INCEPE ANUL CU VINDECAREA TA



Acum la inceput de nou an, uitati de toate relele cate au fost. Incercati sa iertati daca e de  iertat. Nu spun sa stergeti cu buretele propriile amintiri, ci, sa trageti linie cum se spune, sa va ridicati , si sa o luati de la capat. Incercati sa va vindecati inima, sufletul din voi. Toti detineti in voi probleme nevindecate, rani poate din copilarie, poate din casnicii esuate, sau din prietenii, sau si mai urat, din pierderea membrilor familiei.

Vindecarea trebuie sa existe, pentru ca spiritul ramane cu rani.  Aceste rani sunt de fapt neintelegerea vietii, nu puteti sa mai ajutati pe altii, nu mai sunteti fiinte care sa stie cum sa ajute, cum sa arate o rana ce trebuie vindecata.
Ranile acestea sunt cancerul spiritului. Doar nu credeti ca spiritul nu poate fi ranit, sau distrus. Tocmai neintelegerea ca trebuie sa vindecati tot , o sa va distruga spiritul.
Indiferent ca va incarnati din nou, (desi crestinismul a sters asta din Biblie si  deci nu asa a fost invatat omul la biserica), ranile raman pe spirit. O sa aveti probleme  urate in orice fel de incarnare, o sa fiti depresivi, sau o sa dezvoltati boli nevindecabile.

Nevindecarea sufletului poate fi o tragedie pe parcusul existentei voastre. Aveti grija de voi, nu va distrugeti singuri . Nimeni nu va poate ajuta sa vindecati traumele, daca voi singuri nu sunteti constienti ca trebuiesc vindecate. Viata care  v-a fost data de Dumnezeu, trebuie onorata si traita cum se cuvine, in pace, armonie, iubire si recunostinta. Daca nu intelegeti asta acum , o sa o luati de la capat in alta viata , iar si iar  pana veti invata ce trebuie sa stiti, ca sa mergeti mai departe...ca la scoala; nu ai invatat sa iei note de trecere, repeti clasa pana stii.
 Nu-ți da puterea dramelor. Aminteste-ti ca si altii au trecut si au experimentat ceea ce tu ai trait. Lumea nu a inceput cu tine si nici nu se va sfarsi la tine. Nu tu ai trait drama cea mai cumplita din Univers, si esti cu sufletul zdrobit si fara leac. Esti doar un alt om pe acesta planeta care trebuie sa-si gasesca pacea si echilibrul. Priveste in jur daca te ajuta , si ai sa gasesti altii mult mai necajiti ca tine . Asa ca lasa smiorcaielile. Ridica-te si multumeste lui Dumnezeu ca te-a ajutat sa le treci pe toate si apoi, pur și simplu concentrează-te asupra pasiunii tale pentru ceea ce vrei să creezi și să experimentezi pe Pământ, ca Binecuvântare Divină.
Sunt multe de indreptat pe pamant. Incepe cu tine insasti , cu vindecarea sufletului tau, care este principala ta prioritate fata de Dumnezeu.
Incepeti prin a afirma si a repeta  neancetat;
    “Ma concentrez sa ma vindec, ma mentin in echilibru, dau drumul traumelor, aduc dragostea si intelegerea in viata mea.”

Aveti incredere in voi ca veti reusi caci sunteti si ajutati de ingeri.
Fiti binecuvantati


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu