CUM SA RAZBESC SI SA TRAIESC IN LUMEA ASTA ?

 


Omul a greşit şi greşeşte mai departe, inversând în istorie ierarhia valorilor spirituale cu cele materiale. 

A căutat să se bucure de lumea prezentă, negândindu-se decât prea puţin sau prea târziu la lumea viitoare şi veşnică.

Speriat de scurtimea vieţii sale şi vrând să guste din cât mai multe din posibilităţile oferite de lume, omul a devenit rob al acesteia, în acest mod, pierzând grija faţă de fericirea viitoare şi veşnică. El vrea să câştige viaţa aceasta prezentă, însă ajunge să le piardă şi pe ea, şi pe cea viitoare.

Aceasta gresala a omului, a permis intunericului sa vina in viata sa, a permis si nasterea unui Sistem de control foarte bine organizat in decursul a mii de ani. Toate roțile din mașinăria lor, bani, armata si religie , sunt conduse la nivel inalt. Grija lor cea mai mare a fost insa educatia. In timp, bazandu-se pe uitare si necunoastere , au deformat totul . Astazi omul a uitat cu desavarsire si nu mai stie ca mintea lui este mult mai puternică decât ni se permite să înțelegem datorită controlului cunoștințelor pe care le-au stăpânit. A fost impins deasemenea sa creada ca legatura sa cu Dumnezeu trebuie mijlocita de cineva caci el este un nevrednic si un pacatos. Aceasta gresala a omului ar putea fi reparata si viata lui ar avea alt curs .

Lumea exterioară este oglinda lumii interioare. Framantarea si suferinta sufletului vostru se vede in jurul vostru chiar daca nu va dati seama. Indiferent unde este focusul atenției unei persoane , ea va obține mai mult din asta.

Dacă o persoană este scufundată într-o viață plină de probleme și suferințe, atunci, sub adevărata Lege a Atracției, va primi doar mai mult din același lucru. Totul este percepție și acorduri pentru a vedea și interpreta lucrurile. Vă creați literalmente propria realitate pe baza a ceea ce vă atrage atenția.

Este operațiunea de bază a Legii Atracției și toți oamenii sunt supuși acestei legi, indiferent dacă le place sau nu, sunt de acord sau nu, o înțeleg sau nu. Este ca gravitația pe o planetă, este doar acolo și trăiești sub influența ei.

Aveți atât de mult control asupra a ceea ce atrageți și nu vă dați seama.

Fii concentrat pozitiv! Mereu! Nu vă gândiți la modul în care matricea vă hărțuiește sau ce va fi. Nu vă gândiți la membrii familiei cu care nu mai doriți să vă ocupați, altfel vor apărea. Nu vă temeți de lucrurile pe care nu doriți să le faceți, altfel se vor întâmpla și va trebui să le faceți. Păstrați-vă concentrarea absolut, total și complet asupra a ceea ce doriți, nu asupra a ceea ce nu doriți. Nu vă framntați gândurile cu ceea ce nu doriți, deoarece va trebui să vă ocupați de ele. Nu vă gândiți la lucruri de care vă temeți sau nu doriți să se întâmple, pentru că le veți crea. Gândește-te doar la ceea ce vrei. Ori de câte ori aluneci, vei ști pentru că lucrurile care nu-ți plac vor începe să se întâmple. Veți ști că ați gândit ceva ce nu doriți pentru că va fi acolo, pentru a vă chinui. 

 

Dacă nu ați reușit să o faceți înainte, faceți-o acum: deveniți un gânditor pozitiv. Sa vrei întotdeauna binele pentru tine și pentru ceilalți. Asumați-vă responsabilitatea deplină pentru fiecare gând pe care îl credeți.

Asumați-vă responsabilitatea pentru fiecare gând, pentru că toate contează. Fiecare dintre ele.

 

Mintea ta este cel mai bun prieten sau cel mai rău dușman al tău, depinde de modul în care îl folosești. Concentrarea este totul, deci concentrați-vă numai asupra binelui și a ceea ce doriți pentru dvs. și pentru ceilalți. Nu trebuie decât să dorești și sa ai această intenție pentru tine și pentru toate celelalte ființe!

Fiți iubire și veți avea toată puterea universului care vă respectă totdeauna dorința și alegerile. Nu judeca, nu aprecia, nu avea îndoieli asupra realizării. Dacă treci dorința prin pietrele de moară ale judecății, o distrugi, o sfarmi în mii de bucățele, și vei rămâne depare de acea Putere Sursă de Energie Divină.

Ascultă-ți inima, urmeaz-o și lasă-o să se extindă pentru a-ți arăta cât de mari, frumoase și iubitoare pot fi rezultatele.


Astăzi , dacă crezi în mass-media te vei pierde în propria-ți capcană a minții.

Nu uitați niciodată: frica anihilează puterea pe care o ai. Majoritatea maselor sunt înghețate într-o realitate de durere și suferință, dar nu sunt dispuse să accepte ideile noi și expansive care le-ar elibera de încarcerarea limitărilor autoimpuse. De ce? ...pentru că asa s-a dorit să stiti , să ganditi, să vă fie teamă să credeti altceva, să nu indrăzniti să credeti altceva, să nu intelegeti că aveti o putere imensă in voi...să stati cat mai departe de Dumnezeu.


Creează-ți propriile cronologii. Uită de Matrix. Nu vă poate face rău decât dacă îl lăsați.

Aveți atât de mult control asupra a ceea ce atrageți și nu vă dați seama. Invață cum să-ti folosesti darurile divine. Prima regulă este că îți creezi realitatea, așa că gândește-te la lucruri frumoase pe care vrei să le ai în viața ta.

 

Fii frumos, si lumea ta va fi frumoasă. Dacă vrei, vei răzbi prin zbuciumul acestei lumi. Totul e in mana ta, chiar dacă nu reusesti să intelegi acest mecanism acum.


Fiti binecuvantati



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu