Îndrăzniți să vă încredeți în puterea supremă !

 


 

Cu toții ne aflăm acum la marginea prăpastiei celui mai mare dezastru pe care omenirea l-a cunoscut vreodată , sau , poate fi un moment extraordinar de trezire în masă.

Vin multe probleme legate de aer și apă prieteni. Fiți pregătiți .

Încetează să mai dai vina pe oricine și orice !

Tu ești singurul responsabil pentru lumea în care trăiești, ești responsabil pentru viața pe care o ai, ești responsabil pentru viitorul omenirii.

Fii responsabil și acceptă-ti vina ! Acceptă-ti lipsa de conștiință ... Acceptă-ti viața pe care ai trăit-o la întâmplare fără discernămant sau nedrept , când te-ai lăsat cumpărat și ți-ai dat puterea altora. Ai preferat să fii gol și inert, să duci o viață cum ți-au dictat ceilalți din jur. Pas cu pas, an după an, ai acceptat lanț după lanț pe grumazul tău, și ai uitat complet de Dumnezeu Creatorul tău..... acel Tată ceresc de care îți vorbea Isus.

De ce azi lumea a uitat și nu se mai roagă la fel ca Isus , ...la Tatăl ceresc ? ...că doar așa ne-a fost invătătura de la el ?...că așa au vrut unii să schimbe cum le-a picat bine?

Omule , ai uitat de tine și de sufletul tău care ți l-a dat Dumnezeu când te-ai născut. Ai uitat cât de frumos și curat te-a trimis aici, când ai venit pe lume născandu-te. Te-ai lipit de tărană și ai luat toate apucăturile întunecate ale acestei lumi fără a gândi măcar o secundă la Creatorul tău ceresc.

În nebunia ta fără inimă , ai uitat și de pământul care te hrăneste și i-ai făcut rău, otrăvindu-l cu toate chimicalele, tăindu-i pădurile care făceau aerul bun,  otrăvindu-i apa pe care tot tu o vei bea într-o zi...

În nebunia ta fără minte și constiintă, te-ai lăsat cumpărat de cei care conduceau răul pe acest pământ și acum te plângi și îți plângi de milă.

Ai să spui că ai fost constrans de imprejurările de atunci , că nu ai avut incotro....

Încetează să mai dai vina pe oricine și orice !Deschide ochii!

Balanța s-a inclinat cu atâta rău și acum Creatorul va face legea, va repara ce omul a stricat, pentru ca echilibrul pămantului să se instaureze iar. Timpul cel de pe urmă a cam sosit, iar omul in nechibzuinta sa, nici nu intelege ce se petrece, nici nu intelege că lipsa sa de credintă si indepărtarea de divinitate l-a adus in pragul disperării azi. Priveste in jurul tău, priveste la stiri să vezi urgia de pe intreg pămantul ! Stii doar că Dumnezeu nu dă cu parul ...

Nu sta pe gânduri omule! Acum , în ceasul al 12-lea, caută îndrumarea lui Dumnezeu. Bunătatea Sa este pretutindeni dacă îl cauți și îl dorești în inima și viața ta. Fiți atenți la chemările Sale. Deschideti-vă inima. Mulțumiți când simțiti că primiti influxul de energie pozitivă de la el. Vei simți cum bucuria îți inundă inima, vei simți cum viața parca crește în tine.

Îndrăznește și cere ! Fiecare zi din viața ta , este un cadou de la El.

Fără El , nu ești decât un nimic fără viață.

Omul a uitat de Creator și trăiește azi ce trăiește...o viața care va deveni tot mai grea și de nesuportat.

Lasati-vă conduși de Dumnezeu!

Pe măsura ce vom căuta răspunsuri și pe Dumnezeu din inima noastră, lumea de afară va reflecta liniștea și bunăstarea Sa. Lumea noastră întreagă se va schimba căci conștiința va fi alta și lumea va face cu totul alte alegeri.

Vei face alegerea de a face schimbări personale în beneficiul tuturor sau .... vei permite finalul colectiv al omenirii să treacă cu un scancet slab?


Creatorul Suprem ne-a dat permisiunea să alegem; Noi , fiecare dintre noi, suntem salvatorul pe care îl așteptăm . Viitorul va fi al celor indumnezeiti, sau .... nu va mai fi deloc.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu