SaLuSa (Shalashian) - „Următoarele 3 (trei) luni”


 

 

Un apel la divizare continuă să fie făcut de forțele întunericului în ultimele lor respirații, în timp ce încearcă să pună populația de suprafață în conflict, una împotriva celeilalte, incitând polarizarea în toate modurile posibile. Este evident că acest plan nu va avea un efect așa cum se așteaptă ei, deoarece așa cum am subliniat de mult timp, există acum mai multă Lumină pe Pământ decât oricând. Este de așteptat ca aceștia, cei care doresc să mențină vechiul sistem, creează o anumită dizarmonie, dar nu pot depăși o anumită linie. Semnalizatorul New Age este bine luminat și nimic din ceea ce puteți face nu poate împiedica acest Salt Quantic, prezis de atâtia ani.

Voi, la suprafață, sunteți deja cumva obișnuiți cu cantitatea de știri false care continuă să se răspândească prin mass-media dvs., în încercarea de a menține controlul prin frică. Acest lucru devine mai puțin acceptabil în fiecare zi, iar voi (oamenii) vă asumați acum chemarea interioară pentru a înțelege cu adevărat vocea interioară a adevărului. Știm, de asemenea, cât de preocupați sunt mulți dintre voi cu privire la ceea ce se numește „al doilea val”.
Rețineți că, așa cum am subliniat, cei care doresc să anihileze omenirea nu vor trece linia. Ei au fost deja avertizați de forțele noastre că vom avansa pe Orbita Scăzută cu flotele noastre.

Desigur, există o mulțime de mișcări ale navelor noastre în jurul planetei și mulți dintre voi poate urma
riți astfel de mișcări, atunci când „escortele” noastre au tăiat dintr-o parte în alta eliminând resturile de flote negative care ar putea încă încerca să se ascunda

De asemenea, trebuie să spunem că, prin aliații noștri din Telos, am avansat din interiorul Pământului către anumite zone ale suprafeței, pentru a neutraliza unele forțe subterane încă rezistente ale reprezentanților întunericului. Mulți copii au fost recent salvați de forțele noastre și spunem că a fost o muncă grea, dar că facem progrese, așa cum am planificat. În acest moment, este posibil ca mulți dintre voi să fie chemați să colaboreze mai direct cu anumite versiuni și, atunci când este cazul, vor ști despre pașii următori.

Mulți dintre voi sunteți membri direcți ai forțelor pe care le putem numi „polițiști” galactici, care nu seamănă în niciun caz cu poliția voastră asupra Pământului. De asemenea, ne grăbim să spunem că nu neglijăm în niciun fel munca polițiștilor de pe Pământ și a grupurilor lor de lucru, ci că modul în care lucrăm este diferit de ceea ce sunt obișnuiți să vadă. Suntem echipați cu anumite forțe și avem cel mai mare câmp de forță neutralizant din Galaxy
e. Evident, nu îl folosim direct pe Pământ, deoarece există legi care trebuie respectate. Legi pe care unii dintre voi încă nu le înțeleg și care, în această neînțelegere, vă întrebați de ce nu intervenim odată pentru totdeauna în tot ceea ce se întâmplă. Așa cum spunem întotdeauna, avem o limită de acționat și nu putem lipsi de respect, în niciun fel, suveranitatea popoarelor Pământului și capacitățile lor creative, ci mai degrabă să acționăm în ceea ce este posibil pentru noi sau, după cum se spune, „Ce este competența noastră ”, rezolvăm.

Intrați într-o zonă a spațiului în care există o cantitate mare de energie capabilă să modifice dramatic vibrația corpurilor voastre, crescând astfel capacitățile voastre telepatice și întărind sistemul imunitar. Oricât de inteligenți ar fi cei care reprezintă întunericul, ei , atunci când au conceput planul în desfășurare „lăsați-l să plece” covid-19, nu poate fi completat așa cum și-au dorit, deoarece, când traversezi această zonă, crești în mod natural imunitatea ta. Acest lucru se datorează particulelor cristaline din această zonă specifică din spațiu pe care le traversează, în timp ce Mama Pământ își continuă călătoria prin Galaxye.

Treci prin acest moment (noiembrie 2020 până la sfârșitul lunii ianuarie 2021) prin acest mare câmp quantic de particule cristaline. De asemenea, vă va încuraja să abandonați ceea ce trebuie abandonat și să vă deschideți la noi experiențe. Nu este surprinzător faptul că mulți dintre voi treceți prin faze ale sfârșitului ciclurilor, fie în relații afective, fie în orice altă situație care implică familie și medii de lucru. Sunteți chemat la nou, iar aceste trei luni (noiembrie, decembrie și ianuarie) vor oferi un impuls puternic pentru schimbări majore. Aveți încredere în forțele care vă ajută, dragilor! Voi, așa cum spunem întotdeauna, sunteți urmăriți mai mult decât oricând! Nimic nu va schimba planurile deja adoptate de Creator.

Veți găsi echilibru și vă veți asigura că nu este departe de timpul dvs. liniar. Chiar dacă mass-media dvs. tinde să instige în continuare frica, iar acei slujitori ai întunericului continuă cu aroganță negând că planurile lor au eșuat, este evident: ajungeți la o nouă stare de conștiință, astfel încât să nu mai puteți reveni la maniere
vechi . Aceste vremuri sunt, într-adevăr, provocatoare și mulți dintre voi ați fost afectați, după ce ați pierdut pe cei dragi prin tot haosul și amprenta pe care forțele întunericului le-au creat. Dar, în orice caz, știți că toate eforturile voastre și toți cei care au fost cel mai direct afectați de întreaga situație vor fi onorați pentru încrederea voastră în Creatorul Suprem.

Un alt punct pe care am dori să-l subliniem este legat de politicile sistemului dvs. Evident, pare a fi așa cum a fost dintotdeauna și nimic nu pare să se schimbe pentru unii dintre voi, sau mai bine zis, pentru majoritatea dintre voi. Dragii mei, deși s-ar putea să nu vi se pară, scenariile vizuale politice din întreaga lume, chiar dacă par a fi așa cum au fost dintotdeauna, există mari mișcări din culise pentru schimbări drastice. Este important ca aceștia să continue meditațiile lor, evitând orice fel de polarizare și având grijă să nu se aprindă în mijlocul discuțiilor care le drenează energiile și îi lasă fără forță pentru a combate orice anomalii biologice din corpul lor. Cei din întuneric, după cum spunem întotdeauna, știu că atunci când intrați în polarizare extremă, există o scădere dramatică a imunității fizice, ceea ce vă face vulnerabili la diferite tipuri de infecții. Nu și-au dat seama că, cu câteva luni înainte de lansarea „covid 19”, i-au incitat la separări și acuzații, punându-i în discuții extreme? Știu asta și au folosit această armă de mult timp. Exemple simple de înțeles: este ca în politică sau în sport (când există inflamații ale grupurilor rivale) și chiar în mijloacele lor de studiu, când se ridică discuții spunând că colegiul A este mai bun decât B, creând grupuri de „ superioare și inferioare ". Totul pentru a crea separarea în încercarea de a-i dezaproba și de a-i slăbi pentru a profita de astfel de mișcări. 

Sunteți UNU, dragii mei, indiferent de diferențele voastre!

Sunt vremuri provocatoare, da, dar ați fost și alertați în acest sens. Acestea sunt vremurile pentru care
v-ați născut! Să fii lumina în mijlocul întregii emoții care precede un Salt Quantic. Toată murdăria aruncată sub covor de veacuri este acum expusă. Și, de asemenea, trebuie să vă ocupați de propriile umbre păzite de mult timp. Dar, să știți că în niciun caz nu ați fi singur în mijlocul tuturor acestor mișcări. Credeți-ne, dragilor noștri, când spunem că sunteți cele mai curajoase ființe din Galaxie pentru că ați acceptat o provocare atât de mare de a aduce Lumina pe planetă, care a fost dominată de întuneric cu mult timp în urmă.


Sunt SaLuSa (Shalashian) din Sirius și vă întăresc faptul că prezența mea la voi va fi mai activă în lunile următoare, când veți continua să vedeți navele noastre pe cer, în special acționând în curățarea gazelor toxice care sunt aruncate continuu în atmosferă. Aceasta este o cerere specială de la Gaia pentru noi din spațiu și ne bazăm pe voi, aliații noștri de la suprafață. Avem încredere în tine la fel cum ai încredere în noi. În timp ce ne facem partea în ceea ce se află în jurisdicția noastră, voi - Federația Galactică întrupată pe Pământ - sunteți chemați să faceți ceea ce vă aparține.

Lăsăm Iubirea și Binecuvântările noastre tuturor celor care alcătuim Forțele Galactice ale spațiului, onorând întotdeauna Codul Galactic încredințat nouă.

Selatherin A-al Arjaten! (În sirian: Pentru că da, Toți suntem UNU!)

Fii în pace,

Fii în lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu