Profeţia numită Apocalipsă



Aţi auzit de profeţia numită Apocalipsă. Ei bine, voi aţi trăit-o pe tot parcursul vieţii. Apocalipsa, Armaghedonul, reprezintă lupta dintre conştientizarea lui Dumnezeu şi recunoaşterea Anticristului – acest eu fals care nu permite ca gândurile nelimitate să pătrundă în creier, pentru a da naştere exprimării nelimitate. Ea reprezintă războiul dintre conştiinţa socială şi cunoaşterea nelimitată. 

Acesta este Armaghedonul – nu o luptă din afara voastră, ci una din interior – conflictul din interiorul vostru, între trezirea Christului şi încercarea eului fals de a menţine controlul. Prin urmare, în aceste vremuri, profeţia se îndeplineşte cu adevărat.

Oricat de multe cunostinte ar avea omul este totusi o fiinţă limitată, care nu îşi deschide mintea spre o cunoaştere mai amplă, care acceptă dogma şi nu are experienţă de viaţă, care este cel învăţat şi nu învăţătorul; cel îngrădit şi nu cel ce explorează.

 Atata vreme cat omul nu se va trezi din lancezeala mintii si va sta comod traind in virtutea inertiei, aceasta lupta nu se va petrece in launtrul sau  deci, pentru acel om , pentru acel suflet, viata trece si se iroseste de prisos.

Oricat de mult s-ar victimiza si si-ar plange de mila, omul are capacitatea de a cunoaşte tot ceea ce se poate cunoaşte. Are capacitatea de a materializa tot ce si-a dorit vreodată.   Dar la toate aceste posibilităţi, eul fals spune „Nu”.

Din acest motiv veţi şti poate, doar cine este omul – iar Dumnezeu va rămâne pentru totdeauna un mister.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu