IUBIND , omul va cunoaste pe Dumnezeu!

 


     Viata traita in bucurie , cu zambetul pe buze , aduce pacea sufletului , iar iubirea daruita te insanatoseste si te face sa te simti implinit. …golul acela din inima dispare! Lacrimile , bolile, neajunsurile , neintelegerile …. toate dispar incet, pentru ca iubirea purifica si transforma.  Iubirea are o asemenea forta caci ea este insasi energia divinitatii. De aceea se tot spune ca  DUMNEZEU  este  IUBIRE
    Deci putem spune ca ,la fel ca si Dumnezeu , iubirea este pretutindeni. Este deajuns sa fii atent in jurul tau , si o poti recunoste oriunde in jur.  Abia atunci , devii constient si iti dai seama  ca daca doresti sa o vezi, si sa o simti, ea este la tot pasul… un gest stangaci de mangaiere, o mana de ajutor, un zambet ingaduitor sau iertator,  o amabilitate, si pana si  in miscarile si gesturile pasarilor si animalelor o poti recunoaste ….
   Pentru ca sufletul tau sa fie multumit, pentru ca tu sa te simti impacat si implinit, sa nu ai parte de  impresia  de viata fara rost ,ca esti al nimanui si pierdut, este deajuns sa iubesti.  Daruind iubire , o vorba  buna si-un zambet celor din jur, ai sa-ti dai seama intr-o zi ca bucuria fara un motiv anume iti  insenineaza ziua , iar universul si divinitatea iti trimite inzecit  iubirea daruita de tine altora. 
   
   Nu va fie teama ca veti fi ridicol si ca veti fi judecat!  Oricui  ii face placere sa primeasca iubire  sub orice forma , chiar daca la inceput nu vor sa recunoasca  asta.  Pana si unui animal ii place si devine docil cand primeste iubire si mangaiere. Si sufletul lor tot de Dumnezeu a fost creat si recunoaste acest sentiment.
   
    Incercati, si veti cunoaste pe Dumnezeu  in inima voastra.  Nu aveti nevoie de cuvinte potrivite, de incantatii sau orice fel de alte rugaciuni. Doar o inima curata , iar sufletul vostru isi va aminti de mangaierea celui ce l-a creat.

    Nu aveti nevoie de un preot sau un duhovnic care sa va traduca ceea ce veti simti in inima voastra. Acea bucurie si beatitudine inconfundabile , sunt de nedescris si unice. Doar cine simte in inima lui aceste trairi , poate sa isi dea seama si sa aprecieze pe deplin. Lasati IUBIREA  DIVINA sa inunde fiinta voastra si veti cunoaste pacea care intrece orice inchipuire.
   

       Nu mai ezitati !  Este sansa omului de a cunoaste pe Dumnezeu!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu