CE NE ASTEAPTA ?




Se spune in canalizarile recente ca;
“Până pe 10 ianuarie 2020 vom trăi o captivantă și deloc ușoară călătorie prin propriul întuneric interior, traversând aproape simultan cele 12 zile magice post-Solstiţiu , alinierea planetară din 26 decembrie și Coridorul dintre cele două Eclipse. Destinația călătoriei este regăsirea propriului Eu și materializarea celor mai profunde aspirații ale acestuia….În acest interval hotărâtor de timp va trebui să conștientizăm și să lansăm către Univers principala noastră dorință pentru viitor, cea care ne va schimba destinul în anul care vine. Depinde de cât de onești vom fi cu noi înșine… Cât am reușit să înțelegem, că, pentru fiecare pas făcut și pentru fiecare decizie luată, pentru noi sau pentru alții, PLATIM personal.”

Eclipse …energii marete… planete care influienteaza…. avem de toate dar , e bine si sanatos, sa tineti cont de un singur lucru care este cel mai important! – Legile lui Dumnezeu ( cele reale si adevarate nu gargara bisericeasca..indiferent ce cult ar fi )
Atata vreme cat asculti legile lui Dumnezeu si le urmezi, viata ta primeste puterea binecuvantarii Sale  si viata ta se imbogateste.
Daca nesocotesti aceste legi, vei vedea cum mai devreme sau mai tarziu , vei aluneca , chiar pe nesimtite  fara sa realizezi, tot mai jos. Uneori, omul nici nu mai are in el puterea sa-si dea macar sama   de caderea sa si deci va trai inconstient in “mocirla” vietii sale mizere, considerand ca asa vrea Dumnezeu pentru el, neantelegand unde e gresala sa. E tare greu sa constientizezi , sa intelegi, si apoi sa urci inapoi…DAR SE POATE!..  daca si tu iti doresti cu tot sufletul si asculti de soapta din inima ta.
Cand asculti de linistea Lui,vocea calma si blanda dinlauntrul tau, incepi sa te deschizi ca o floare frumoasa si sa iti dai seama ce viata reala, practica si minunata este aceasta.
Cand oamenii recunosc existenta Lui Dumnezeu  in toate, cand  il cheama si ii cauta ajutorul, toate lucrurile se aseaza la locurile lor in viata ta. 
Aveti liber arbitru, adica aveti libertatea de a alege ce vreti sa faceti cu viata voastra, cu viitorul sufletului vostru.
Dacă liberul arbitru înseamnă libertate absolută, LEGEA   impusa de ei, este exact contrariul ei.
Legea creata de mai marii pamantului, pentru viata laica si pentru cea bisericeasca, îngrădește, limitează, umilește, sclavizează și cu cât ai mai multe legi, cu atât ești mai sclav, mai limitat și fără libertate. Păcatul despre care vorbește scriptura ( care numai originala nu  este)  este consecința unei legi care îți limitează drepturile. Cea mai eficientă metodă cu care se poate împărți și stăpâni umanitatea: “dividi ed impera”. Cu aceste două magice cuvinte ei au introdus pe pământ dezbinarea, tirania, minciuna, dualismul, sclavia, denaturarea ființei umane, ura, reușind să îndepărteze omul de la singurul principiu universal care guvernează viața: liberul arbitru.

Burtoșii cu rochii negre si clica conducatoare din umbra a lumii, au schimbat si denaturat invataturile lui Isus, au făcut omul să creadă că liberul arbitru, este același lucru cu legea.
Liberul arbitru  este legea universală  lasata de Dumnezeu, care guvernează viața, iar aceste două cuvinte înseamnă libertate infinită pentru oricare ființă vie. Liberul arbitru nu înseamnă că trebuie să alegi între da și nu, așa cum te face să alegi orice lege a acestei lumi. Liberul arbitru înseamnă că tu poți să alegi dintre miile de posibilități care există doar una, pe toate, sau niciuna.
Cu abilitate și măiestrie șefii acestei lumi au făcut omul să creadă că legea este chiar mai bună și mai dreaptă decât liberul arbitru. Nici un experiment făcut pe umanitate nu a fost și nu este mai eficient ca legea creata de ei, care te face să asculți, să te cerți cu alții, să urăști, să invidiezi, să asuprești, să controlezi, si mai ales … sa te indepartezi tot mai mult de Divinitate si de adevarata lege a Sa.  Fara sa-si dea seama , omul , umanitatea, a  decazut cu fiecare pas al istoriei  sale.

Asa ca dragii mei , sa nu visati frumos citind mesajele canalizate, si sa faceti aceleasi greseli mai departe. Pot sa curga peste pamant cate energii or curge , si sa vina portale peste portale. Daca omul nu deschide ochii , daca nu gandeste  si nu face o alegere inteleapta de a se intoarce cu fata catre Dumnezeu si lumina Sa, o alegere inteleapta pentru viata si sufletul sau , TOTUL  e in van.

Fiti  intelepti si indreptati-va catre lumina Divina. Dumnezeu  nu  inseamana  supunere. La El ,  catre EL, mergi doar daca asa alegi cu bucurie si nu cu teama. Dumnezeu  este  bucurie , Dumnezeu  e iubire, Dumnezeu  e pace  si armonie.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu