Nu există Dumnezeu care să ceară închinare !!!

 



 
Vă avertizez că acesta articol este unul dur pentru mulți....
„....Nu există Dumnezeu care să ceară închinare. Satana este cel care o cere. Satana o dorește. El vrea întreaga lume în genunchi înaintea lui. Să vadă musulmani, în milioanele lor, în genunchi la Mecca, evrei legănându-se înainte și înapoi. și mormăind pentru ei înșiși în fața Zidului Plângerii, creștinii batând din palme, dându-și ochii peste cap și strigând Aleluia și Amin înseamnă să nu vezi decât legiuni înșelați de adoratori ai Diavolului.Acești oameni sunt atât de înstrăinați de ei înșiși încât par să-L vadă pe Dumnezeu ca pe niște oameni. un fel de tiran egoist, nebun de putere, un Führer, un dictator la un miting de la Nürnberg.
Dumnezeu nu este așa ceva. El nu caută închinare. De ce ar face-o? Nu vrea oameni în genunchi înaintea lui. De ce ar face-o? El nu vrea rugăciuni și imnuri, mărturisiri și sacramente, mânuirea șerpilor și vorbirea în limbi. De ce ar face-o? Este vreun magician patetic, disperat după un public? Este el zeul trucurilor ieftine, al cascadorilor și al uleiului de șarpe? Este un narcisist care vrea să fie mereu în centrul scenei în lumina reflectoarelor?
Creștinismul, iudaismul și islamul sunt obscene. Este groaznic faptul că atât de mulți oameni au fost înșelați și spălați creierul să creadă cele mai fantastice prostii care se pot imagina. Textele „sfinte” ale acestor religii sunt cărți ale celor mai rușinoase minciuni. Ele sunt concepute pentru a aduce omenirea mai aproape de Satana, egoistul suprem. Fiecare pas în această direcție este un pas mai departe de Dumnezeu.
Dumnezeu, departe de a ne fi străin, departe de a fi o divinitate îndepărtată, este în noi toți. Misiunea noastră este să-l găsim în noi, să ne eliberăm divinitatea interioară. Nu ar trebui să ne închinăm nimănui, ci noi înșine. Acesta este marele test cu care ne confruntăm... avem curajul și cunoștințele să ne uităm mai degrabă la noi înșine decât la alții? Putem găsi scânteia noastră divină? Acesta este Sfântul Graal, obiectul cel mai sacru și spiritual dintre toate. Căutarea Sfântului Graal este cea mai dificilă posibilă.
Gândiți-vă la lumea în care trăim. Persoana obișnuită se înclină în fața bogăției și strălucirii celebrităților, a puterii politicienilor, a banilor liderilor de afaceri. Ei nu doar se închină, ci se închină. Este aceeași formulă ca și religia. Ne facem sclavi și apoi stăm cu uimire față de stăpânii noștri. Unde ne vor stăpânii noștri? În genunchi. Pentru că atunci nu suntem o amenințare pentru ei. Atunci ei ne pot exploata. Ar trebui să ne fie rușine de noi înșine.
Marele Satan poftește după închinare, după stăpânire pământească. El caută mase de sclavi în genunchi înaintea lui. Biserica lui de pe acest pământ este Vechea Ordine Mondială. De asemenea, ei poftesc după închinarea oamenilor. Le ridicăm temple. Îi leonizăm, îi canonizăm, îi închinăm eroi. Le spunem că sunt mai buni decât noi, că merită mult mai mult decât noi. Le permitem să culeagă recompense uriașe pentru eforturile lor slabe și egoiste. Nu ne plângem. Noi nu protestăm. Noi nu obiectăm. Nu facem nimic. De fapt, credem că este doar că ei ar trebui să se bucure mult mai mult decât ceilalți dintre noi.
De ce? Pentru că ne urâm pe noi înșine. Pentru că suntem înstrăinați de noi înșine. Existam intr-o stare de constiinta nefericita. Mintea noastră este în război cu ea însăși. Proiectăm asupra celorlalți divinitatea din noi înșine și apoi ne închinăm celorlalți.
Vechea Ordine Mondială nu sunt zei. Sunt egoisti lacomi, zadarnici, egoisti, beati de iubire de sine. Bono, solistul trupei U2, face campanii împotriva sărăciei mondiale. Bono este unul dintre cei mai bogați bărbați de pe planetă. Nu ar trebui să facă campanie împotriva lui însuși? De ce tolerăm o asemenea ipocrizie dezgustătoare? De ce această persoană nu este de râs de pe fața pământului? Sfântul Francisc de Assisi provenea dintr-o familie bogată, dar a renunțat la tot ce avea pentru a-și urma chemarea religioasă. Acesta este un om pe care îl poți lua în serios, un om pe care îl poți respecta. Nu era un ipocrit. A trăit ca un sărac și a batjocorit bogăția. A fost aproape excomunicat de Papă pentru că și-a predicat mesajul subversiv, care era o amenințare atât de mare pentru bogățiile scandaloase ale Vaticanului. Dacă o astfel de persoană s-ar ridica și ar face campanie împotriva sărăciei în lume, ai fi atent, dar nimeni înțelept nu ar asculta de un ipocrit ca Bono. El este tipic pentru Vechea Ordine Mondială. În același timp în care ne pun mâna în buzunare pentru a ne lua banii, ei proclamă cât de minunati sunt și ne fac să credem asta. Cât de proști suntem? Suntem proști pentru că suntem auto-alienați. Ne urâm pe noi înșine. Am pierdut orice simț al scânteii divine din noi. Suntem cufundați în materialism.Ei sunt profeți mincinoși. Dumnezeu nu are nevoie de laudă. Când Vechea Ordine Mondială vă cere să le închinați, nu. Nu mai trăiți în umbra altora. Când îți eliberezi scânteia divină, nu vei mai fi niciodată admirat de altul.
Dacă aveți vreo îndoială că religiile convenționale sunt un mijloc sinistru de control în masă, priviți orice sesiune de rugăciune islamică. La marile moschei islamice din întreaga lume veți vedea mii și mii de bărbați cu barbă, fără pantofi și purtând șepci religioase ciudate, în genunchi, înclinându-se și zgâriindu-se, mormăind cuvintele Coranului pe care au fost forțați să le memoreze din primele lor zile. (Musulmanii li se cere să se roage de cinci ori pe zi și chiar sunt treziți din somn în miezul nopții pentru a efectua una dintre sesiunile de rugăciune: întreruperea somnului este o tehnică clasică de spălare a creierului.)
Femeile musulmane nu au voie să se roage cu bărbații. Se roagă în altă parte, de obicei în spatele paravanelor. De obicei, sunt îmbrăcați în halate lungi și negre care le acoperă fiecare parte a corpului. La mulți, doar ochii lor sunt vizibili. Este imposibil să vă recunoașteți unul de altul. Aceste femei sunt total depersonalizate, fără nicio părticică de individualitate. Ele sunt anexele bărbaților, proprietatea privată a soților lor. Nu li se permite să strângă mâna cu alți bărbați sau să-i lase pe alții să-și vadă părul sau fețele. În unele țări, le este interzis să conducă. Ei nici măcar nu pot sta în aceeași rând pentru a vota ca bărbații. Ei pot fi omorâți cu pietre pentru adulter, spânzurați pentru curvie. Au fost făcuți să se simtă ca niște leproși. Sunt complet înstrăinați de corpurile lor, de aspectul lor, de individualitatea lor. Cu toate acestea, le veți auzi afirmând că sunt mai libere și mai bine decât femeile occidentale... așa este măsura spălării creierului la care au fost supuse necruțător. Când sclavii proclamă sclavia drept libertate, poți fi sigur că controlul exercitat asupra lor este absolut.
Nu vă faceți iluzii. Religia convențională este despre un singur lucru: control. Toate ceremoniile religiei de masă sunt concepute pentru a vă forța să vă îngenuncheze, pentru a vă obliga în posturi de supunere. Îți încalcă voința, te transformă în sclavi și păpuși ai Vechii Ordini Mondiale. Religia este o armă a războiului psihologic, mânuită cu experiență de către stăpânii Vechii Ordini Mondiale. Un bărbat în genunchi nu poate lupta, nu poate rezista. Nietzsche a descris creștinismul drept o „morală a sclavilor”. Exact asta este. Ar trebui să fii un sclav pentru a te bucura de creștinism, islam sau iudaism. Cuvântul „musulman” înseamnă „cel care se supune”. Ai putea la fel de bine să ai marca „sclav” pe frunte. Națiunile islamice s-au dovedit înapoiate în comparație cu națiunile occidentale. De ce? Pentru că ideologia lor de supunere înlătură conducerea, individualitatea și creativitatea necesare progresului. Islamul nu este diferit de comunism, o ideologie care a distrus progresul și creativitatea făcându-i pe toți să se supună statului. Supunerea este anatema. Chiar și în Occident, există mult prea multă supunere, mult prea mulți sclavi. Imaginați-vă o lume plină de meritocrați - înalți performanțe care își ating întregul potențial - mai degrabă decât o lume de sclavi conduși de o elită bogată și privilegiată, un grup corupt de stăpâni nedemni - Vechea Ordine Mondială. Ce măreție ar putea atinge o astfel de lume? Omenirea abia și-a zgâriat suprafața potențialului său. Numai atunci când eradicăm sclavia în toate manifestările sale, putem trece la următorul nivel.
Cei 6.000 de oameni care conduc Vechea Ordine Mondială mulțumesc în fiecare zi că atât de multe miliarde de oameni au căzut în cel mai vechi truc din carte – ideea că, dacă te faci sclavul lui „Dumnezeu”, te-ai eliberat cumva. Îți vor spune că te-ai eliberat de frică, păcat și moarte... de Satan însuși. 
Adevărul este invers. Ai îmbrățișat crezul lui Satan. Te-ai transformat în morți vii. Gândiți-vă la fanaticii musulmani care proclamă cu mândrie: „Noi iubim moartea mai mult decât iubești tu viața”. Ce este asta dacă nu evanghelia morții, distrugerii, urii de sine, sinuciderii și nebuniei? Și acești oameni se consideră oameni buni, sănătoși, care merită să fie primiți în prezența lui Dumnezeu! Care Dumnezeu și-ar dori astfel de adepți? Acești oameni sunt bolnavi până în miezul ființei lor. Mâna lui Satana le prinde inimile. Nu urma Evanghelia morții.”
Religia secretă a Illuminati..."
Spiritul tău fie cu tine!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu