ABOLITI LEGEA JUNGLEI !

 


Orice om a fost macar odata ingenuncheat de viata. Unii au avut noroc sa primeasca ajutor de la cei de alaturi, pe cand marea majoritate nu au avut acest noroc.
Invidia si rautatea , indiferenta si nepasarea sunt acum la putere. Poate ca o sa credeti ca e vorba de iubirea de sine si atunci nu iti strici linistea sa ajuti pe cel de langa tine.  Oare asa ne-a invatat Isus? sa fim nepasatori cu cel de alaturi?
Lumea suntem noi toti, laolalta, nu doar eu sau doar tu.
Suferinta unuia este deopotriva  ca un nor si pentru ceilalti.  Nu trebuie sa lacrimati impreuna dar o mana de ajutor, sau macar o vorba buna puteti darui. Atunci cand iti trece prin minte ca tu esti cel mai important si ti se cuvine totul si doar tu ai dreptul, aminteste-ti  ca si cel de langa tine are aceleasi drepturi si e la fel de important in ochii lui Dumnezeu. Nimeni nu e mai presus si nici mai prejos fata de ceilalti. Respectati! In fata lui Dumnezeu avem toti aceiasi datorie; sa respectam legea Sa.
Fiti buni la inima si blanzi cu tot ce va inconjoara , caci toti si toate sunt creatia lui Dumnezeu.
Legea junglei dupa care se traieste azi, cand toti se calca in picioare pentru a razbi, considerand ca doar el conteaza, NU ESTE LEGEA LUI DUMNEZEU! Din cauza acestei legi nescrise dupa care se traieste , iubirea a ajuns sa fie considerata o slabiciune  a omului, un handicap.
Alegeti sa fiti frumosi si sa mergeti catre lumina Divina. Mai devreme sau mai tarziu , o veti face de nevoie si nu va fi prea placut. Dumnezeu va arata tuturor celor care au ales intunericul, ce au de pierdut , si ce au pierdut , facand aceasta alegere a intunericului.
Amintiti-va  cine  v-a  creat, si respectati-va Creatorul!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu