Pământul în criză

 


 

Vineri, 15 septembrie 2023, SOCIETATEA ȘTIINȚEI SACNE — un cerc de rugăciune global format din oameni cu multe căi spirituale diferite — are o „ZI DE RUGACIUNE GLOBALĂ DE URGENȚĂ PENTRU PĂMÂNT”.

Oriunde te-ai afla, și în propria manieră bazată pe calea voastră, vă rugăm să vă rugați pentru REGENERAREA PLANETARĂ, REVITALIZARE ȘI REÎNNOIRE.

 

Au existat, după cum știți, inundații masive în Hong Gong, Libia și Grecia din cauza ploilor torenţiale, care sunt mai profunde decât în ​​istoria înregistrată.

Clădirile și podurile s-au prăbușit aproape ca un cutremur.

Până acum, în Libia, se raportează că 20.000 de persoane au murit, iar alte mii sunt date dispărute.

De asemenea, sute de mii de oameni au plecat și mii sunt dispăruți din cauza cutremurului devastator care a devastat Marocul în urmă cu câteva zile.

Unii oameni cred că omenirea a provocat intenționat aceste tragedii în aceste locuri particulare cu dispozitive tehnologice avansate.

Alții simt că ceea ce s-a întâmplat este ACȚIUNE DISCIPLINARĂ DIVINĂ.

Alții simt că într-adevăr omenirea a jucat un rol tehnologic major în aceste situații, dar că  DUMNEZEU  a răspuns cu o karmă pe care numai DUMNEZEU  o poate face. 

 

Indiferent de adevărul acestor evenimente, Pământul este în criză.

Potrivit multor oameni de știință din lume, ceea ce se întâmplă este doar un început din ceea ce urmează să vină în curând.

În mod interesant, textele sacre antice vorbesc despre omenirea care devine atât de „înțeleaptă” încât se va autodistruge.

Trei profeții din cele mai vechi timpuri sunt următoarele: I s-a descoperit lui Yeshua Ha Mesia („Isus”) că: „La sfârșitul veacului, vor fi semne în Soare, Lună și Stele și cutremure în diverse locuri” . 

 Vorbind despre vremea în care omenirea ar fi atât de imorală în atât de multe feluri, i s-a descoperit Sfântului Profet Muhammad acest verset: „Și Pământul va fi zdrobit în pulbere!”

Sri Bhagavan Krishna a dezvăluit că „Datorită impietății, omenirea se va scufunda în mizerie și nefericire”.

 

Se pare că omenirea a ajuns acum la un „punct de alegere” critic, când nu mai este timp pentru dezbateri politice, teorii sociologice, noțiuni filozofice și atitudini lipsite de caracter, si nici chiar reflectii interioare personale.

Ceea ce se întâmplă în părți îndepărtate ale lumii  poate avansa în curând la nivel global.

Să nu fim în frică, dar să ne dăm seama că omenirea trebuie să se ridice rapid la nivel în conștiința spirituală. 

Fiecare a avut posibilitatea alegerii, si a hotarat pe ce cale va merge si incotro se va duce.   

Se pare că deja, atât ne-a mai rămas de făcut acum, in acest ceas; RUGACIUNEA.  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu