Gândul care clădește raiul


  

  Luați lucrurile zi de zi, pas cu pas și aveți încredere în Dumnezeu si puterea Universului creat de EL, pentru a vă ajuta să faceți lucrurile să se întâmple. 

  Gandul vostru este deajuns să vă transformati propria viata si pe-a celor din jur.     
  Nu e nevoie să faceti ceva anume, concret. Pentru inceput, este suficient sa visati cu ochii deschisi si să vă doriti cu toata inima.
  Decat să vă pierdeti energia plangandu-vă de mila, mai bine multumiti petru ce v-a fost dat să invatati din intamplarile trăite. Visati apoi la viata pe care o doriti si vizualizati cat poate să fie de minunată. Nu omiteti nici un amanunt.  Nu vă faceti probleme că nu se poate implini ceia ce indrăzniti să visati. Universul si Dumnezeu stie mai bine de unde si cum le va implini.
   La prima vedere pare o utopie acest indemn, si multi vor spune că sunt cu capul in nori, dar nu este deloc asa. Gandul vostru dă energie si putere să se manifeste, acelei situatii la care  vă indreptati atentia, la care vă ganditi sau pe care o visati.   
  In aceiasi măsură veti atrage către voi, intamplările pe care le ganditi .
  Cand iti plangi de milă si tot despici firul in patru … asta ai sa tot atragi către tine.
  Dacă traiesti cu frică,  tot acest gen de situatii ai să atragi si ai să tot ai parte.
  Dacă insă iti inchipui cat de minunată si imbelsugata va fi viata ta după ce termini treaba pe care o ai de făcut in prezent , lucrurile vor incepe pas cu pas să se indrepte către acea viata minunată. Poate că va mai trece o vreme pană să simti că ceva se schimbă , dar visul tău să fie acelasi. Nu renunta la dorinta ta si mai ales , nu te indoi de Dumnezeu.
  Fiecare cuvant rostit de tine, are energia lui si indreaptă pasii tăi către ceia ce rostesti.
   Fiecare gand al tau, fiecare vis al tău, vor deveni realitate intr-o bună zi .
   Se va petrece asta cu atat mai repede  cu cat dorinta ta va fi sinceră si va pleca din inima,  iar credinta ta că Dumnezeu iti va implini visele este de  neclintit.
  Visati frumos pentru viata voastră. Vizualizati cum acest pămant este scaldat in lumina strălucitoare care vă orbeste, cum oamenii rad si trăiesc in bucurie, cum totul este de un verde strălucitor, cum voi trăiti in armonie si pace.
  Creati adevarul  cu vorba voastră care afirmă!  Clăditi o viată frumoasă cu gandul vostru, chiar dacă la inceput e doar un vis, sau doar un cuvant.  Asa a cladit si Dumnezeu această lume! Trăiti frumos precum ingerii , si Raiul va fi printre voi.

Namaste  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu