Nauceala celor treziti spiritual



  Multi oameni , al caror suflet a inceput sa se trezeasca spiritual, sunt nauciti de mesajele pe care le tot gasesc pe net. Nu vreau sa judec pe nimeni, desi sunt tare multi cei care ar merita  o judecata si o demascare in public pentru ceea ce fac pentru propriul castig material, sau pentru scopuri ascunse.

Sunt de asemenea multe mesaje ale unor oameni care poate ca au intentii bune dar, pentru faptul ca nu au inca intelepciunea  necesara si au inteles gresit, au si interpretat gresit ceea ce sustin in articolele publicate.

Sunt multi care in goana dupa liku-ri, aprecieri si senzational, publica . Ce este trist, este ca lumea noastra este atrasa de senzational mai tare ca de adevar.

Mai exista o categorie a celor care publica, cea, a celor care in mod voit , fac aceasta munca in scopul de a manipula  masele in directia dorita de ei. Acestia sunt din pacate si cei mai multi. Isi iau nume si semneaza articolele, cu nume de stelari care au comunicat cu noi, de ingeri sau de arhangheli.

Dragii mei, cei care pot sa primeasca mesaje celeste divine , ii numeri pe degete  in aceasta lume  a noastra, nicidecum asa puzderie cum le gasim la tot pasul pe net, in toate partile. Acei oameni care primesc, sunt stiuti si ei sunt paziti si ocrotiti.  Ele sunt mesaje scurte, concise, si la obiect, fara multa vorbareala. Nici nu e nevoie de prea multe vorbe ca sa il sfatuiesti pe om, cum e bine sa se poarte, si cum sa traiasca ca sa ii fie bine.

In alta ordine de idei, e devarat ca tot vin energii deosebite de cele din trecut pe planeta, si ele se simt, mai mult sau mai putin …fiecare cu simptomele sale  in functie de varsta si gradul de constiinta. Nu se poate generaliza.
Sa nu fiti tristi ca; nu simtiti nu stiu ce symptom, sau nu vedeti nu stiu ce, sau nu puteti plati nu stiu ce cursuri de initiere, sau sa traiti cu ideia ca ati ratat ascensiunea si trecerea nu stiu carui portal, findca  n-ati putut participa la o mare meditatie , sau ….sau…. 

Mai sunt multi, care o tin una si buna cu randuiala bisericeasca. Dragii mei; Dumnezeu e pretutindeni, nu e musai sa mergi la biserica. Daca respecti legea bisericii nu inseamna ca gata, te numesti credincios. Amintitiva ca pustnicii stateau in pustie retrasi, si se rugau cu cuvintele lor, fara a merge la biserica, si asta findca fiecare suflet are puterea de a face singur legatura sa cu Dumnezeu, daca vorbeste el cu inima lui. E adevarat ca cuvintele au puterea lor creatoare , dar, una e sa fie doar citite si alta e sa fie concepute si sa iasa din inima ta. Nu mai incercati sa amestecati capra cu varza ca nu se poate.

Dragii mei. Cheia este in inima voastra. Ascultati soaptele ingerilor care va calauzesc si veti sti cum e mai bine. Ascultati indemnurile din inima voastra si iar nu veti rata calea. Important este SA CONSTIENTIZATI ; de ce e bine sa traiti cu recunostinta si bucurie ; de ce e bine sa-ti iubesti aproapele; de ce e bine sa gandesti pozitiv; de ce e bine sa-l respecti si sa fii bun si ingaduitor cu cel de langa tine…Intr-un cuvant , de ce e bine sa traiesti cu Dumnezeu .
Trebuie doar sa intelegi , care este avantajul tau ca om si ca suflet , daca respecti ceea ce te-a invatat si Isus si alti invatatori trimisi de Dumnezeu omului pe alte meridiane. Nu va obositi mintea cu tot felul de fraze sau invataturi yoghine caci ei vorbesc  despre adevarul descoperit de ei conform lumii lor.

 Nu uitati nici o clipa ca imprejur, sunt si cei care vor sa va impiedice sa constientizati ceva, vor ca voi sa stati cuminti  in turma , fara idei si fara pretentii.
Fiti buni si blanzi cu mintea deschisa catre orice adevar venit in cale si veti mosteni pamantul asa cum a spus Isus.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu