Chiar aveti nevoie de invataturi pentru a fi mai buni?



   

  A
tunci cand sufletul tau se trezeste, devii parca nelinistit si tot cauti… fiecare  cauta catre ce crede el , catre ce il indeamna sufletul , inima, sau ingerii…. chiar daca nu isi da seama.   

   Pana sa va dumiriti  ce se petrece cu voi, tot cautati ceva anume. Sunt multi cei care cauta articole , afirmatii, invataturi, bloguri si le urmeaza atat cat pot. Unii inteleg invataturile si esentialul, dar sunt multi care se comporta exact ca la biserica; atat cat sunt acolo , sunt piosi si evlaviosi. Cand au iesit din curtea bisericii , au devenit aceiasi oameni intoleranti, rautaciosi, plini de ura, dornici sa fie ei deasupra. La ce bun sa mai piarda timpul sa citeasca daca nu doresc sa schimbe nimic la ei , daca nu vor sa isi dea seama unde gresesc?
 Nimeni si nimic , nici o vorba , nici un articol sau afirmatie , nu iti va ridica vibratia sau constiinta daca tu ca om, nu te uiti in adancul inimii tale , nu te cunosti pe tine insati, nu esti atent la ce spui , la ce gandesti , la ce fapte sau gesturi faci.
  Doar in linistea din launtrul tau , TU, fata in fata cu tine, scapa de rautate si poti gasi si poti descoperi TOTUL.  Acolo vei intelege ca nu e nevoie sa citesti nimic , si nici sa rostesti nimic pentru a gasi pacea , armonia , iubirea , bunatatea, compasiunea, linistea, echilibrul. Esti o fiinta cu suflet din Dumnezeu de lumina si poti !
  “Intunericul” este incredibil de bun la ceea ce face. Poate să găsească cea mai mică slăbiciune în personalitatea cuiva și să o sporească dramatic. Mulți oameni nu pot să înțeleagă ideea că ceva ar putea sa ii stapaneasca  daca se lasa purtati si traiesc la intamplare. Altii nici macar nu realizeaza ca este ceva rau in viata sau in jurul lor. Iau lucrurile ca atare, ca pe un fapt dat. Lumea din jurul tau nu se va schimba in mai bine, daca fiecare om al lumii, nu va vedea ca si el poarta o parte din vina si sa incerce sa-si  schimbe comportarea.
Invata sa te cunosti si sa te controlezi omule. Afirmatiile formeaza, creaza, fac ca Universul sa lucreze pentru tine si viata ta , dar , TU esti cheia principala ! …
  TU si Alegerile pe care le faci clipa de clipa. TU singur  iti traseazi drumul vietii. Nu te lasa purtat de val. Nu considera ca articolele citite sau afirmatiile sunt ca niste noi rugaciuni.
Nu ai nevoie de a citi invataturi , pentru a fi mai bun. Fii curat si bun asa cum te-a creat Dumnezeu .TU esti cel ce alege!
Fiti intelepti




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu