MENIREA ta si SCOPUL acestei vieti

 

De o multime de ani se distribuie articole de tot felul ; ba mai optimiste, ba mai prapastioase….sunt si au fost de tot felul. Oamenii insa, nu vor, sau , nu prea sunt capabili sa asimileze informatii noi. Sunt mult prea putini cei care sunt in stare sa inteleaga, in comparatie cu numarul total. Lumea, de oriunde ar fi,  se agata de credintele ei vechi care le-au servit ca o metoda de sustinere, fie economica sau fie existentiala. 
Ei vad noua ideie de evolutie si constientizare ca un afront personal sau un atac la integritatea si supravietuirea lor, la credinta lor. Toate ideile cele noi, tulbura prea adanc tot ceea ce omul cunoaste si tot ceea ce el a fost orientat de mic sa creada.
S-a argumentat indirect de capii conducatori din umbra, ca fiinta umana, nu trebuie si nu are nici un control asupra a nimic si ca nu poate fi facut raspunzator pentru propriile sale actiuni. Aceasta apare ca un raspuns sau o reactie la impunerile religioase; discrediteaza orice nu este observabil, tot ce nu este in lumea fizica si tot ceea ce are de a face cu constiinta , intuitita si alte planuri existentiale.
Aceasta cauzeaza o separare clara a individului de sursa sa. Omul este astfel orientat si  ignora toate aspectele cresterii spirituale , simtind acut nefericirea si neamplinirea din adancul sau. Gandirea dogmatica,  religioasa este confundata cu spiritualitatea  facand astfel imposibil de incorporat, de acceptat, de inteles aspectele spirituale. Valorile umane sunt astfel inversate; individul , pesonalitatea, spiritualitatea , nu mai au nici o valoare, avand insa importanta materialul si simturile.  Prin inlaturarea intregii valori a persoanei si constiintei sale,  fiinta umana intra intr-o stare constanta de mentalitate de victima, si crede ca nu are nici un control asupra  a nimic si cu usurinta isi da puterea cuiva care sustine ca rezolva problemele….si uite asa este controlata simplu populatia ;Omul ajunge si CREDE ca e nestiutor, pacatos, neputincios si prost si accepta sa i se spuna  ce este adevar, in ce sa creada, ce sa urmeze , ce sa faca , ce sa manance, ce sa bea, cum sa se relaxeze, cum sa se roage si ce sa spuna…… Daca se intampla si “cineva iese din rand” si intuieste,  creeaza si spune altceva, dar  care nu serveste LOR,  conducatorilor,  munca lui va fi stearsa si el va fi inalaturat , blamat , ridiculizat…sau chiar omorat.

Cu cat e mai mare constientizarea, cu atat mai mare si perceptia realitatii si receptionarea noilor informatii. Oamenii de regula neaga ca ei nu stiu totul si ca ei nu sunt capabili sa integreze o noua cunoastere. Mass-media si ea, isi face treaba si programeaza omul sa stie bine  ceea ce este posibil si ceea ce ii este imposibil. Fara sa-si dea seama, insasi oamenii formeaza un mecanism de control , atacand (la propriu si la figurat) pe semenii lor , pe cei care se intampla sa fie diferiti. Orice persoana cu o ideie diferita sau radicala, de orice fel , va fi ridiculizata, izolata de societate sau chiar de propria familie. Mai ca poti spune  ca insasi populatia pamantului este MATRICEA in sine.
Trebuie sa intelegeti ca o credinta nu e nimic altceva decat o ideie careia individul i-a oferit  o mare incarcatura emotionala. Daca voi va subestimati si nu aveti incredere in intuitia voastra si o ignorati ca asa vi se spune, este o mare gresala. Va indepartati de calauzirea care vi se ofera de catre ingeri.

Tu omule, nu trebuie decat sa inveti sa fii frumos, desi, esti inconjurat de urat. Asculta calauzirea din inima ta si fa totul pentru a-ti creste constiinta.  Nu vei avea nici un fel de scuze daca azi intorci spatele si nu vrei sa stii!  Este menirea ta si  scopul acestei vieti. Indreapta-ti ochii catre cer si inima catre Dumnezeu.

Trebuie sa intelegi  foarte CLAR !!! ….Sufletul este cel mai de pret lucru pe care il are omul!  Ca sa iesi din acest iad al pamantului, fie ca esti in viata fie esti in spirit,  trebuie sa te agati  de  constiinta  ta pe care trebuie sa o cresti cu fiecare zi, cu fiecare pas!  Incearca  sa-ti creezi propriul sistem de valori si propriul tau univers, caci asta este cheia! Nu te mai lasa manipulat de cei de pe pamant si cauta adevarul cerului pe care l-ai uitat! 

Dumnezeu asteapta .....inca !!!!!

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu