rog! 

 Vrem crize economice? - Bine ati venit! 

Vrem să ne vindem Sufletul pentru bani, putere, prestigiu și confort? – Dreptul nostru! 

Vrem să învățăm să iertăm, să fim generoși și să acceptăm adevăruri diferite sau unul singur? - Daţi-i drumul! 

Nu vrei? – Întotdeauna vom găsi cursuri pe placul nostru.

Absolut toate aceste scenarii sunt posibile dacă credem în ele și lucrăm pentru împlinirea lor. Diferența este doar în timpul implinirii lor și resursele cheltuite. 

Și continuăm să așteptăm și să CREDEM că un site sau un profet va prezice corect viitorul și atunci cu siguranță îi putem crede – pentru că EI ne îndrumă pe calea cea bună! 

De ce omul se comportă ca un animal in turmă si asteaptă si mai ales de ce i se pare firesc si acceptă mereu ca altcineva să ii arate sau să ii spună ce sa facă ???....

 

Oamenii au nevoie de o Nouă Revelație. A devenit clar;... Creștinismul nu poate salva lumea. Islamul nu poate salva lumea. Buddhismul și Hinduismul nu pot salva lumea. Iar Iudaismul nu a fost niciodată menit să salveze lumea. Indiferent cum au aparut si cat de bine intentionate au fost la origini, ele au fost deturnate in mod voit sau nu de la scopul lor. Astăzi in mare parte sunt prost interpretate si nu fac decat să capete un sens diferit, dovedindu-se a fi chiar o piedică in calea constiintei omului.

Este timpul pentru o schimbare de atitudine, pentru oamenii din toate națiunile – o recunoaștere a realității situației, o înțelegere a Marilor Valuri ale schimbării și a puterii lor.

Nu ne mai putem "juca" de-a viata orbeste. A trecut vremea orgoliilor. A trecut vremea pusniciei si habotniciei. A trecut vremea cand băgai capul in broboadă si pretindeai că nu există .Divinitatea a dat porunca deja.

Suntem la o răscruce de drumuri. Este timpul  să chibzuiti, să priviti la sufletul vostru si să faceti o Mare Alegere pentru calea pe care doriti sa mergeti. NU există alta variantă. Divinitatea a dat o nouă SANSA fiecărui suflet(gresitor sau nu), să facă Alegerea cea Mare pentru el. De tine depinde, de mintea ta micută de om, de inima ta cea mare, si mai ales de Constiinta ta, ce cărare doresti să apuci si incotro alegi sa mergi; Către Lumină  sau ...... Către Intuneric. 

Nimeni nu te judecă. Fiecare e liber să aleagă căci are acest drept de la Dumnezeu.  

 Este timpul ca umanitatea să se maturizeze.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu