NU DORMI! ...NUMAI NOI PUTEM SCHIMBA LUMEA SI VIATA

 



Doar noi suntem Creatorii destinului nostru, iar transformările fiecăruia dintre noi trec exclusiv prin fiecare dintre noi. Aceasta este esența Tranziției la 4D/5D.

Dacă ne ridicăm puțin deasupra evenimentelor, vom vedea clar Planul Suprem al tuturor proceselor care au loc. Prin urmare, nu ar trebui să fim atenți la tot ceea ce sistemul 3D aruncă acum în câmpul de informații. Scopul său este să ne distragă atenția de la principalul lucru, o încercare de a ne programa viitorul și pe mai departe prin frică.  Neliniștea și nesiguranța se răspândesc și tot mai mulți oameni își pierd stăpânirea asupra lumii și orientării lor. În special oamenii care nu au nicio legătură interioară cu ei înșiși și cu sufletul lor etern sunt acum prinși în vâltoarea dezinformarii, confuziei și înșelăciunii. Ei nu pot vedea ce se întâmplă și nu pot vedea . Așa că acești oameni vor rămâne jucăriile conducătorilor corupți.


Îndepărtând fricile interne, diviziunile și gândirea stereotipă, creând cu inima și gândurile deschise, cu curaj, prin încredere în viață, uniti, devenim conducători de energii cosmice puternice, aducând schimbări uimitoare acestei lumi și nouă.

Nu uitați că, „Lecțiile” fiecărei persoane care locuieste pe Pământ , sunt strict individuale și la alegerea fiecăruia, deoarece Legea cosmică a liberului arbitru este sacră.

Este foarte important pentru noi astăzi să acordăm atenție intuițiilor noastre .

Fiți înțelepți




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu