TRAIESTE IN BUCURIE!




Aceasta este cheia, este misterul neânteles de multi oameni care-si duc viata numai cu lacrimi in ochi si spaima. Cand uiti de Dumnezeu, toate ti se par poveri si durere. Oricat ar parea de greu sau de important ce se petrece in viata ta, trebuie sa stii, ca este atras si adus doar de tine.
Chiar daca nimeni nu-ti spune,  Tu, rebuie sa intelegi ca gandul , fapta si atitudinea ta fata de ce vine in calea ta, sunt cele care-ti creeaza viata. Gandurile , atitudinile si starea de bucurie,  sunt bagheta magica care ajuta la atragerea rezultatelor pe care le doresti.

Este adevarat ca totul in jurul vostru va afecteaza si uneori,  este o provocare sa ramaneti optimisti, sa va pastrati concentrarea pe ce este important. Voi trebuie sa va amintiti ca singurele care conteaza cu adevarat  sunt  caile spiritului. Spiritul vostru este cel mai important pentru voi. Daca voi nu tineti cont de el, si nu aveti o comportare buna fata de ce vine in calea vietii, Ingerul de langa voi, are grija sa va puna la nesfarsit in aceleasi situatii, pana va vine mintea la cap si faceti ce si cum trebuie. E ca si cum ai tot repeta un examen la care nu esti in stare sa iei nota de trecere. Pentru inger, Sfletul este important si nu nimicurile lumesti din viata ta.

Pentru unii dintre voi, pare ca nu este deloc  usor sa va setati mintea pe lucruri pozitive si frumoase, si  sunteti mereu pesimisit si in frica. Faceti ce faceti si tot ajungeti sa alunecati pe panta cu ganduri negative pana ce va ia spaima sau ingrijorarea si sunteti adevarati negativisti.

Fiti cel mai bun in tot ce faceti. Cand luati o decizie, cand emiteti un gand, cand aveti in fata situatii, trebuie sa va ganditi daca ati facut totul bine. 
Pastrati bucuria in orice atitudine a voastra. Fiti recunoscator si multumiti si pentru o faramitura, daca doar atat ati avut la masa. Faceti haz de necaz daca va e greu sa schimbati singur gandul. Asta inseamna sa fii constient, adica sa fii atent la tine la ce faci  si ce gandesti. 
Va veni o zi, cand ve-ti  intelege ca aceasta viata este asa  pentru ca tu insati, sufletul tau a  ales asa, iar ingerul de langa voi il ajuta. Ascultati cu inima, ascultati de intuitii, aveti incredere in gandurile voastre, in sentimente, in idei, in oportunitatile care va ies in cale, in inspiratie.

Fara credinta nu poti urma calea spirituala. 
Fara incredere, nu exista iubire, si fara iubire, viata este pustie. 
Deschide-ti inima si lasa iubirea sa se reverse. 
Traieste in bucurie si armonie si viata va deveni cu fiecare zi tot mai frumoasa si usoara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu