LA MULTI ANI ! 2020




  I
ntrați într-un nou ciclu de posibilități infinite, în care  iubirea, recunostinta si încrederea sunt cheia pentru a vedea rezultatele dorite.

  vă amintiți întotdeauna că este suficient pentru toată lumea.
Concentrați-vă pe voi, azi. Încredeți-vă că mâine veți fi ghidat și veți ști ce să faceți. Veți ști ce este bine și cel mai bine pentru dvs. Curăță-ți trupul, curăță-ți gândurile și duhul tău să te ghideze.
Veţi descoperi că întotdeauna aveţi timp pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi, dar niciodată suficient timp pentru lucrurile la care a venit momentul să renunţaţi. Puteţi simţi, în acelaşi timp, atât faptul că viaţa trece pe lângă voi, cât şi că aveţi timp nelimitat ca să vă puneţi viaţa în ordine.
Veţi simţi că universul vă sprijină pe deplin în îndeplinirea sarcinilor stabilite (sarcinile încredinţate vouă de către sufletul vostru). Pe masura ce vei invata s-o faci, iti vei da seama ca esti in armonie cu toti si cu toate. 
Vei contempla ceea ce ti se va parea miraculos in toate intamplarile din jurul tau. Acest fel de viata va deveni normal pentru tine, pentru ca vei fi acordat la acelasi diapazon cu Dumnezeu  si  El va lucra in tine si prin tine ca sa indeplinesca  miracolele in toata slava si stralucirea. 
Ridicati-va constiinta si veti fi in stare sa vedeti frumusete in toate si in fiecare. 
Invatati-va sa exprimati aceasta frumusete si armonie in tot ce ganditi, spuneti sau faceti.
 Mai presus de toate, veţi simţi iubire şi compasiune pentru toate lucrurile.

  
La multi ani! 
    
Fiți incredințați că veți avea parte de daruri infinite pentru toți.
                                                                
                                            La multi ani! 


Fiti binecuvantati si ocrotiti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu